Malo je utihnula grupa, nadam se da ste svi dobro. 🫶
Jel vasi pricaju? Moja je pocela par rijeci, npr. Smeće-meće, bazen-baze, imena je pocela izgovarati i kad je pitam jel idemo doma, kaze neće 😅
To je super, svašta priča..
Moja isto počela, ali zna reci cisto, mama, tata, deda, baka, teta... naravno kad oće.. A i inače svašta trkelja dok se igra 😅🫣
Točno zna šta želi, pogotovo kada nešto vidi, ako to ne dobije kaos
Malo je utihnula grupa, nadam se da ste svi dobro. 🫶
Jel vasi pricaju? Moja je pocela par rijeci, npr. Smeće-meće, bazen-baze, imena je pocela izgovarati i kad je pitam jel idemo doma, kaze neće 😅To je super, svašta priča..
Moja isto počela, ali zna reci cisto, mama, tata, deda, baka, teta… naravno kad oće.. A i inače svašta trkelja dok se igra 😅🫣
Točno zna šta želi, pogotovo kada nešto vidi, ako to ne dobije kaos
Tocno te kuzim za ovo kad nesto ne dobije 😆
Jel su vasima izasle trojke? Cini mi se da ce joj uskoro, slini malo vise i stavlja prste u usta
Pozdrav mamasite.
Bacim često oko na forum, ali nikako ništa pametno napisati.
Sto se tiče zubića, izbile sve četvorke, sad dolaze na red trojke. Ali još ništa nema na vidiku.
Govor… eh, ne znam sto bih rekla, nešto brblja, ali ništa to još nije konkretno. Kuži jako puno toga, u tom vidim da smo se pomakli, ali taj govor me malo počinje muciti. Uz ove osnovne mama, tata, baba, dede, brm, oponaša psa i možda još koju kaže sa strane koje se trenutno ne mogu sjetit, nekada ponovi neku riječ jednom i vise nikako ponovit. I tako. Strpit ću se još par mjeseci pa ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati. Ne paničarim do 2 godine, pa ćemo vidjet.
💗💙💙
Pozdrav mamasite.
Sto se tiče zubića, izbile sve četvorke, sad dolaze na red trojke. Ali još ništa nema na vidiku.
Govor… eh, ne znam sto bih rekla, nešto brblja, ali ništa to još nije konkretno. Kuži jako puno toga, u tom vidim da smo se pomakli, ali taj govor me malo počinje muciti. Uz ove osnovne mama, tata, baba, dede, brm, oponaša psa i možda još koju kaže sa strane koje se trenutno ne mogu sjetit, nekada ponovi neku riječ jednom i vise nikako ponovit. I tako. Strpit ću se još par mjeseci pa ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati. Ne paničarim do 2 godine, pa ćemo vidjet.
To ti je sve super i kako treba za govor, neki ce prije neki kasnije. Na kraju krajeva ce pricati sto na sat vidjet ces 😃
Pozdrav mamasite.
Govor… eh, ne znam sto bih rekla, nešto brblja, ali ništa to još nije konkretno. Kuži jako puno toga, u tom vidim da smo se pomakli, ali taj govor me malo počinje muciti. Uz ove osnovne mama, tata, baba, dede, brm, oponaša psa i možda još koju kaže sa strane koje se trenutno ne mogu sjetit, nekada ponovi neku riječ jednom i vise nikako ponovit. I tako. Strpit ću se još par mjeseci pa ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati. Ne paničarim do 2 godine, pa ćemo vidjet.To ti je sve super i kako treba za govor, neki ce prije neki kasnije. Na kraju krajeva ce pricati sto na sat vidjet ces 😃
Ma upravo tako.. Sve ce to doci u svoje vrijeme 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji