Jel vasi grizu ili udaraju druge ili vas? Moja je pocela gristi i zna nas sa rukom ogrebsti i onda se smije 🫣Daa.. maloprije sam dobila modricu na ruci od ugriza. 🫣Ajoj znaci nisam jedina 🙈
Najviše je toga bilo tamo s godinu dana, do godinu i dva mj… Sad je zadnjih mjesec i pol bolja situacija, nije mu vise zanimljivo😅
💗💙💙
Jel vasi grizu ili udaraju druge ili vas? Moja je pocela gristi i zna nas sa rukom ogrebsti i onda se smije 🫣Daa.. maloprije sam dobila modricu na ruci od ugriza. 🫣Ajoj znaci nisam jedina 🙈Najviše je toga bilo tamo s godinu dana, do godinu i dva mj… Sad je zadnjih mjesec i pol bolja situacija, nije mu vise zanimljivo😅
Ajde super da je bolje 😁 Moja unazad par dana pocela gristi, a udara vec duze vrijeme, ali manje nego prije 🙈
Moja srecom jos nije u fazi fa me grize, nadam se da ni nece hahah, ali zato grize stalno rukihvat od kolica, poludit cu, kako je zuljaju zubi cijelog je pojela 🤣
Meni ona 2 boce dnevno, jednu prije spavanja popodne, a jednu prije spavanja navecer. Trazi samo ako nekaf preskocimo ovu popodne, ali cini mi se vise zbog tekucine jer popije samo 100ml vode obicne tokom dana...kakvi su vasi s vodom?
Marija super za korake
Rose moze biti da se budi i zbog zubi, tko zna
Mi i dalje muku mucimo s hranjenjem, ako ne stavim bar malo kupovne nema sanse da jede
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Moja srecom jos nije u fazi fa me grize, nadam se da ni nece hahah, ali zato grize stalno rukihvat od kolica, poludit cu, kako je zuljaju zubi cijelog je pojela 🤣
Meni ona 2 boce dnevno, jednu prije spavanja popodne, a jednu prije spavanja navecer. Trazi samo ako nekaf preskocimo ovu popodne, ali cini mi se vise zbog tekucine jer popije samo 100ml vode obicne tokom dana…kakvi su vasi s vodom?
Marija super za korake
Mi i dalje muku mucimo s hranjenjem, ako ne stavim bar malo kupovne nema sanse da jede
Moja popije oko 300, 400 ml dnevno vode, ali joj cesto nudim pogotovo sad kad je vruce.
A s hranom i moja zna zezat, nekad puno pojede nekad manje, uvijek se treba s necim zabavljati da pojede, strah me da ne predje u naviku to, bez da ima nesto u ruci nece jesti 🤷🏼♀️
Jedva izdržavaamo nekako, vecinom smo u kući, izademom tek oko 18, 30h, a i jako se znoji, ne pasu ni njoj te vrućine…
Mi nemamo tu, ali ima moj brat i zadovoljan jako.. 🙂
Vjerujem, mi jedino rano ujutro ili ako smo kod mojih ju osvjezim u bazenu
Kupljena, vidjet cemo za sad se cini dobra i super je da je napokon okrenuta prema naprijed 🙂
Meni ona 2 boce dnevno, jednu prije spavanja popodne, a jednu prije spavanja navecer. Trazi samo ako nekaf preskocimo ovu popodne, ali cini mi se vise zbog tekucine jer popije samo 100ml vode obicne tokom dana…kakvi su vasi s vodom?
Marija super za korake
Moj pije dosta vode, ali i čaja od komorača. evo dns je tokom dana popio 3 pune boce, svaka ima 280 ml (jednu čaja i dvi vode) inače popije oko 2 takve bočice tokom dana, nekad vise nekad manje, ne pratim bas točno, uvijek mu je na dohvat ruke pa si sam uzme.
Mi smo isto li la s kuhanim ručkom, ali ovih dana zubi samo niču, otečeno je sve, i evo dva dana je malo topal, temp oko 37-37.3
💗💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji