Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Da javim i da su dosli i ovi nalazi genetike, sve je ok 🥰🥰🥰

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

regica123

Da javim i da su dosli i ovi nalazi genetike, sve je ok 🥰🥰🥰

Ma bravooo to se čekalo 🥰🥰 
    Bas mi je drago da vam je sve dobro prošlo! I bravo za malu plesačicu! 
    Ujutro smo vani, pa spavanac i onda kasnije popodne po vrtu.
    Ovaj vikend smo imali trodnevnu groznicu, temp 39.5, nakon toga se osuo, tako da smo i to riješili. 
    Od idućeg tjedna planiramo krenuti na kupanje u moru. Iako se on grozi vode, place kod svakog tuširanja/kupanja. Nadam se da će se osloboditi kako vrijeme bude išlo. Nisam imala takvu situaciju s ovih dvoje, obožavaju od prvog dana pa mi je malo čudno😅

💗💙💙

marija94

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Evo me, napravila sam novi profil. Nije me duze bilo ne znam kaj se desilo sa starim profilom.. 🤷🏼‍♀️
    Uglavnom pocela sam radit prije 2 tjedna, brzo sam se ufurala, curka je na cuvanju kod bake i dede
    Regica bravo za hodanje i za nalaze 🫶
    Rose nadam se da ce se opustiti i zavoljeti kupanje 😁

• regica123

Prijavi adminu

Rose moja isto nije voljela tusiranje i kupanje, a onda smo isli 5dana u Zaton i tamo je biravila na moru i na bazenima i zaljubila se na kraju u sve to i sad se voli i tusirat hahaha
    Marija drago mi je da nisi otisla.  Kakav je osjecaj ne biti s djetetom po cijeli dan?

👩🏻28❤🧔🏻32

marija94

Prijavi adminu

regica123

Rosemoja isto nije voljela tusiranje i kupanje, a onda smo isli 5dana u Zaton i tamo je biravila na moru i na bazenima i zaljubila se na kraju u sve to i sad se voli i tusirat hahaha
    Marija drago mi je da nisi otisla. Kakav je osjecaj ne biti s djetetom po cijeli dan?

Pa evo sad cu biti nemajka, ali malo mi i godi. Falila mi je interakcija s ljudima. A malena znam da je na sigurnom i moji se lijepo druze s njom tako da je i njoj lijepo. 🫠
    I sluzbeno smo presli na jedan spavanac, puno je lakse sad. Odspava 2, 2 i pol sata, navecer oko 19 ide u krevet.

Rose.

Prijavi adminu

Ajde super možda onda i s njim bude tako🤞🏻🤞🏻
    Mare drago mi je da si tu, sto se tiče posla, vjerujem da je tako, nisi nemajka, svima dobro dođe predah od dječjeg svijeta 🫢👌🏻 
    Ja osjetim poglede kad kažem da jedva čekam deveti mjesec i vrtić, da odem ko čovjek u ured i radim, a ne da mi tijelo za laptopom, a mozak ne može funkcionirat od cike i galame 🤣
    Onako zastanem kad pomislim da će tako mali u vrtić tj jaslice, ali nekako sam se skulirala u glavi da mu neće ništa falit, da će sve biti kako treba..

💗💙💙

MiniGirl

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Pozdrav! Drago mi je da ste  jos tu !
    Najprije čestitke regici na vjenčanju, krstitkama, prohodavanju! I super za genetiku!
    Marija sretan povratak na posao!
    Mene nije bilo jer me 5 mjesec izmoždio. Posao, previse posla plus uvođenje Hemangiola sto je znacilo 1 dan u bolnici plus 1x tjedno dnevna bolnica i borbe s njom da taj sirup uzima. Ali evo sad sam na go i napokon sam malo dosla sebi. U međuvremenu smo ponovno dobili preporuke za vježbice ali smo eto i mi prohodali u inat :). I bili smo u toplicama što je bio apsolutni hit. Nisam se tako odmorila otkad sam rodila.

• regica123

Prijavi adminu

Marija nisi nemajka, mislim da nam svima to ponekad treba! Ja sam doduse produzila porodiljni da budem malo jos s njom i da radimo malo na spavanju i hranjenju...
    Rose briga te za poglede, totalno te kuzim
    MiniGirl ohoo pa cestitkeeee. I preeedrago mi je da si se odmorila!!
    Kod nas svega novoga, pocela je pricat dosta rijeci: patka kva kva je 'kavka' hahaha, banana je 'nana', cipele su 'pepe', sve zivotinje su 'vau vau', a hranjenje igracaka na zlicu je vec davno glavna igra...samo, sto je siri fond rijeci u sti sve vise razumije ona je gora i u hranjenju i u spavanju, nit oce da jede nit oce da spava..evo 2 dana zaredom nije popodne ni oka sklopila, samo hoda, brljavi nesto i trazi kekse tamo fi inace stoje, a kako smo ih makli ljuti se i vrtimo se u krug, nece da jede vise niti kasice...dogovorili smo neki razgovor sa psihologom, to nam je savjetovala neuropedijatrica jer je rekla da je manipulativna i da triba poduzet neke odgojne mjere na vrijeme s njom...tako da evo sad cu se narednih mjeseci time bavit . Kako vi stojite s tim, hranom i spavanjem? Doduse, ona tesko zaspe, al kad zaspe nikako je probudit...zna nocu i 13h spojit

👩🏻28❤🧔🏻32

marija94

Prijavi adminu

Rose 😘 Onda se kuzimo hehe. Ma bit ce to sve super u vrticu. Cek nisam pohvatala jel vec radis ili od kuce?
    Minigirl bravo za prohodavanje! 🥳 Evo moja je danas napravila sama par koraka, ali na kaucu, valjda je sigurnija jer zna da ce past na mekano 😅 i neki dan 3 koraka prema meni, ali jos nista od duzeg hodanja..
    Regica neka si produzila, a vidim da pises u sitne sate 🙈 A mi okej jedemo, sad se nesto ranije budi oko 6, valjda zbog tranzicije na jedan spavanac. Sretno na razgovoru! Javi kako ce biti..

Rose.

Prijavi adminu

MiniGirl

Pozdrav! Drago mi je da ste jos tu !
    Najprije čestitke regici na vjenčanju, krstitkama, prohodavanju! I super za genetiku!
    Marija sretan povratak na posao!
    Mene nije bilo jer me 5 mjesec izmoždio. Posao, previse posla plus uvođenje Hemangiola sto je znacilo 1 dan u bolnici plus 1x tjedno dnevna bolnica i borbe s njom da taj sirup uzima. Ali evo sad sam na go i napokon sam malo dosla sebi. U međuvremenu smo ponovno dobili preporuke za vježbice ali smo eto i mi prohodali u inat :). I bili smo u toplicama što je bio apsolutni hit. Nisam se tako odmorila otkad sam rodila.

Kakvo je stanje s hemangiomom? 
    Bravo za hodanje 👏🏻 i odmor naravno😘😘

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.