Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    23. Kolovoz 2024. 11:59

regica123

joj stvarno se nadam da ce ova separacija ici na bolje jer je bas neizdrživo, uff…
    evo danas mi javili da se oslobodilo mjesto u vrticu 🥰🥰🥰🥳🥳
    mi kasnimo sa svim cjepivima kako je palčica

Super za vrtić 🥳

Rose.
    24. Kolovoz 2024. 11:48

marija94

Jel koja od vas probala pelene iz plodina njihove? Mislim cijena je smijesna pa sam skepticna, a razmisljam o promjeni jer joj pampersice ostavljaju mucice po guzi. Znam da su jos dobre dm-ove babylove, a cijena je isto povoljna..

Ja sam s drugim znala uzet tu i tamo, ok su za preko dana, ali noć i ne baš. I meni pampersice ostavljaju mucice, nezz zašto, al nebi ih mijenjala jer su jedine koje ne propuštaju noć. Baby love super s prvom, s drugim i malim ne, ali probaj možda vam bas budu odgovarale 

MiniGirl
    25. Kolovoz 2024. 12:23

Evo i mene! 
    Ajde da krenem od zadnje teme. Mi koristimo babaylove 4 za dan. Za noć koristim pamper gaćice 5, a sad sam uzela babylove gaćice 5 pa ćemo vidjet. 
    Mi smo se stacionirali u vikendicu po ljeti jer je meni bliže do posla pa je nona s nama i to je bas bas velika pomoć. Moja je i do sad bila na cuvanju kod none kad radim pa cemo i dalje tako dok bude islo.
    Cijepljeni smo za sve redovito do sad.
    Sad imamo kontrole za hemangiom i kod fizijatra. Mislim da je super napredovala, lijepo hoda, trčkara, pokušava skakat (al ne zna jos XD) i vidjet ćemo hoce li bit sad zadovoljni da be moramo vise na te kontrole.
    Prica ponesto, ne previse, jos uvijek vise pokazuje. Pokazuje i govori Bubu za bube po kući. To.mi je presmijesno. 
    Marija preslatko mi je ovo za puse!
    Regica mozda je jako vezana jer je sad tata otisao i sad se boji da ćes i ti. Taj period je bas težak. Nama je sad puno lakse sto se tog tice. Sad ja moram.pak trcat za njom.

Rose.
    03. Rujan 2024. 14:18

Curke kako ste? Jel krenuo netko na adaptaciju? Kako prolazi? 

Rose.
    13. Rujan 2024. 07:08

marija94

Zao mi je da je grupa utihnula.. mi smo se vratili s mora prije par dana, malo smo se okupali, curka je uzivala, a i mi naravno. Bas je bio aktivni odmor hehe

Postala je bas vezana za mene, ako se malo udaljim krene vikat mami mami, budi se par puta uz plac al opet brzo zaspi i pocela je spavat do 8:30 🙈

Kako ste vi ostali? Rose ne mogu reci za adaptaciju jer nismo upali u vrtic, baka ju cuva. Kako je vama u vrticu?

I meni. Baš bi mi dobro došao savjet i pozitivan komentar u ovom trenutku pogotovo za adaptacije.
    Baš mi je drago da ste uživali!

Ohooo pa mala je postala prava spavalica👏🏻😋 

Kod nas čupavo i nikako što se tiče jaslica. Ostaje po pola sata sam i to je svih pola sata urlikanja i plakanja. Prvih nekoliko dana sam ja bila s njim unutra po sat vremena i to mu je super dok sam ja unutra. Zadnjih tjedan dana ga ostavim i to je grozno koliko plače, (izađem van, ali budem u predvorju gdje me ne vidi) uglavnom neda nikom sebi i stoji na vratima. Za sada se ne nazire pomak. Pozitivno je što sve ove dane ušetava u vrtić veselo, traži svoj ormarić, uzima šlapice, ali kad treba ostat, to je slom.
    Noćas sam ga trebala presvući jer se propišao, a on se držao za rešetke kinderbeta i urlikao. A jučer je bio zaljepljen cijeli dan meni za noge. Morao me imati uvijek negdje pored sebe. 
    Ali ne odustajemo, sve se nadam da će se dogoditi čudo! 🫠

Rose.
    14. Rujan 2024. 18:12

marija94

Rose.

marija94

Zao mi je da je grupa utihnula.. mi smo se vratili s mora prije par dana, malo smo se okupali, curka je uzivala, a i mi naravno. Bas je bio aktivni odmor hehe

Postala je bas vezana za mene, ako se malo udaljim krene vikat mami mami, budi se par puta uz plac al opet brzo zaspi i pocela je spavat do 8:30 🙈

Kako ste vi ostali? Rose ne mogu reci za adaptaciju jer nismo upali u vrtic, baka ju cuva. Kako je vama u vrticu?

I meni. Baš bi mi dobro došao savjet i pozitivan komentar u ovom trenutku pogotovo za adaptacije.

Kod nas čupavo i nikako što se tiče jaslica. Ostaje po pola sata sam i to je svih pola sata urlikanja i plakanja. Prvih nekoliko dana sam ja bila s njim unutra po sat vremena i to mu je super dok sam ja unutra. Zadnjih tjedan dana ga ostavim i to je grozno koliko plače, (izađem van, ali budem u predvorju gdje me ne vidi) uglavnom neda nikom sebi i stoji na vratima. Za sada se ne nazire pomak. Pozitivno je što sve ove dane ušetava u vrtić veselo, traži svoj ormarić, uzima šlapice, ali kad treba ostat, to je slom.
    Noćas sam ga trebala presvući jer se propišao, a on se držao za rešetke kinderbeta i urlikao. A jučer je bio zaljepljen cijeli dan meni za noge. Morao me imati uvijek negdje pored sebe.

Bude se priviknuo, velika je to njima promjena. Pogotovo kad ih se ostavi u vrticu, a ne razumiju jos da ce se mama i tata vratiti po njih zato i placu. Treba vremena, drzim fige da to bude cim prije! 🤞 Kolko je sad sto ide u vrtic, tjedan dana?

Joj baš me to malo brine, jer nema pomaka ni malo. 
    Dva tjedna, tj prvih tjedan dana sam bila ja s njim i tad je super, ode od mene, igra se, sve za pet. A ovaj tjedan je sam bio. 

Rose.
    15. Rujan 2024. 00:20

marija94

Rose.

marija94

Rose.

marija94

Bude se priviknuo, velika je to njima promjena. Pogotovo kad ih se ostavi u vrticu, a ne razumiju jos da ce se mama i tata vratiti po njih zato i placu. Treba vremena, drzim fige da to bude cim prije! 🤞 Kolko je sad sto ide u vrtic, tjedan dana?

Joj baš me to malo brine, jer nema pomaka ni malo.
    Dva tjedna, tj prvih tjedan dana sam bila ja s njim i tad je super, ode od mene, igra se, sve za pet. A ovaj tjedan je sam bio.

Ma bude i to proslo, treba vremena dok se privikne da je tu na cuvanju, mali su jos da kuze da mi trebamo raditi. Nadam se da ce drugi tjedan biti bolje! 🫶 Evo kod moje je novost od danas nece k nikom ici osim meni, cak ni k mojoj sestri koju obozava i znala se derat ako bi ju uzela od nje 🤷🏼‍♀️ i neki period u noci se probudi i place nekih pola sata

Hvala♥️🙏🏼
    Joj vidiš ti to, stalno neke promjene kod njih, nadam se da će brzo i kod vas proći 🙏🏼😘 veći su, sve vise svjesniji svega pa im je teško sve to procesuirati. 

• regica123
    16. Rujan 2024. 02:57

Evo da se i ja malo javim 🥰
    Rose žao mi je da adaptacija teško ide :/...ja sam svoju odlučila kod tete cuvalice šta čuva 3 djece, nekako mi je premalena i pretežak je karakter da bude već sad u vrtiću...prvi tjedan sam je vodila pola sata, sat i bila tu, a evo vec proslu tj sam je ostavila i na spavanju - ona je super! Zapravo, ona je super cim se netko igra s njom i cim ima djece, jedino i dalje je teška za jest, to se baš borimo, još dosta toga jede samo blendano, od krute hrane uz kruh, kekse, čokolade i te gluposti hoće samo pomfri i pohanu piletinu, ništa drugo, baš je teška i užasno me strah hoće li do vrtića pristati jesti ostalu hranu,  a da joj ne guramo u usta uz priče i to još zgnječeno/blendano, baš je nekako i smršavila (doduše, ne staje, kako i nece haha).. 
    Marija i mi imamo faze buđenja uz vrištanje, tko zna što je, vj zubići 
    i sreeecom, otkad ide u tete cuvalice separacijska je malo bolja, al jos uvijek je izražena... 
    Btw jeste li slucajno brojali koliko vam imaju riječi sa značenjem? Mi smo na nekih 22-23, mada evo zadnjih dan dva mi se čini da je počela ponavljat, npr ja krenila pjevat "na na naaa", eto nje raspjevala se "na naa naa" skoro u istom tonalitetu 😂
    Marija to za puseee je neštoo najslađeeee...evo moja se iz svog krevetica ima 20tak dana preselila s menom u krevet i skoro svaku vecer me poljubi i zagrli i zaspe tako (doduse, treba joj bar sat dva da se umiri od skakanja po krevetu da dodje do toga),  neprocjenjivo 🥰🥰

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    16. Rujan 2024. 02:59

Rose jesi razmisljala isto tako o nekoj teti cuvalici?

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    17. Rujan 2024. 12:19

Regice super da je brzo prihvatila! I bravo za toliki broj rijeci, 🙏🏼👏🏻 mi nismo ni približno dvoznamenkastom broju 🫠
    Aaaali se moramo pohvaliti da je danas prošlo dosta dobro, bilo je plakanja, ali se uspio zaigrati i izdržao je dva sata! Puževim koracima idemo, ali napredak je tu! 
    Nisam razmišljala o čuvalici, u maloj smo sredini i nema toga kod nas🫣 mislim da će se kao i većina djece priviknuti, njemu to ide sporije, ali veliki je plus sto sam fleksibilna s vremenom prilagodbe pa  nije da mora ići odmah punu satnicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.