Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

marija94

Nadam se da ste svi dobro i da podnosite ove vrucine.. pisite malo 🙂
    Mi danas idemo po autosjedalicu, pikiramo freeon i-size 40-150 cm, za djecu od 0 do 12 godina. Ima koja iskustva s njom?

Mi se kupamo skoro svaki dan, odemo kasnije popodne. Ujutro odemo malo do trgovine i prošetati ili na kavu, dok sunce ne počne pržiti svom snagom. I dalje je spavanac oko podne nekih 2-3 sata, klima non stop radi i preživljavamo tako😃 

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

marija94

regica123

Moja srecom jos nije u fazi fa me grize, nadam se da ni nece hahah, ali zato grize stalno rukihvat od kolica, poludit cu, kako je zuljaju zubi cijelog je pojela 🤣
    Meni ona 2 boce dnevno, jednu prije spavanja popodne, a jednu prije spavanja navecer. Trazi samo ako nekaf preskocimo ovu popodne, ali cini mi se vise zbog tekucine jer popije samo 100ml vode obicne tokom dana…kakvi su vasi s vodom?
    Marija super za korake
    Rose moze biti da se budi i zbog zubi, tko zna
    Mi i dalje muku mucimo s hranjenjem, ako ne stavim bar malo kupovne nema sanse da jede
    Moja popije oko 300, 400 ml dnevno vode, ali joj cesto nudim pogotovo sad kad je vruce.
    A s hranom i moja zna zezat, nekad puno pojede nekad manje, uvijek se treba s necim zabavljati da pojede, strah me da ne predje u naviku to, bez da ima nesto u ruci nece jesti 🤷🏼‍♀️

Moj po novome mora imati žličicu u ruci i onda mu ja zagrabim da on sam stavlja u usta.  
    Ali kod njega ne pali nikakvo zabavljanje. Njemu kad se jede pojest će bez obzira, a kad ne, možeš majmuna izvodit od sebe, nema šanse 😅😅

💗💙💙

marija94

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Rose.

marija94

Mi danas idemo po autosjedalicu, pikiramo freeon i-size 40-150 cm, za djecu od 0 do 12 godina. Ima koja iskustva s njom?
    Mi se kupamo skoro svaki dan, odemo kasnije popodne. Ujutro odemo malo do trgovine i prošetati ili na kavu, dok sunce ne počne pržiti svom snagom. I dalje je spavanac oko podne nekih 2-3 sata, klima non stop radi i preživljavamo tako😃

Pa to je super. I kad ti onda ide navecer spavati? Mi recimo imamo spavanac od pola 12 do nekih 14:15 odspava i onda oko 19:15 navecer, ali mi se ujutro budi oko 6, nekad i prije. Po njoj vidim da bi bez problema izdrzala do 20 h.. blago vama s klimom, mi je nemamo 🫣 rolete zatvorim kad se sve prolufta preko noci pa bude ok. U spavacoj imamo stropni ventilator pa nas to malo spasi

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Rose.

marija94

Pa to je super. I kad ti onda ide navecer spavati? Mi recimo imamo spavanac od pola 12 do nekih 14:15 odspava i onda oko 19:15 navecer, ali mi se ujutro budi oko 6, nekad i prije. Po njoj vidim da bi bez problema izdrzala do 20 h.. blago vama s klimom, mi je nemamo 🫣 rolete zatvorim kad se sve prolufta preko noci pa bude ok. U spavacoj imamo stropni ventilator pa nas to malo spasi

Ide spavati oko 20. Nekad malo kasnije ovisi ako smo negdje.  Ako tako zaspe oko osam tako negdje oko osam se i budi ujutro. Sinoc je zaspao u 21 al je zato jutros potegao do 9:30 (1 buđenje oko 6 za bocu) . Ako ti izdrži do osam probaj, pa ujutro možda produži malo čisto da ti je lakše s obzirom da je ljeto i duzi dan. 
    Mi stvarno nebi izdržali bez klime jer po noći je zadnjih dana 30 stupnjeva. Nisam fan klime, stvarno ju ne volim, ali nemoze drugačije 🥹 
    Ja stalno gledam te stropne ventilatore, to mi je bas zanimljivo i volila bih imati, razmišljali smo staviti nama u sobu. Inače nam je klima u hodniku pa nam ne puse direktno u sobe, ali svejedno taj zrak od klime mi je 🫠

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Rose.

marija94

Rose.

marija94

Ide spavati oko 20. Nekad malo kasnije ovisi ako smo negdje. Ako tako zaspe oko osam tako negdje oko osam se i budi ujutro. Sinoc je zaspao u 21 al je zato jutros potegao do 9:30 (1 buđenje oko 6 za bocu) . Ako ti izdrži do osam probaj, pa ujutro možda produži malo čisto da ti je lakše s obzirom da je ljeto i duzi dan.
    Mi stvarno nebi izdržali bez klime jer po noći je zadnjih dana 30 stupnjeva. Nisam fan klime, stvarno ju ne volim, ali nemoze drugačije 🥹
    Ja stalno gledam te stropne ventilatore, to mi je bas zanimljivo i volila bih imati, razmišljali smo staviti nama u sobu. Inače nam je klima u hodniku pa nam ne puse direktno u sobe, ali svejedno taj zrak od klime mi je 🫠

Izdrzi ona, danas sam je stavila u 19:45 pa cu vidjeti kad ce se probuditi, mozda ce trebati par dana da produzi ujutro. Inace radim pa se dizem rano, al bi mi bilo super da spava jos pa da u miru kavu popijem 🙈
    Vidjela sam u pevexu stropni ventilator nekih 80-ak € sa njihovom karticom, inace se vrte cijene oko 100-150 €. 

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Rose.

marija94

Rose.

marija94

Ide spavati oko 20. Nekad malo kasnije ovisi ako smo negdje. Ako tako zaspe oko osam tako negdje oko osam se i budi ujutro. Sinoc je zaspao u 21 al je zato jutros potegao do 9:30 (1 buđenje oko 6 za bocu) . Ako ti izdrži do osam probaj, pa ujutro možda produži malo čisto da ti je lakše s obzirom da je ljeto i duzi dan.
    Izdrzi ona, danas sam je stavila u 19:45 pa cu vidjeti kad ce se probuditi, mozda ce trebati par dana da produzi ujutro. Inace radim pa se dizem rano, al bi mi bilo super da spava jos pa da u miru kavu popijem 🙈
    Vidjela sam u pevexu stropni ventilator nekih 80-ak € sa njihovom karticom, inace se vrte cijene oko 100-150 €.

Trebat će joj sigurno par dana dok ne uđete u štos. Bas javi kako bude ujutro, neka odspava da mama popije ☕️ u miru. Kako ti je na poslu? Kako malecka podnosi razdvajanje? 
    E da, ne znam jesmo vec pričali ili ne, ja skroz zamracim sobu tako da ujutro ne skuzi da je dan, dok nisam to radila, duze od 7 sati ujutro nebi spavao 😂 
    E hvala ti, bacit ću oko malo😘

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Moze, javim. 🙂 Dobro je, brzo sam se ufurala opet. Prvih par tjedana kao da me odbijala, nije htjela k meni ici, a sad kad dode baka po nju ujutro, ne zeli od mene.E vidis to za svjetlost, imamo rolete skroz spustene, al ima par rupica kroz koje mrvu svjetla ulazi pa je mozda i do toga 🤷🏼‍♀️
    Saljem posebno, pisalo je da je predugacak komentar kad sam isla pod citiraj..

marija94

Prijavi adminu

Rose evo uspjela je odspavat do 6 i 15, ja zadovoljna za prvi dan, uspjela sam i popit kavu i spremit se 😄 Jer se inace budila oko 5, pola 6

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Rose evo uspjela je odspavat do 6 i 15, ja zadovoljna za prvi dan, uspjela sam i popit kavu i spremit se 😄 Jer se inace budila oko 5, pola 6

Bravoo, to je super! Eto vidiš, malo po malo će se ustabiliti 🥰

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Moze, javim. 🙂 Dobro je, brzo sam se ufurala opet. Prvih par tjedana kao da me odbijala, nije htjela k meni ici, a sad kad dode baka po nju ujutro, ne zeli od mene.E vidis to za svjetlost, imamo rolete skroz spustene, al ima par rupica kroz koje mrvu svjetla ulazi pa je mozda i do toga 🤷🏼‍♀️
    Saljem posebno, pisalo je da je predugacak komentar kad sam isla pod citiraj..

Velika je to njima promjena, od 24 sata s mamom, do razdvajanja na nekoliko sati. Bitno da nije bilo veće drame i da je sve ok🥰
    Mene lagano panika hvata od jeseni i jaslica. Neki dan smo pokušali ponovo da ostane kod mojih, pa je bilo neuspješno. Jedino dolazi u obzir da ga čuva mm. A to znaci da se ne možemo maknut nigdje skupa.  

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.