Kolko je vasima trebalo da izađu sve trojke? Mojoj je lijeva donja skroz vani, a ostale nikako da ni probiju, jucer je od nekih 2 do 5 u noci plakala na prekide i kad je zaspala spavala do 8 🫢 Sad ne znam jel taj plac do zubiju ili opet neka regresija..Nama još nisu izbile.
Kako je noćas spavala?
Kakvi su vaši s ponašanjem kad nije po njihovom?
Mene moj ubija sa svojim ispadima. Dignem ga, on se dere, izvija, čupa, grize, cijelo lice mi izgrebe. 🙄
Evo nocas u komadu od 20h do 7 i 15 bez budenja. 🫢
Kod nas isto, dernjava i krokodilske suze, ali ako ju zabavim s necim se brzo smiri
Kolko je vasima trebalo da izađu sve trojke? Mojoj je lijeva donja skroz vani, a ostale nikako da ni probiju, jucer je od nekih 2 do 5 u noci plakala na prekide i kad je zaspala spavala do 8 🫢 Sad ne znam jel taj plac do zubiju ili opet neka regresija..Nama još nisu izbile.
Kako je noćas spavala?
Mene moj ubija sa svojim ispadima. Dignem ga, on se dere, izvija, čupa, grize, cijelo lice mi izgrebe. 🙄Evo nocas u komadu od 20h do 7 i 15 bez budenja. 🫢
Kod nas isto, dernjava i krokodilske suze, ali ako ju zabavim s necim se brzo smiri
Bravo 👏🏻🙏🏼
Kako stojite s riječima i pričanjem?
💗💙💙
Kako je noćas spavala?
Mene moj ubija sa svojim ispadima. Dignem ga, on se dere, izvija, čupa, grize, cijelo lice mi izgrebe. 🙄Evo nocas u komadu od 20h do 7 i 15 bez budenja. 🫢
Kod nas isto, dernjava i krokodilske suze, ali ako ju zabavim s necim se brzo smiriBravo 👏🏻🙏🏼
Kako stojite s riječima i pričanjem?
Pa inace dobro, ponavlja sve za nama, vecina rijeci nije ispravna, ali se trudi. Mislim da tamo negdje oko 2 god to ide sve vise. Vi?
Kako je noćas spavala?
Kod nas isto, dernjava i krokodilske suze, ali ako ju zabavim s necim se brzo smiriBravo 👏🏻🙏🏼
Kako stojite s riječima i pričanjem?Pa inace dobro, ponavlja sve za nama, vecina rijeci nije ispravna, ali se trudi. Mislim da tamo negdje oko 2 god to ide sve vise. Vi?
E tako i kod nas, zadovoljna sam, s obzirom da do pred mjesec dana nije ništa bas pričao. 😄
💗💙💙
Kako je noćas spavala?
Kako stojite s riječima i pričanjem?Pa inace dobro, ponavlja sve za nama, vecina rijeci nije ispravna, ali se trudi. Mislim da tamo negdje oko 2 god to ide sve vise. Vi?E tako i kod nas, zadovoljna sam, s obzirom da do pred mjesec dana nije ništa bas pričao. 😄
Eto vidis da ide, uskoro nece stati s pricanjem. 😅
Ne znam jel ima koja od vas iskustva s duphastonom, pila sam ga prosli mjesec da odgodim M radi mora. Sad mi kasni tjedan dana, radila jucer test negativan je. Ne znam kad ocekivati da dode, kolko se poremeti ciklus? To je prvi put da sam pila kontracepciju bas zbog odgode M.
Joj ja ne znam, ja sam to jedino koristila u trudnoći, na početku, zbog krvarenja i očuvanja ploda… 😏
💗💙💙
Ne znam jel ima koja od vas iskustva s duphastonom, pila sam ga prosli mjesec da odgodim M radi mora. Sad mi kasni tjedan dana, radila jucer test negativan je. Ne znam kad ocekivati da dode, kolko se poremeti ciklus? To je prvi put da sam pila kontracepciju bas zbog odgode M.Joj ja ne znam, ja sam to jedino koristila u trudnoći, na početku, zbog krvarenja i očuvanja ploda… 😏
A evo danas je stigla M 🙈
Ne znam jel ima koja od vas iskustva s duphastonom, pila sam ga prosli mjesec da odgodim M radi mora. Sad mi kasni tjedan dana, radila jucer test negativan je. Ne znam kad ocekivati da dode, kolko se poremeti ciklus? To je prvi put da sam pila kontracepciju bas zbog odgode M.Joj ja ne znam, ja sam to jedino koristila u trudnoći, na početku, zbog krvarenja i očuvanja ploda… 😏A evo danas je stigla M 🙈
🥳
E zbilja, kad smo kod T, dal planirate još djece?
Ja sam odlučila tj. mi skupa, da definitivno nebi više. Ne znam ocemo za dvi, tri, pet godina promijeniti mišljenje, sumnjam da hocemo i nadam se da ćemo ostat na ovom broju 😂
💗💙💙
Ne znam jel ima koja od vas iskustva s duphastonom, pila sam ga prosli mjesec da odgodim M radi mora. Sad mi kasni tjedan dana, radila jucer test negativan je. Ne znam kad ocekivati da dode, kolko se poremeti ciklus? To je prvi put da sam pila kontracepciju bas zbog odgode M.Joj ja ne znam, ja sam to jedino koristila u trudnoći, na početku, zbog krvarenja i očuvanja ploda… 😏A evo danas je stigla M 🙈🥳
E zbilja, kad smo kod T, dal planirate još djece?
Ja sam odlučila tj. mi skupa, da definitivno nebi više. Ne znam ocemo za dvi, tri, pet godina promijeniti mišljenje, sumnjam da hocemo i nadam se da ćemo ostat na ovom broju 😂
Inace planiramo jos jedno, ma da, da se mene pita ostali bi samo na njoj. Muz bi jos deckica 😅🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji