Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

regica123

Rose sve ce to doci polako, iskreno, ja sam se s obzirom kakve je separacijska bila bojala da nema sanse da ce ovo uspjeti, a evo ona meni zadnja dva dana kad je dovedem samo maše papa i da pusu i ode se igrati 😅 kad je igranje u pitanju baš je prodana duša, baš baš voli igru, pogotovo ako su druga djeca tu, znaci svi imaju tu negdje slicno, a kaze teta cuvalica da se znaju vec i zajedno zaigrat, da su bas super ekipa…
    eto vidis, moja mozda prica vise, ali kasni s hranjenjem …svak ocito mora negdi štekat hahaha, ali baš je teška ufff ..rađe će ostat gladna nego pojest nešto šta neće..i za zaspat, ajme, uru vrimena za nocno spavanje je donja granica za zaspat, al aj, kad zadpe spava lipo (tu i tamo su ona vristanja kao sto je Marija spomenila), ali cetvorke su vec 3 izbile i 4.izbija pa mislim da je to…

Ma da, rijetko rijetko koje dijete se ne privikne, tvoja mala je super, kako si ju inace uspavljivala preko dana? Kako zaspe tamo? 
    A da, svi oni u nekom periodu štrajkaju s nečim, sve će se to izregulirati. Kad ide na noćno? Mi smo imali fazu da mu je trebalo po sat vremena da zaspe, jer sam ga kao i prije stavljala ranije na spavanje, sad kako smo to malo rastegli na 21h, sad zaspe uglavnom brzo i bez problema. 
    Kod nas su isto četvorke izbile, a trojki nema ni na vidiku. 

💗💙💙

marija94

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

regica123

Evo da se i ja malo javim 🥰
    Rose žao mi je da adaptacija teško ide :/…ja sam svoju odlučila kod tete cuvalice šta čuva 3 djece, nekako mi je premalena i pretežak je karakter da bude već sad u vrtiću…prvi tjedan sam je vodila pola sata, sat i bila tu, a evo vec proslu tj sam je ostavila i na spavanju - ona je super! Zapravo, ona je super cim se netko igra s njom i cim ima djece, jedino i dalje je teška za jest, to se baš borimo, još dosta toga jede samo blendano, od krute hrane uz kruh, kekse, čokolade i te gluposti hoće samo pomfri i pohanu piletinu, ništa drugo, baš je teška i užasno me strah hoće li do vrtića pristati jesti ostalu hranu, a da joj ne guramo u usta uz priče i to još zgnječeno/blendano, baš je nekako i smršavila (doduše, ne staje, kako i nece haha)..
    Marija i mi imamo faze buđenja uz vrištanje, tko zna što je, vj zubići
    i sreeecom, otkad ide u tete cuvalice separacijska je malo bolja, al jos uvijek je izražena…
    Btw jeste li slucajno brojali koliko vam imaju riječi sa značenjem? Mi smo na nekih 22-23, mada evo zadnjih dan dva mi se čini da je počela ponavljat, npr ja krenila pjevat "na na naaa", eto nje raspjevala se "na naa naa" skoro u istom tonalitetu 😂
    Marija to za puseee je neštoo najslađeeee…evo moja se iz svog krevetica ima 20tak dana preselila s menom u krevet i skoro svaku vecer me poljubi i zagrli i zaspe tako (doduse, treba joj bar sat dva da se umiri od skakanja po krevetu da dodje do toga), neprocjenjivo 🥰🥰

Super da se prilagodila 🙂 a ovo za hranu, nemam nista za dodati, sve se slazem s Rose 
    Bravo za pricalicu! Nisam bas brojala, ali dosta vec prica. Recimo ak ima nesto sa čepom da treba otvoriti kaze toji mama 😅 za ove faze budenja su sigurno zubici, nama je trojka dolje probila, ostale se naziru, al sad unazad par dana super spava (kuc kuc 😆)
    Bas vam zavidim koji ste u vrticu ili kod tete cuvalice, moja je kod bake i znam da joj sve popusta jer ako ja nesto nedam je histerija, trebala bi ipak malo nekog reda i discipline, kolko god to grubo zvucalo, al kuzite kaj mislim.

marija94

Prijavi adminu

Da malo podignem grupu, nadam se da ste svi dobro. Nama od pocetka tjedna curi nos, imala je kratko temp. jedan cepic ju je spustio. Pripisujem to jeseni i virozama..
    No opet muku mucim s pelenama, baby love su mi dobre, ali uzasno smrde, kupila sam violetu, one pak su jako niske, a pise da su do 18 kg 🤷🏼‍♀️ vise ni sama ne znam koje bi 😮‍💨😅

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Da malo podignem grupu, nadam se da ste svi dobro. Nama od pocetka tjedna curi nos, imala je kratko temp. jedan cepic ju je spustio. Pripisujem to jeseni i virozama..
    No opet muku mucim s pelenama, baby love su mi dobre, ali uzasno smrde, kupila sam violetu, one pak su jako niske, a pise da su do 18 kg 🤷🏼‍♀️ vise ni sama ne znam koje bi 😮‍💨😅

Marija u istim smo g…🫣 i s nosom i s pelenama. 
    Nos, al u potocima curi sigurno dva tjedna, svaki dan 3x izvlačimo i kapamo… nikako proći. Dosta i kašlje kad leži jer mu se slijeva, ali grlo i pluća su čisti. 
    Pelene…. Joj… pampers premium care koje su nam bile top top, sad su pocele svako jutro propuštati na trbuhu. Uvijek se budi mokar. Luda sam više. Nemam pojma koje da uzmem. Da, Violeta su jako plitke, nisu za dugonje nikako… 

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Rose.

marija94

Nos, al u potocima curi sigurno dva tjedna, svaki dan 3x izvlačimo i kapamo… nikako proći. Dosta i kašlje kad leži jer mu se slijeva, ali grlo i pluća su čisti.
    Pelene…. Joj… pampers premium care koje su nam bile top top, sad su pocele svako jutro propuštati na trbuhu. Uvijek se budi mokar. Luda sam više. Nemam pojma koje da uzmem. Da, Violeta su jako plitke, nisu za dugonje nikako…

Ma koma, nikako da stane. Nadam se da ce uskoro proci i vama 🤞🫶
    Premium care su joj pocele ostavljat mucice. Jedna cura mi je preporucila pelene Trudi, pa cu probat, jedino kaj je mali paket ima ih oko 30-tak. Vidjet cu kako su cjenovno, mozda se vratimo na pampers active baby, one su mi bile dobre.

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Rose.

marija94

Premium care su joj pocele ostavljat mucice. Jedna cura mi je preporucila pelene Trudi, pa cu probat, jedino kaj je mali paket ima ih oko 30-tak. Vidjet cu kako su cjenovno, mozda se vratimo na pampers active baby, one su mi bile dobre.

Nadamooo se da 🙏🏼
    A da, ostavljaju mucice, al nisu propuštale pa ajde. 
    Active baby nama nisu bile dobre, baš su propuštale često. 
    Trudi ima samo u ljekarnama jel tako? Znam da, mali paket, a i nezgodno mi je to kad ih nema u većini trgovina, jer naravno uglavnom kupujem zadnji čas kad ostanemo na 1-2 pelene🤣

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Rose.

marija94

Rose.

marija94

Nadamooo se da 🙏🏼
    A da, ostavljaju mucice, al nisu propuštale pa ajde.
    Active baby nama nisu bile dobre, baš su propuštale često.
    Trudi ima samo u ljekarnama jel tako? Znam da, mali paket, a i nezgodno mi je to kad ih nema u većini trgovina, jer naravno uglavnom kupujem zadnji čas kad ostanemo na 1-2 pelene🤣

Da u ljekarnama ih ima. Tu smo onda iste, jednom mi se desilo da sam ostala bez njih, ali bi se sjetila da imam par rezervnih u torbi za van 😅

Rose.

Prijavi adminu

Marija, e to to, hahaha, suosjećam 🫣

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Kolko je vasima trebalo da izađu sve trojke? Mojoj je lijeva donja skroz vani, a ostale nikako da ni probiju, jucer je od nekih 2 do 5 u noci plakala na prekide i kad je zaspala spavala do 8 🫢 Sad ne znam jel taj plac do zubiju ili opet neka regresija..

Rose.

Prijavi adminu

marija94

Kolko je vasima trebalo da izađu sve trojke? Mojoj je lijeva donja skroz vani, a ostale nikako da ni probiju, jucer je od nekih 2 do 5 u noci plakala na prekide i kad je zaspala spavala do 8 🫢 Sad ne znam jel taj plac do zubiju ili opet neka regresija..

Nama još nisu izbile. 
    Kako je noćas spavala? 
    Kakvi su vaši s ponašanjem kad nije po njihovom? 
    Mene moj ubija sa svojim ispadima. Dignem ga, on se dere, izvija, čupa, grize, cijelo lice mi izgrebe. 🙄 

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.