Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    08. Ožujak 2024. 10:05

Bravo za prvi rođendan! Mi ćemo bas mali rođendan jer uz posao  nemam snage ponovno organizirat feste. Planiram napravit za nju tortu, za ostale sam narucila i to je to. 
    E imam pitanje za vas. Znaci do sad su mi pelene babylove bile ok. Koristimo br 4 i tu i tamo, jako rijetko bi se dogodilo da probije. E sad zadnje vrijeme, valjda kako puze to je svakodnevno. Imate li preporuku za pelene?

Rose.
    08. Ožujak 2024. 10:47

MiniGirl

Bravo za prvi rođendan! Mi ćemo bas mali rođendan jer uz posao nemam snage ponovno organizirat feste. Planiram napravit za nju tortu, za ostale sam narucila i to je to.
    E imam pitanje za vas. Znaci do sad su mi pelene babylove bile ok. Koristimo br 4 i tu i tamo, jako rijetko bi se dogodilo da probije. E sad zadnje vrijeme, valjda kako puze to je svakodnevno. Imate li preporuku za pelene?

I nama je tako bilo s baby love 4. Dobre su mi pampers premium care 4 ili active, jer su duboke, a sad trenutno imamo baby love gacice-pelene broj 5, i odlične su nam, jako jako rijetko se desi da promoce. Tako da moj 👍🏻 za njih. Violeta nam ne odgovara iako mi je ona s prvih dvoje bila naj. Prekratke su mu, dugačak je. 

Rose.
    08. Ožujak 2024. 10:53

Sretan vam dan žena, kraljice! 
    Kod nas zadnje dvi noći ne znam što se dešava, ali to nije ono dijete kao inače 🙈 noćas je bio budan u neko doba noći sigurno pola sata-sat, nisam ni gledala koliko je… penjao se, ustajao, ljutio… svako malo plakao. Ima li kakav skok, regresija ili šta sa godinu dana 😅 večeras ostaje na spavanju kod moje mame, nadam se da će normalno sve proći. Mm i ja imamo večer za sebe, idemo sami na koncert. Jedvaaaacekam malo vrijeme samo za nas dvoje 🫢🫢

Akane
    09. Ožujak 2024. 15:12

Sretan vam dan žena! Rose super za koncert nadam se da ste uživali i da je malcu bilo sasvim dobro kod bake. Ja se isto spremam na koncert u Milano u 7.mj pa me malo frka kako će malac bez mene 2,5 dana, obzirom da ga 95% vremena ja čuvam 🫣 
    Evo danas je prvi put da ga je muž uzeo ujutro, da ja malo odspavam. Produžila sam do 9, nije mi niš bilo jasno 😅
    Marija nadam se da ste danas već bolje. Kako bubanica podnosi? 
    Pelene , ja uzimam lumpi iz konzuma ili lupilu iz lidla, i skroz sam zadovoljna. Na mog bucka dobro pašu i ne propuštaju, jedino se znalo par puta desit da bude mokar ujutro, ali to ako nacicava cijelu noć. 

Rose.
    09. Ožujak 2024. 21:14

Akane

Sretan vam dan žena! Rose super za koncert nadam se da ste uživali i da je malcu bilo sasvim dobro kod bake. Ja se isto spremam na koncert u Milano u 7.mj pa me malo frka kako će malac bez mene 2,5 dana, obzirom da ga 95% vremena ja čuvam 🫣
    Evo danas je prvi put da ga je muž uzeo ujutro, da ja malo odspavam. Produžila sam do 9, nije mi niš bilo jasno 😅
    Pelene , ja uzimam lumpi iz konzuma ili lupilu iz lidla, i skroz sam zadovoljna. Na mog bucka dobro pašu i ne propuštaju, jedino se znalo par puta desit da bude mokar ujutro, ali to ako nacicava cijelu noć.

Haha… pa tako, napeto, preko dana ok al kako se bližila noć počeo je plakati, jedva je zaspao pa sam bila sva na iglama, i na kraju umjesto da ostanemo spavati, vratili smo se i pokupila ga kući🙈 kako je veći tako je svjesniji, a ovo je bio 3.put da je trebao spavati bez mene, nismo slavno prošli. Zaključak je da ne idem nikud bez njega dok malo ne poraste 😅 nit se mogu opustiti niti ista ovako 😬
    Sve mi je jasno onda i kod nas je ista stvar, ali držim fige da se do 7.mjeseca malo i drugi angažiraju pa da se stvarno opustis i zabavis 🤞🏻

Rose.
    09. Ožujak 2024. 21:18

Marija_94

Akane

Dobro je, nema temp. 🙂 Jedino je sad pocela kasljati, navecer najvise, ali iskaslja se i odmah zaspi..nema nista protiv kaslja za mladje od godine dana, rekli su mi u ljekarni da je vjerojatno nos u pitanju da joj ispirem, ali nije joj ni zastopan ni ne curi 🤷🏼‍♀️

Super da nema temperaturu. A taj kašalj… moj je stvarno dugo kašljao, ped je rekla da je od nosa, doduše on i je hroptao, pa smo ispirali, čistili, i ped je rekla da možemo bronhostop, iako ide od godinu dana, al da je na prirodnoj bazi pa da mogu dat slobodno, plus inhaliranje da mu razrijedi tu sluz da lakše iskašlje. Sto ti je ped rekla na kašalj? Super da zna iskašljati sama. 

Akane
    10. Ožujak 2024. 10:08

Rose.

Akane

Haha… pa tako, napeto, preko dana ok al kako se bližila noć počeo je plakati, jedva je zaspao pa sam bila sva na iglama, i na kraju umjesto da ostanemo spavati, vratili smo se i pokupila ga kući🙈 kako je veći tako je svjesniji, a ovo je bio 3.put da je trebao spavati bez mene, nismo slavno prošli. Zaključak je da ne idem nikud bez njega dok malo ne poraste 😅 nit se mogu opustiti niti ista ovako 😬
    Sve mi je jasno onda i kod nas je ista stvar, ali držim fige da se do 7.mjeseca malo i drugi angažiraju pa da se stvarno opustis i zabavis 🤞🏻

Auuu, nisi me baš ohrabrila 😂😂😂
    Čak mi je palo na pamet da spakiram i njega i muža sa sobom, pa da to sve lakše odradimo. Tih par sati kad ja budem na koncertu će njih dvojica nekako izdržat solo. Samo treba platit avion i hotel dodatno, sitnica, haha 🙈
    Marija to što njoj ne curi nos na van, ne znači da se ne slijeva iza po ždrijelu. Koliko puta mi je pedijatrica skrenula pažnju na to, jer ja eto nemam pojma da je šmrkav jer na van se ne vidi ništa, a kad zine i posvjetli mu u ždrijelo, eto slapova sluzi. 
    Samo puno inhalirajte i bit će to ok. 

Rose.
    10. Ožujak 2024. 12:02

Akane

Rose.

Akane

Auuu, nisi me baš ohrabrila 😂😂😂
    Čak mi je palo na pamet da spakiram i njega i muža sa sobom, pa da to sve lakše odradimo. Tih par sati kad ja budem na koncertu će njih dvojica nekako izdržat solo. Samo treba platit avion i hotel dodatno, sitnica, haha 🙈
    Marija to što njoj ne curi nos na van, ne znači da se ne slijeva iza po ždrijelu. Koliko puta mi je pedijatrica skrenula pažnju na to, jer ja eto nemam pojma da je šmrkav jer na van se ne vidi ništa, a kad zine i posvjetli mu u ždrijelo, eto slapova sluzi.
    Samo puno inhalirajte i bit će to ok.

Neću te lagat😄 zato i kažem da više angažiraš do tad i muža i sve koji će biti uključeni u to. Da se ne zezneš kao ja, pa ti bude sve u banani 😅
    Slažem se sa ovim za nosić. 

Rose.
    10. Ožujak 2024. 12:04

Marija_94

Nismo stigle do pedijatrice jer je krenulo u petak navecer. Evo ujutro sam joj izvukla s usisivacem, bas je dosta izaslo. Kasnije kad se igrala na podlozi je kasljala i povratila dosta šlajma. A bas mi ju je zao, sad spava ali non stop zakaslja pa je to budi..

😏😏 neka prođe što prije. Čistite Nosić i pijte puno tekucine, i malo se inhalirajte. 🙏🏼

Rose.
    11. Ožujak 2024. 15:56

Cure kako vaši malci s govorom? Moj je ostao na onom mama, baba, tata i njam njam, ne mičemo mjesecima s tog. 

Trebali smo ovaj tj kod rehab. ali nam je odgođeno za idući. 

Što se tiče nogica, najbolje mu je kad je bos, u tenisicama ili slapicama nekako to još nespretnije izgleda, kad je bos bolje se diže, bolje hoda uz namještaj… imate li za preporuku neke cipelice tako skroz mekane čisto da mi nije bos/u čarapicama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.