![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Znaci cureee, ova moja mala je postala neizdrziva.. ona NISTA ne spava, dosli smo na nekuh 7.5h sve skupa kad se zbroji dan u noc! Ne znam sta joj je, kad se priblizimo sobi tako vristi da je to nemoguce…a u boravku se smije, hoda uz namjestaj, igra, istrazuje..ne znam-mozda previse podrazaja? Razmisljam o tome da se obratim nekom strucnom jer ovo je precudno…i jede abnormalne kolicine..kad prestanem davati jesti place, pojede vise nego ja mogu pojest..jel ovo skok, faza ili sta, ne znam, ali ona je dosla ko buhtlasta sova 🤯 a ja oka sklopit ne mogu, em je cili dan vatam po stanu, em kad zaspe tih cijelih 6 nocnih sati idem obavit sve po kuci i luda sam…samo da ova faza sta prije prodje 🤯🤯🤯🤯🤯
Zao mi je da vam je tako, inace ide s 8-10 mj regresija spavanja, mi smo ju prosli s 8 mj, trajala je dobrih 5 tjedana.. znam da ti ovo nista ne znaci, ali treba izdrzati i svaki dan ponavljati da ce uskoro zavrsiti 🙈
Mislim nema pravila obicno traje tjedan, dva, a moze i duze. Ja ti drzim fige da cim prije prodje, vidjet ces onda ce ti bolje spavati
A imali smo je mi pred neka 2mj i onda je krenila opet dobro spavat i sad opet nered 🤯 bas se nadam da je faza..generalno od.njenog rodjena najvise s cim se borimo je njeno (ne)spavanje...i uvijek kad nesto novo nauci nema sanse spavat, strasno
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Pozdrav mamacite!
Mi prijavljujemo prvo šišanje i prvo "ruksak" nošenje u šetnji 😅
Deško je sve odradio super 😄
Kako ste vi? Zdravi?
Rose jesi došla k sebi od fešte? 😉
Puni li još tko prvu godinicu?
😘
Pozdrav mamacite!
Mi prijavljujemo prvo šišanje i prvo "ruksak" nošenje u šetnji 😅
Deško je sve odradio super 😄
Kako ste vi? Zdravi?
Rose jesi došla k sebi od fešte? 😉
Puni li još tko prvu godinicu?
😘
Bravoo 🥳
Malac je bio odličan, odspavao kako treba dva spavanca taj dan, bio je baš vesel, bilo je odlično, baš smo se lijepo zabavili.
Dva dana je trebalo da dođem na sebe🙈 baš sam bila umorna i napeta svih dana kako će sve proći, ali evo bas smo zadovoljni. danas sam napokon bolje 😀
Kako ste vi inače?
Ostale curke? Regica nisam ti ništa pisala jer nemam sto pametno za reci, isto kao i Marija slazem se da je vjerojatno samo faza pa se to mora izgurati. Stvarno nemam nikakav pametan savjet sve ste vjerojatno već probali.
I mi se tu i tamo znamo boriti sa uspavljivanjem, evo nedjelja npr, duša mi spavala to popodne, a on ni cut za spavanje, cijeli dan je izgurao samo sa 1 spavanjem. I tako se zna desiti dan da samo 1 spava… premali je za jedno ali eto, ima i takvih dana.
Barem noć ne zaj… pa nekako bude ipak lakše.
Drž se…
Evo mi opet u temperaturi 😮💨 Inace je dobre volje i aktivna.. sad su vjerojatno zubici u pitanju, dvojke samo da ne probiju van
E da pitanje, imam efferalgan do 8 kg, ona sad ima 8120, dala sam joj cepic i pol. Onaj jaci ide od 10 kg. Sad ne znam dal da joj kupim taj ili je to prejako? Jos imam 3 cepica, pa da imam zalihu..
Uzmi od 10 pa ga samo malo skrati Ili uzmi lupocet od 120g on je od 8-10 kg. Nadam se da će vam brzo proći ♥️
Bravo za prvi rođendan! Mi ćemo bas mali rođendan jer uz posao nemam snage ponovno organizirat feste. Planiram napravit za nju tortu, za ostale sam narucila i to je to.
E imam pitanje za vas. Znaci do sad su mi pelene babylove bile ok. Koristimo br 4 i tu i tamo, jako rijetko bi se dogodilo da probije. E sad zadnje vrijeme, valjda kako puze to je svakodnevno. Imate li preporuku za pelene?
Bravo za prvi rođendan! Mi ćemo bas mali rođendan jer uz posao nemam snage ponovno organizirat feste. Planiram napravit za nju tortu, za ostale sam narucila i to je to.
E imam pitanje za vas. Znaci do sad su mi pelene babylove bile ok. Koristimo br 4 i tu i tamo, jako rijetko bi se dogodilo da probije. E sad zadnje vrijeme, valjda kako puze to je svakodnevno. Imate li preporuku za pelene?
I nama je tako bilo s baby love 4. Dobre su mi pampers premium care 4 ili active, jer su duboke, a sad trenutno imamo baby love gacice-pelene broj 5, i odlične su nam, jako jako rijetko se desi da promoce. Tako da moj 👍🏻 za njih. Violeta nam ne odgovara iako mi je ona s prvih dvoje bila naj. Prekratke su mu, dugačak je.
Sretan vam dan žena, kraljice!
Kod nas zadnje dvi noći ne znam što se dešava, ali to nije ono dijete kao inače 🙈 noćas je bio budan u neko doba noći sigurno pola sata-sat, nisam ni gledala koliko je… penjao se, ustajao, ljutio… svako malo plakao. Ima li kakav skok, regresija ili šta sa godinu dana 😅 večeras ostaje na spavanju kod moje mame, nadam se da će normalno sve proći. Mm i ja imamo večer za sebe, idemo sami na koncert. Jedvaaaacekam malo vrijeme samo za nas dvoje 🫢🫢
Sretan vam dan žena! Rose super za koncert nadam se da ste uživali i da je malcu bilo sasvim dobro kod bake. Ja se isto spremam na koncert u Milano u 7.mj pa me malo frka kako će malac bez mene 2,5 dana, obzirom da ga 95% vremena ja čuvam 🫣
Evo danas je prvi put da ga je muž uzeo ujutro, da ja malo odspavam. Produžila sam do 9, nije mi niš bilo jasno 😅
Marija nadam se da ste danas već bolje. Kako bubanica podnosi?
Pelene , ja uzimam lumpi iz konzuma ili lupilu iz lidla, i skroz sam zadovoljna. Na mog bucka dobro pašu i ne propuštaju, jedino se znalo par puta desit da bude mokar ujutro, ali to ako nacicava cijelu noć.
Sretan vam dan žena! Rose super za koncert nadam se da ste uživali i da je malcu bilo sasvim dobro kod bake. Ja se isto spremam na koncert u Milano u 7.mj pa me malo frka kako će malac bez mene 2,5 dana, obzirom da ga 95% vremena ja čuvam 🫣
Evo danas je prvi put da ga je muž uzeo ujutro, da ja malo odspavam. Produžila sam do 9, nije mi niš bilo jasno 😅
Marija nadam se da ste danas već bolje. Kako bubanica podnosi?
Pelene , ja uzimam lumpi iz konzuma ili lupilu iz lidla, i skroz sam zadovoljna. Na mog bucka dobro pašu i ne propuštaju, jedino se znalo par puta desit da bude mokar ujutro, ali to ako nacicava cijelu noć.
Haha… pa tako, napeto, preko dana ok al kako se bližila noć počeo je plakati, jedva je zaspao pa sam bila sva na iglama, i na kraju umjesto da ostanemo spavati, vratili smo se i pokupila ga kući🙈 kako je veći tako je svjesniji, a ovo je bio 3.put da je trebao spavati bez mene, nismo slavno prošli. Zaključak je da ne idem nikud bez njega dok malo ne poraste 😅 nit se mogu opustiti niti ista ovako 😬
Sve mi je jasno onda i kod nas je ista stvar, ali držim fige da se do 7.mjeseca malo i drugi angažiraju pa da se stvarno opustis i zabavis 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji