Dakle roba je ok? Mi smo dobili slikovnicu ku ku kuća i oduševljena sam i sad sam naručila jos 4 na tu foru i to ću poklanjat sad svim novim bebicama XD.
Pa ako možes provjerit negdje za papučice bilo bi super.
MiniGirl čestitke na prvom rođendanu!
Regice čestitke na nećakinji! Ja ne znam kad će se moja seka smislit (i hoće li uopće) da i ja budem teta. Ionako smo svaka na drugom kraju države 🥴
Za poklone nisam pametna, svakako će im sad kad porastu biti zanimljiva razna vozila, meni se sviđaju i didaktičke igračke poput onih stolova i kocki s raznim stvarima po sebi. Roba i cipele, rađe bih dala poklon bon, jer djeca su različita i često im roba bude uska/kratka/široka, pa se ne iznosi.
Personalizirana dekica je super ideja, no ja sam ih dobila 3 sad za treće, a imam i od starijih 😅 imam čak i deku koja svjetli po noći 😂
Meni bi bilo super da mi netko pokloni vaučer za fotografiranje u studiju.
Mi imamo proljev već treći dan. Guzica mu je žešće užarena, iako ga presvlačim i mažem kremom odmah čim obavi. Ali nisam po noći skužila odmah. Tako da smo oboje neispavani i živčani 🥴 zaletit ću se sad po probiotik u apoteku, da mu što prije prođe.
MiniGirl čestitke na prvom rođendanu!
Regice čestitke na nećakinji! Ja ne znam kad će se moja seka smislit (i hoće li uopće) da i ja budem teta. Ionako smo svaka na drugom kraju države 🥴
Za poklone nisam pametna, svakako će im sad kad porastu biti zanimljiva razna vozila, meni se sviđaju i didaktičke igračke poput onih stolova i kocki s raznim stvarima po sebi. Roba i cipele, rađe bih dala poklon bon, jer djeca su različita i često im roba bude uska/kratka/široka, pa se ne iznosi.
Personalizirana dekica je super ideja, no ja sam ih dobila 3 sad za treće, a imam i od starijih 😅 imam čak i deku koja svjetli po noći 😂
Meni bi bilo super da mi netko pokloni vaučer za fotografiranje u studiju.
Mi imamo proljev već treći dan. Guzica mu je žešće užarena, iako ga presvlačim i mažem kremom odmah čim obavi. Ali nisam po noći skužila odmah. Tako da smo oboje neispavani i živčani 🥴 zaletit ću se sad po probiotik u apoteku, da mu što prije prođe.
Ajme deka koja svjetli! Predobro! A da, svatko voli nešto drugo dobiti. Mislim si ako poklonim igračku koju ima to mi je bez veze, a robu može imat istu pa peri deri. XD
Nadam se da ćete brzoo ozdraviti!
Hvala svima na cestitkama! Druga seka ima termin za mj ipo, pune smo beba! 😍
I evooo, da se pohvalimo, vec 3 noci spava odlicnooo- od 8 do 8 uz jedno hranjenje oko ponoc...a i spava oko sat ipo do 2 popodne (1 spavanjac) i to sama zaspe, sok!!! Odjednom preokret. Ocito je bila u nekom skoku. Definitivno je vrijeme za jedan spavanjac jer kad ima dva sve se poremeti, budi se prerano, pretesko zaspe i sl. A i ovaj jedan je produzila vecinom na 2h, a uz ovo nocno ima i vise nego dovoljno sna.
Akane uff nadam se da ce proljev brzo proci.
Mi se borimo s osipom na vanjskom spolovilu. Stalno se povuce pa se vrati pa povuce pa se vrati...i evo prvi put da se uz mazanje ne povlaci...sutra smo bas u pedijatra pa cemo vidit sta ce rec.
Ideja za poklon meni bi recimo bila draga ona guralica, to sam cak rekla da mi donesu...to se preporuca samo tik uz prohodavanje, a dosta djeci sluzi i samo za igru. Takodjer, sve vrste igracaka koje vjezbaju govor, tipa slikovnice koje se kliknu pa pricaju i sl. Ona ih sada jos sve jede dok lista, ali se nadam da ce nam vrlo skoro trebati. A ovo za deku koja svijetli, znaci top ideja i poklon
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Regice drago mi je da se vraćate u normalu, samo neka se tako nastavi🤞🏻 kakva je situacija s crvenilom? Sa starijom smo stalno vodili borbe oko toga dok se nije skinula iz pelene. Od tad preporod.
Akane, jel stao proljev? Jeste bolje?
Nadam se da ste svi zdravi i da uživate u sunčanim danima.
Mi nastavili s 1 spavanjem dnevno od 2,2.5 sata. Upravo spava.
Navečer je ostalo onako da oko 19,19.30 spava.
Nemamo gdje ubacit drugi spavanac jer nije umoran, ako i ubacimo oko 17 onda se poremeti noćno pa ide kasno spavati.
Regice drago mi je da se vraćate u normalu, samo neka se tako nastavi🤞🏻 kakva je situacija s crvenilom? Sa starijom smo stalno vodili borbe oko toga dok se nije skinula iz pelene. Od tad preporod.
Akane, jel stao proljev? Jeste bolje?
Nadam se da ste svi zdravi i da uživate u sunčanim danima.
Mi nastavili s 1 spavanjem dnevno od 2,2.5 sata. Upravo spava.
Navečer je ostalo onako da oko 19,19.30 spava.
Nemamo gdje ubacit drugi spavanac jer nije umoran, ako i ubacimo oko 17 onda se poremeti noćno pa ide kasno spavati.
E da, to sam htjela pitat. Kad ste presli na 1 spavanac dnevno? Kolki vam je bio ww otprilike?
Mislim moja nije ni blizu toga, nama je ww 3:30.
On bi se budio oko 8, oko pol 11-11 spavao do 1 cca i onda oko 3 pol 4 bi išao drugo spavanje nekih 45 min
A sad se isto tako probudi oko 8 i ide oko podne spavati
Rose vidim da imamo isti ritam! Prvi spavanjac nam je nakon 4h otprilike, vecinom se budi oko 8 i u podne je prvi spavanjac, oko 2-2.5h. I isto, ako je stavim na drugi spavanjac poremeti se sve, ne bude umorna za noc, a i jedva je uspavam.
Marija a evo ima mozda 2tj, jednostavno sam primjetila da je pocela produzivat 1.drijemku, a onda nekako ne bi bilo mjesta za drugu i ne bi mogla niti zaspat jer ne bi bila umorna, a ako bi zaspala navecer je uspavljivanje bilo nemoguce...tako da sam shvatila da ovo trenutno odgovara i meni i njoj jer ona ne moze spavat nigdi osim u krevetu ili autu, a u autu se cijela iskrivi tako onda uvijek moram gledat da sam kuci kad joj je spavanjac sta je grozno za 2 spavanjca. Ovako odradi 2-2.5h u jednom i onda mozemo di ocemo setat itd. U kolicima vise nema sanse da zaspe. I nama je do nedavno bio ww 3.5h, ali jednostavno sam pocela primjecivat da ne bude umorna kad je stavim lec nakon 3.5h..sad je prvi spavanjac nakon 4h, a onda kad odspava ta 2h iduci konacni nocni je za oko 5.5h, nekad cak i 6 ako smo u setnji. Ona stvarno nikad nije imala problem s dugim ww ni prije, pogotovo ako smo u setnji, sve promatra. Nocu tako odspava 11-12h i sve skupa je to 13-14h sta je sasvim uredno!
Sama mi je zadnje vrijeme pocela spavat, jedino jucer se cijepila pa je to malo poremetilo, malo je njonjava i grintava, ali pretpostavljam da je od toga.
Rose crvenili je jos uvijek tu, pedijatrica nije bas zabrinuta, isto kaze sve dok ne skinemo pelene borit cemo se s tim. Dala nam je neke druge kremice pa sad mazemo...
I ima 10.5kg 🙈 bucka moja.
Kako su ostale cure? Imamo li uskoro jos rodjendana?
👩🏻28❤🧔🏻32
Isto ovako kako si Regice napisala Mariji, tako je i nama s tim drugim spavanjem, i isto unazad 2 tj cca.
Daj joj slobodno sirupica da joj bude lakše.
A da, osjetljive su, ono sto su meni rekli kod toga: izbacit maramice, dobro posušit prije nego se obuce pelena i zadnje sto sam ja mazala ovom malom je 2 x dnevno betrion 2x klotrimazol naizmjence, između normalna krema tipa jgl, i prošlo nam je za 3 dana. A bas je bio opečen jako dole.
Isto ovako kako si Regice napisala Mariji, tako je i nama s tim drugim spavanjem, i isto unazad 2 tj cca.
Daj joj slobodno sirupica da joj bude lakše.
A da, osjetljive su, ono sto su meni rekli kod toga: izbacit maramice, dobro posušit prije nego se obuce pelena i zadnje sto sam ja mazala ovom malom je 2 x dnevno betrion 2x klotrimazol naizmjence, između normalna krema tipa jgl, i prošlo nam je za 3 dana. A bas je bio opečen jako dole.
Istooo, sad mazemo betrion i klotrimazol... uf vise i taj osip..al cim prestanem mazat pojaca se...jedva cekam da makne pelene..nacekat cu se 😅
👩🏻28❤🧔🏻32
Hvala vam cure na odgovorima. Ma mislim da smo mi jos daleko od jednog spavanca, budi mi se ujutro u 6 i 20, onda ju oko 10:05 stavim na spavanje, odspava kako kad vecinom sat vremena, sat i pol ako je dobar dan 😅 tako da nam drugi spavanac pada oko 14:30 ili 15h zavisi kad se probudi i onda ako u krevetu spava to bude pola sata, max 45 min, tako da mi na nocno ide oko 20h, jedino ako vani spava u kolicima taj drugi spavanac onda odrapi sat, sat i pol..
Drzim fige da osip prodje cim prije! Nama je jgl krema zakon
Bravo za malu bucku Regice! 🥳
Vauu, tebi u kolicima bolje spava? Meni ona u kolicima nema sanseee vise, sve samo gleda...ako joj spustim ono, onda se ljuti i pokusava maknit i dize se..show
Evo od betriona i klotrimazola je vec bolje 🥳
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji