![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Bubamaza nadam se da je sve prošlo ok. Neka je malac i dalje zdrav i prav! 🥰
Moji su pod bor dobili Nintendo ali igranje je samo vikendom. Ako nisu zaradili kaznu, naravno 😂 inače nam je stariji razbio novi TV, tako da sad nanovo otkrivaju čari društvenih igara 😂 silver lining haha
Mobitele nemaju još, a laptop smo neki mislili nabavit isto za školu.
Minion je super, pravi mali brbljavac i istraživač. Treba ga stalno imat na oku 😄
Ja standardno, vječito u trku. Otvaram si svoj ured 🫣
Kako ste vi i vaši limači? Nadam se da nema bolesnih 😘
Bubamaza nadam se da je sve prošlo ok. Neka je malac i dalje zdrav i prav! 🥰
Moji su pod bor dobili Nintendo ali igranje je samo vikendom. Ako nisu zaradili kaznu, naravno 😂 inače nam je stariji razbio novi TV, tako da sad nanovo otkrivaju čari društvenih igara 😂 silver lining haha
Mobitele nemaju još, a laptop smo neki mislili nabavit isto za školu.
Minion je super, pravi mali brbljavac i istraživač. Treba ga stalno imat na oku 😄
Ja standardno, vječito u trku. Otvaram si svoj ured 🫣
Kako ste vi i vaši limači? Nadam se da nema bolesnih 😘
Čari društvenih igara 😂😂 i kod nas je ugl tako, za sad im je najzanimljiviji twister, “polome “se na onoj podlozi, umiremo od smijeha svi 🤣
Bravo za ured🥳 prava mama poduzetnica. ako želiš napisati, koje zanimanje?
Da nije prijestupna, nama bi dns bio ročkas. 🥳vrtim film kako mi je sve brzo proletjelo. Nisam se ni okrenula, a malac već godinu dana. Prvi put da smo u fazi štrajkanja sa ručkom, neće povrće, par zlica i okrece glavu. I tako, ostalo ugl sve ok.
Kako ste ostala ekipo? Di su nam slavljenici?
Vauuu već prvi rođendan 🤩❤️🥰 kako to vrijeme leti 🤯
Sretan mu rođendan, lijepo proslavite 🎂
Koliko mliječnih obroka dnevno imaju bebe sad s 10mj? Da vidim kako stojimo haha. Nebi čovjek reko da mi je treće 😅🙈
Rose, arhitektica sam 🫣. Ti?
Vauuu već prvi rođendan 🤩❤️🥰 kako to vrijeme leti 🤯
Sretan mu rođendan, lijepo proslavite 🎂
Koliko mliječnih obroka dnevno imaju bebe sad s 10mj? Da vidim kako stojimo haha. Nebi čovjek reko da mi je treće 😅🙈
Rose, arhitektica sam 🫣. Ti?
Hvalaa 🥰
Pa kod nas je šaroliko, i dalje smo na 2-3 boce u 24 h plus večera i doručak mliječno.
O pa super, mogli bi surađivati onda🫢
Mi smo u građevini 🙈
Ooo vec su krenili prvi rodjendanii 🥳 cestitam!
Akane mi smo jos na 3-4 boce, vecinom 4 od 160ml i 3 kruta obroka, tj vecera vecinom bude nesto sitno sta joj ostane od rucka i onda tik pred spavanje mlijeko.
Mi se i dalje borimo s uspavljivanjem, par dana bude super i onda opet krene odbijanje za ic spavat, a kad je dovedem boravak sve je super i igra se, iako trlja oci...ali jednostavno protestira i nece da ide spavat...kad zaspe spava ko topic, jedino evo opet su krenila budjenja u 5ipo ujutro pa joj treba da zaspe.
Bili smo u fizijatrice i rekla je da je malo pozurila s prohodavanjem, kao da je tik do toga da prohoda, ali da je prerano jer korigirano nije niti 10mj napunila i da pokusam je malo spustat i odgodit to jer da moze biti problem ako prerano prohodaju, pogotovo kad je beba visoka kao ona... a moguce da je ovo nespavanje povezano i s tim sta sad samo zeli bit na nogama. I sad je vecinom spustam i vjezbam iskorak s desnom nogom jer se vecinom dize lijevom.
Sta ima novo kod vas?
Rose kako se pripremate za prvi rodjendan, gdje slavite? Planirate li bas djecji rodjendan ili?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ooo vec su krenili prvi rodjendanii 🥳 cestitam!
Akane mi smo jos na 3-4 boce, vecinom 4 od 160ml i 3 kruta obroka, tj vecera vecinom bude nesto sitno sta joj ostane od rucka i onda tik pred spavanje mlijeko.
Mi se i dalje borimo s uspavljivanjem, par dana bude super i onda opet krene odbijanje za ic spavat, a kad je dovedem boravak sve je super i igra se, iako trlja oci…ali jednostavno protestira i nece da ide spavat…kad zaspe spava ko topic, jedino evo opet su krenila budjenja u 5ipo ujutro pa joj treba da zaspe.
Bili smo u fizijatrice i rekla je da je malo pozurila s prohodavanjem, kao da je tik do toga da prohoda, ali da je prerano jer korigirano nije niti 10mj napunila i da pokusam je malo spustat i odgodit to jer da moze biti problem ako prerano prohodaju, pogotovo kad je beba visoka kao ona… a moguce da je ovo nespavanje povezano i s tim sta sad samo zeli bit na nogama. I sad je vecinom spustam i vjezbam iskorak s desnom nogom jer se vecinom dize lijevom.
Sta ima novo kod vas?
Rose kako se pripremate za prvi rodjendan, gdje slavite? Planirate li bas djecji rodjendan ili?
Žao mi je da se borite sa uspavljivanjem. Moguce da je do toga što je aktivna preko dana pa joj se sve to kroz noć odražava.
I mi vježbamo iskorak s desnom, jer se ugl diže na lijevu.
Uh uglavnom smo sve dogovorili, imamo za vikend u restoranu jednom, 60ak odraslih i 20ak djece 🙈 još je mali za ajmo rec djecje rođendane, ali većina ih ima djecu tako da skoro dođe ko dječji 🙈
Rose naravno da je građevina, u kojem poslu bi inače radila i trudna i s bebom 😅 baš bi mogle surađivat 😉
Bome prava fešta za ročkas 🥳🥳🥳 želim vam dobru zabavu.
Marija eto baš to, ja pokušavam smanjiti dojenje, jer u 7mj idem na kratki put, pa da smo do tad riješili. Međutim, moj još navlači ko manijak. Imamo minimalno 6 podoja u 24h, s tim da često bude i koji između. Danas sam legla na pod dok se on igrao da malo izravnam kičmu, moš mislit kako je odmah bio na meni i traži. Prvo mi je cijelu glavu zaslinio, onda je skužio di je šta pa navlačio majicu 🥴
Koliko vidim za vježbanje nam svima isto govore 😅iskorak, suzi bazu, ravnaj stopala 💪
Regice mene isto frka tog uspavljivanja, moj isključivo na sisi zaspe 😮💨 ono što općenito znam da pomaže za lakše spavanje i lučenje hormona koji nas uspavljuju je da par sati (čak 4h prije) prije spavanja treba početi postepeno smanjivati rasvjetu u kući, i smirivati aktivnosti. Definitivno bez plavog svjetla (ekrana). Tamno u sobi u kojoj se spava, svježi zrak u prostoriji i malo hladnije s dobrim pokrivačem. Da bi se uspavali, temperatura tijela mora malo pasti. Možeš nabaviti i pravo eterično ulje lavande pa staviti u difuzor, a pomaže i čaj od kamilice. Dobro je i kad beba ima neku ustaljeni rutinu prije spavanja, možete se okupati pa malo maziti ili masirati. Svašta sam sad nadrobila, možda joj neki zubić niče ili tko zna šta... Faza, haha 😂
Rose bome, vi radite mali pir prakticki 🙈..mi kad bude cemo to samo u krugu najblizih..doduse udajem se 1.6,a ona se krsti tada pa cemo sve spojiti i tu proslaviti malo jace.
Marija a ona radi korake uz namjestaj i tu i tamo se pusti i rekla je da je malo prerano za te korake, pogotovo to pustanje..ka to sta se dize je ok, al da se vec pusti je rano pogotovo jer je nedonosce i nije jos spremna za to, straznja obrana joj nije dovoljno razvijena, rekla je da je u razvoju, sta god to znacilo..srecom, na punim je stopalima, a danas je napokon pocela i desnu koristit za podizanje 🥳..ali evo, ona je sve brza i slobodnija u koracima, a ja je stvarno ne zelim sprjecavat u tome, ali necu poticat da se pusta..poticem da puzi sta vise da ojaca
Akane ma vjeruj mi sve smo probali za uspavljivanje, sve, jednostavno je teska za zaspat i gotovo, vristi cim se priblizimo sobi, a u boravku se smije i igra, uopce ne bude grintava, ali ne kuzim, mora spavati preko dana, danas je bila budna 8.5h u komadu, jednostavni nije htjela zaspati, a uredno se igrala i smijala! Nekad kad zaspe navecer zna udrit i 13h uz jedno hranjenje pa tu i tamo to nadoknadi, ali opet...sa spavanjem se jedino borimo, srecom papa i predobro (malo se ubucila, morat cu smanjit obroke pojede vise nego necak od 4godine, bas ima apetit nazdravlje 🙈...srecom, jer onaj period kad je odbijala.jest je bas bio stresan, draze mi je ovo)
👩🏻28❤🧔🏻32
Znaci cureee, ova moja mala je postala neizdrziva.. ona NISTA ne spava, dosli smo na nekuh 7.5h sve skupa kad se zbroji dan u noc! Ne znam sta joj je, kad se priblizimo sobi tako vristi da je to nemoguce...a u boravku se smije, hoda uz namjestaj, igra, istrazuje..ne znam-mozda previse podrazaja? Razmisljam o tome da se obratim nekom strucnom jer ovo je precudno...i jede abnormalne kolicine..kad prestanem davati jesti place, pojede vise nego ja mogu pojest..jel ovo skok, faza ili sta, ne znam, ali ona je dosla ko buhtlasta sova 🤯 a ja oka sklopit ne mogu, em je cili dan vatam po stanu, em kad zaspe tih cijelih 6 nocnih sati idem obavit sve po kuci i luda sam...samo da ova faza sta prije prodje 🤯🤯🤯🤯🤯
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji