Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    22. Veljača 2024. 11:53

Kako su ostale mame i bebice? 

• boobamaza
    22. Veljača 2024. 21:46

Rose isla sam googlat sto je to rehabilitator,nekad se zvao defektolog 🤣😅 sve se mijenja,pa i to. Vjerujem da nemas razloga za brigu,bit ce sve u redu,a nekakvo strucno misljenje il savjet uvijek mogu samo pomoc. Nemas sta izgubit,ne sumnjam u malca 🫠

Rose.
    22. Veljača 2024. 21:55

Marija_94

Rose.

Marija_94

Kako ste curke? Jel mi se cini ili je Studentica obrisala profil?

Ej… evo mi smo obavili još jedne vjezbice i pregled fizijatra… zapisali su nas za pregled rehabilitatora, malo joj se čini kao da nema fokus tj ništa mu ne može zaokupiti pažnju malo duze i brzoplet je, preaktivan. S jedne strane on je takav dok je na podu, ali opet je stvarno mirno dijete koje može provesti i u kolicima, i normalno bude u hranilici i sve, tako da eto, nezz sto bih rekla. Obavit ćemo i to pa da vidimo dalje sto i kako… Sto se tiče fizio i razvoja, sve je stigao, ne kaska za ničim, još uvijek su nogice malo u problemu tj adduktus i dalje, nastavljamo vježbati kao i do sada…
    I dalje smrcavi, čak je počeo zadnje dvi noći laringiticno kašljati pa ću mu uvesti pulmicort u inhalacije… i tako, uvijek nešto. 4 tjedna već smo smrkljavi i kašljavi i svakakvi….

Pa tocno takva je i moja ko sto kazes na podlozi vrlo aktivna, sad se penje po meni pa vidi igracku pa za njom itd. Mislim da vam nista nece reci, da bude sve ok. Rijesit ce se adduktus s vjezbicama 🫶
    Moja je jucer malo zakurila i nosic curka..
    A novost je da se pocela pomalo odizat na noge, ali jos ne radi korake.

🙏🏼 
    Suosjećam… i mi smo ipak zakurili 39 🥵
    Bravo za dizanje 🥳

Rose.
    22. Veljača 2024. 21:57

boobamaza

Rose isla sam googlat sto je to rehabilitator,nekad se zvao defektolog 🤣😅 sve se mijenja,pa i to. Vjerujem da nemas razloga za brigu,bit ce sve u redu,a nekakvo strucno misljenje il savjet uvijek mogu samo pomoc. Nemas sta izgubit,ne sumnjam u malca 🫠

Ništa mi ne govori, kad mi je rekla ja samo klimam glavom kao da da… onda kad sam izguglala sam tek shvatila o cem se radi😅
    Ma jasno, kad smo već ušli u taj sustav cijeli vježbi i svega, bit ću mirnija kad se sve obavi kako treba pa da poslije ne bude da smo negdje zakazali. 

Akane
    23. Veljača 2024. 13:06

Rose i Marija neka bebice brzo ozdrave. Baš vam see zavuklo. Ovo za fokus ne znam što reć, ali i da je nešto takvo, čuda se postižu ovom ranom intervencijom, znam da brineš ali bit će on super 💪
    Mi smo ovaj tjedan otišli do metropole jer su školski praznici, pa malo da klinci nešto vide i dožive. Malac je sve to sportski izdržao, al mene je satralo 😅 
    Bebač je konačno pravilno propuzao 🥳🥳🥳 diže se i u klečeći položaj i evo trenutno prazni vrečice iz dućana 😅 
    spavanje nam je još uvijek šareno 😮‍💨
    Bubamaza i kod tebe su školarci, kako izdržavate? 😅 Ja ih tjeram da nešto rade po kući, pa onda smiju malo poigrat igrice ili pogledat tv na sat vremena. Pa su si skroz ponosni koliko su puno pomagali 😏

Rose.
    23. Veljača 2024. 13:42

Akane

Rose i Marija neka bebice brzo ozdrave. Baš vam see zavuklo. Ovo za fokus ne znam što reć, ali i da je nešto takvo, čuda se postižu ovom ranom intervencijom, znam da brineš ali bit će on super 💪
    Mi smo ovaj tjedan otišli do metropole jer su školski praznici, pa malo da klinci nešto vide i dožive. Malac je sve to sportski izdržao, al mene je satralo 😅
    Bebač je konačno pravilno propuzao 🥳🥳🥳 diže se i u klečeći položaj i evo trenutno prazni vrečice iz dućana 😅
    spavanje nam je još uvijek šareno 😮‍💨
    Bubamaza i kod tebe su školarci, kako izdržavate? 😅 Ja ih tjeram da nešto rade po kući, pa onda smiju malo poigrat igrice ili pogledat tv na sat vremena. Pa su si skroz ponosni koliko su puno pomagali 😏

Dobili smo antibiotik na kraju, nadam se da ćemo do rođendana ozdraviti. 
    Ne znam ni ja što bih rekla, više se ni ne sjećam točno kad su stariji krenuli biti fokusirani na nešto, slagali kocke i to. Kao da je bilo prije 15 g😅 no dobro, kao što kažeš sve se to da na vrijeme riješiti. 
    Hahaha poznato, lipo je i divno sve to, ali mame budu satrane. 
    Bravo za bebača 🥳🥳
    Kad smo kod TV i igrica, nama je puno bolje stanje od kada smo ukinuli, stvarno su znali pretjerati s tim, i onda kupe razno razne glupe fore, srednji se krivi preko noći i tako. sad dobiju pred spavanje ako baš treba pola sata, sat ili preko dana ali normalne crtiće s netflixa. Ovo YouTube i snimanje pojedinih je prestrašno. Trebalo bi ih zakonom zabranit 😅 

• regica123
    23. Veljača 2024. 15:26

AJmee bas ste uhvatiki sad pred rodjendan...Rose i Marija nadam se brzom ozdravljenju! I Rose ovo za smimanje youtube, znaci, uzas, nikad joj ti necu dat da gleda, cisto zatupljivanje.. crtici za njen uzrast kad bude moze, ali youtube i mobitel necu do ne znam koje godine..prestrasno!
    Btw i ja nisam znala sto je rehabilitator haha 🙈🙈 bitno da ste krenuli na vrijeme!
    Akane cestitam za pravilno puzanje!
    Mi smo isto puni novosti..ona je na nogama postala skroz opustena, radi koracice lijevo desno uz namjestaj, spusti se bez problema, jednom rukom se zna drzat, a drugom uzme neku igracku s poda..brblja na veeeeliko, ali nista konkretno..cekam tu neku konkretnu rijec...pocela se sakrivat pa pokazivaf, to mi je presmijesno...i daje 'pa pa' kad neko izlazi iz kuce hahaha..puse su jos uvijek glavni hit, a pocela je govorit i 'njam njam' dok papa kruh..
    Takodjer, presli smo na 1 popodnevni spavanjac, ali taj traje cca 2ipo sata i po noci odradi 11-12h. Vidim da joj taj jedan duzi puno vise odgovara nego dva kraca jer navecer puno lakse zaspe i ne buni se toliko za odlazak na spavanje..znam da je to kao "neskolski", ali stvarno smo se mucili s ta 2 spavanjca..ovako spava 13-14h, ali svojim tempom.
    Ima li vas jos koji su uveli jedan spavanjac?
    I sto se tice hrane, blendam joj jer lakse pojede, ali joj dajem kruh i rizine krekere da uci jesti i tu sam primjetila da dok zvake kruh govori 'njam njam', eto to nekad od konkretnog haha..dok place govori 'ma ma ma', ali mislim da i dalje ne zna konkretno to mama 😂

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• boobamaza
    23. Veljača 2024. 15:47

Uh,moji skolarci su na praznicima kod bake 😅🤣 silom prilika,ovaj tj smo bili po nekim pretragama s malcem. Ceka ga operacija u pon  
     Sto se ekrana tice,u dobi od 7 i 10 god imaju pristupe,stariji ima mobitel,tablet i laptop. Nije nesto zaintetesiran al sad im je vec neophodan za skolu i javljanje.  S obzirom na nas tempo ako nisu u sk i treninzima,onda su na ulici. 😆
    Malac je zdrav,prav,hoda i brlja.  Probleme samo s hranom radi. Jako malo jede,na zlicu nista. Sto moze uzesti u ruke,prozvakat ce al to su vise zalogaji nego obroci. Nadam se da ce ga brzo proci 🫣

Rose.
    23. Veljača 2024. 17:04

boobamaza

Uh,moji skolarci su na praznicima kod bake 😅🤣 silom prilika,ovaj tj smo bili po nekim pretragama s malcem. Ceka ga operacija u pon
    Sto se ekrana tice,u dobi od 7 i 10 god imaju pristupe,stariji ima mobitel,tablet i laptop. Nije nesto zaintetesiran al sad im je vec neophodan za skolu i javljanje. S obzirom na nas tempo ako nisu u sk i treninzima,onda su na ulici. 😆
    Malac je zdrav,prav,hoda i brlja. Probleme samo s hranom radi. Jako malo jede,na zlicu nista. Sto moze uzesti u ruke,prozvakat ce al to su vise zalogaji nego obroci. Nadam se da ce ga brzo proci 🫣

Kakva operacija? Neka sve prođe kako treba 🙏🏼

• boobamaza
    23. Veljača 2024. 17:31

Nije nista strasno,bit ce sve ok  💪❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.