![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Samo da Vam javim da su već dvije bebe iz foruma napunile godinu dana🥰🥰🥰🥰🥰
Naravno, mame nisu ovdje aktivne, ali sam ih zapamtila datum rođenja skoro za svaku bebu koja je bila na whatsappu😊
Sljedeća je moja Nicole koja će 24.2. imati godinu dana. Polako ulazimo u svijet jedne godine. Kako je vrijeme preprebrzo preletilo🥹🥹🥹🥹
A čestitke velikim bebama! Meni će moja biti još dugo bebaa. :D Bas je proletilo.
Naravno, mame nisu ovdje aktivne, ali sam ih zapamtila datum rođenja skoro za svaku bebu koja je bila na whatsappu😊
Sljedeća je moja Nicole koja će 24.2. imati godinu dana. Polako ulazimo u svijet jedne godine. Kako je vrijeme preprebrzo preletilo🥹🥹🥹🥹
A čestitke velikim bebama! Meni će moja biti još dugo bebaa. :D Bas je proletilo.
Mini i vi ste u trećem 🥳
Kako ste inače? Kako vjezbice?
Kako je dama21? kako napreduje terapijsko hranjenje?
Pozdrav mame!
Prvo čestitke svim bebicama koje su proslavile prvi rođendan! Stvarno to vrijeme leti ko ludo i stvarno je bitno uživati u svakom trenutku s tim malim bićima. Ja sam toliko zaljubljena u ovog malog štrumfa 🥰 posjeo se prije nekih 10dana i na pragu je da propuže. Malo nas je zakačila regresija u spavanju ili skok ili ne znam šta, znam samo da se nisam naspavala već skoro dva tjedna 😮💨 malo bam je i nos procurio, pa i to doprinosi lošem spavanju.
Kako vaši doručkuju? Moj ujutro ne želi baš jest, pojede kašicu oko 11:30, pa oko 16h s nama za ručkom zbrlja nešto malo i nevečer li-la nekad da, nekad ne. Ovaj popodnevni spavanac nam je kritičan, jer bude umoran a nikako se slomit. Pa mi često zaspe već u 18h za noć 🥴
Kako ste vi i bebuljci? Jeste ozdravili? 😘
Mini i vi ste u trećem 🥳
Odradili vježbice, mislim da su joj koristile. Evo puže i počela mi se dizat na noge.
Ja počela i radit.
Nego mame koristite li vrtić ili nesto slično? Sad mi mama cuva malu i ne znam dal da uzmem vrtic da ju stavi unutra bar dok ode na wc ili pripremi nesto njoj za jest. I ako imate, zanima me žele li bit u njemu.
Jede bočicu i onda doručak u 2 puta. To joj je sad novo. Jede oko 9 i nakon prvog spavanca.
Pozdrav cure,ja sam se izbrisala nakon sto sam nazvana pravim imenom ,a moj beban inicijalima. Ipak sam tu svasta pisala od poroda do nekih privatnijih tema pa mi niie bilo u interesu da ne budemo anonimni bas kao i svi ovjde.
Inace , smo super ,nesto vise od mj dana je ostalo do rodendana,a moram se pohvalit da je frajer prohodao prije desetak dana. Sad je vec stabilan i ima ga svugdje.🫠
Rose,Akane valjda je to tako s trecima? Treba uhvatit starije? 🤣
Drago mi je da su ostale bebice dobro i da lijepo napreduju,slazem se s ovim da ce ipak bit( zauvijek) bebice,ne prihvacam nista drugo 🤣
Sretan povratak na posao,kako je to proslo?
Moji nikad nisu htjeli u te vrtice,pa s ovim nisam ni probala,ovaki na brzinu kad ga trebam ogradit ga stavim u ljuljacku,to nam pali jos uvijek.
Pozdrav mame!
Prvo čestitke svim bebicama koje su proslavile prvi rođendan! Stvarno to vrijeme leti ko ludo i stvarno je bitno uživati u svakom trenutku s tim malim bićima. Ja sam toliko zaljubljena u ovog malog štrumfa 🥰 posjeo se prije nekih 10dana i na pragu je da propuže. Malo nas je zakačila regresija u spavanju ili skok ili ne znam šta, znam samo da se nisam naspavala već skoro dva tjedna 😮💨 malo bam je i nos procurio, pa i to doprinosi lošem spavanju.
Kako vaši doručkuju? Moj ujutro ne želi baš jest, pojede kašicu oko 11:30, pa oko 16h s nama za ručkom zbrlja nešto malo i nevečer li-la nekad da, nekad ne. Ovaj popodnevni spavanac nam je kritičan, jer bude umoran a nikako se slomit. Pa mi često zaspe već u 18h za noć 🥴
Kako ste vi i bebuljci? Jeste ozdravili? 😘
Akane, pa gdje si ženo, češće se javljaj 🥳
Bravo za posjedanje. Sad će on krenuti još malo.
Vidim da je vise manje svima taj 9.mjesec nikakav sa spavanjem, zanimljivo da mi regresiju s 4 mjeseca koja je kao najgora nismo osjetili, a ovo čudo s 9 itekako jesmo. No dobro, proći će i to ubrzo. 🤞🏻
Mi žnjopamo bas puno u svako doba dana, 3 boce dnevno nekad i 2 ad, ostalo sve kruto. Moj ugl popije bocu pred buđenje, pa nakon sat i pol cca doručak, iza doručka neki voćni snack ili nešto tipa tog, pa ide spavanac, pa ručak, popodne opet nesto za međuobrok žitarice/voće ili mliječno, plus nekad boca, spavanje, večera, i onda nekad zaspe bez boce nekad uz bocu.
Sinoc je zaspao u 8:30 malo kasnije nego inače. Evo ga spava cijelo vrijeme, inače se zadnjih dana nesto budio tokom noći, ali evo, kako sam legla tako sam se probudila pa mi sve čudno. 🥲
Mi smo i dalje kašljucavi i slinavi, ne toliko ko prije tjedan dana. ali i dalje izvlačimo i kapamo tobrex pa se nadam uskoro finito…
Mini i vi ste u trećem 🥳
Odradili vježbice, mislim da su joj koristile. Evo puže i počela mi se dizat na noge.
Ja počela i radit.
Nego mame koristite li vrtić ili nesto slično? Sad mi mama cuva malu i ne znam dal da uzmem vrtic da ju stavi unutra bar dok ode na wc ili pripremi nesto njoj za jest. I ako imate, zanima me žele li bit u njemu.
Super, drago mi je da ste zadovoljni, jel vježbaš i dalje s njom doma ili je to to?
Vrtić nula bodova, ni s jednim od njih troje. Još se prva i dala dok nije otkrila puzanje, a sad kad su već prerasli fazu samo di se okrecu bez dizanja i puzanja- Nikako. Ni dvi min ne izdrže. Za mene bacanje novaca i zauzimanje mjesta. 🫠
Pozdrav cure,ja sam se izbrisala nakon sto sam nazvana pravim imenom ,a moj beban inicijalima. Ipak sam tu svasta pisala od poroda do nekih privatnijih tema pa mi niie bilo u interesu da ne budemo anonimni bas kao i svi ovjde.
Inace , smo super ,nesto vise od mj dana je ostalo do rodendana,a moram se pohvalit da je frajer prohodao prije desetak dana. Sad je vec stabilan i ima ga svugdje.🫠
Rose,Akane valjda je to tako s trecima? Treba uhvatit starije? 🤣
Drago mi je da su ostale bebice dobro i da lijepo napreduju,slazem se s ovim da ce ipak bit( zauvijek) bebice,ne prihvacam nista drugo 🤣
Drago mi je da si se vratila. 😘
Joj baš ste pravi, bravo za hodača!! 😍
Ha cuj, ima nešto i u tome 🙈veliki dio. mislim da mog ne zeza malo klimavost da bi i on trčao za njima, jučer smo dva koraka napravili samostalno prvi puta, sve je to onako još. ali evo, Bogu hvala ide prema dobrome 🥳
Joj ja sam tako slaba na ovog svog malog, istina da će dugo dugo biti beba… Nekako najmlađi, pa sve ovo s vjezbicama,plus to sto je izrazito dobra beba, ono baš sam zahvalna na njemu do neba.
Malo off topic, mame s 3 djece, sindrom srednjeg djeteta ili sto već je, ali poludit ću s ponašanjem srednjeg. Popizdio je u zadnje vrijeme. Nis ne sluša, odgovara, svađa se Non stop, radi scene u dućanu, znaci sve sto je trebao proći s recimo 3 godine(a nije, bio je bas miran) sto je ajmo rec normalno, on to sad radi. 🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji