Kako je proletilo!!! Još ne vjerujem.
Čestitke bebicama na velikom prvom. 🎂
Evo i vaše rockalice🥳 i mi smo brzo iza vas, Beban, bubamaza, kk1109, dama ako se ne varam? mislim da i Ledolina, nije nam puno pisala poslije ali sam zapamtila jer joj je treća bebica…
Bas me zanima kako je kod vas curke, javite se ako vidite. 😘
Bravo Regice za spavanje! 👏
Evo da se i ja malo pohvalim 🙈 Jucer je mama imala čašćenje za odlazak u mirovinu, bili njeni s posla, oko 40 ljudi i mi smo bili da malo pomognemo oko priprema. Muzika glasna, svi oko male, isla je spavat sat kasnije nego bi trebala, ona je odvalila od 20h do 5:40 u KOMADU 🤪 Ja sam bila u soku s obzirom na tolke stimulacije kaj je imala, bit ce mala od fešti ocito haha
Bravo 🥳🥳 nadam se da se nastavilo u istom tonu!
Mi smo bas na periode sa spavanjem…evo ovih dana mi je grozna, spoji max 4h u komadu..zaspe oko 9, probudi se za 45 min i nikako zaspat do 11 i onda se probudi u 7..ludim..e da, jos trazi bocu u 1!
Koliko vam je mjeseci sad?
Sada ce uskoro 10, tj 9 korigirano.
Bas sam gledala, ne bijeli se nista gore..imamo tek dva zubica dolje, njoj to nekako sporo ide sa zubima.
Al evo, sinoc je NAPOKON zaspala (skoro sama haha,ucimo se) u 10 i probudila se tek u 2 za bocu i onda spavala do 9ipo! Da se bar nastavi tako… S tim da uvijek primjetim da se oko 6 krene meskoljit, valjda neka navika jer smo prije i u 6 imali hranjenje..
Sta se tice vadjenja krvi, nama nije nista spominjala, ali vj zato jer mi njoj stalno vadimo krv jer se pratimo u metabolicara zbog malo povisenih jetrenih enzima. Bas bi trebala izvaditi krv sad u utorak joj za kontrolu, dobro ste me sjetile 😅
Već sam pisala da je nama taj 9.mjesec bio 🫠
Bravo za samouspavljivanje, kako vam ide?
Ja bi tako volila da se on vrati tome, čak nam je jednu večer uspilo, ali samo jednu… i to je počeo nervozom u rukama, mislim da mu je bilo vruće, samo sam ga spustila, gnijezdio se s dudom u ustima i zaspao…
Probavala nakon toga opet ali bezuspješno. Nekad uspije ako legnem pored njega i dragam ga po licu pa Ajde, bar ga ne nosim.
Lijepo ti je odspavala. Bravo. 🥰
Nadam se da se nastavilo tako?
Cestitam bebicama na velikom 1.🥳 odnosno sad to vise nisu bebice hehe 🙃
Studentica i tvoja ce za 2 tjedna, lijepo proslavite 😊
Rose, evo ovu noc sam dva put dodala dudu, nije jela samo je nastavila spavat 🙈
Svi se polako blizimo velikom 1. i meni bi bilo drago da se ostale cure koje su aktivne na whatsappu barem kratko jave kako su ❤️
A bravoo🥳🥳🥳
Samo da Vam javim da su već dvije bebe iz foruma napunile godinu dana🥰🥰🥰🥰🥰
Naravno, mame nisu ovdje aktivne, ali sam ih zapamtila datum rođenja skoro za svaku bebu koja je bila na whatsappu😊
Sljedeća je moja Nicole koja će 24.2. imati godinu dana. Polako ulazimo u svijet jedne godine. Kako je vrijeme preprebrzo preletilo🥹🥹🥹🥹
A čestitke velikim bebama! Meni će moja biti još dugo bebaa. :D Bas je proletilo.
Naravno, mame nisu ovdje aktivne, ali sam ih zapamtila datum rođenja skoro za svaku bebu koja je bila na whatsappu😊
Sljedeća je moja Nicole koja će 24.2. imati godinu dana. Polako ulazimo u svijet jedne godine. Kako je vrijeme preprebrzo preletilo🥹🥹🥹🥹
A čestitke velikim bebama! Meni će moja biti još dugo bebaa. :D Bas je proletilo.
Mini i vi ste u trećem 🥳
Kako ste inače? Kako vjezbice?
Kako je dama21? kako napreduje terapijsko hranjenje?
Pozdrav mame!
Prvo čestitke svim bebicama koje su proslavile prvi rođendan! Stvarno to vrijeme leti ko ludo i stvarno je bitno uživati u svakom trenutku s tim malim bićima. Ja sam toliko zaljubljena u ovog malog štrumfa 🥰 posjeo se prije nekih 10dana i na pragu je da propuže. Malo nas je zakačila regresija u spavanju ili skok ili ne znam šta, znam samo da se nisam naspavala već skoro dva tjedna 😮💨 malo bam je i nos procurio, pa i to doprinosi lošem spavanju.
Kako vaši doručkuju? Moj ujutro ne želi baš jest, pojede kašicu oko 11:30, pa oko 16h s nama za ručkom zbrlja nešto malo i nevečer li-la nekad da, nekad ne. Ovaj popodnevni spavanac nam je kritičan, jer bude umoran a nikako se slomit. Pa mi često zaspe već u 18h za noć 🥴
Kako ste vi i bebuljci? Jeste ozdravili? 😘
Mini i vi ste u trećem 🥳
Kako ste inače? Kako vjezbice?
Kako je dama21? kako napreduje terapijsko hranjenje?
Odradili vježbice, mislim da su joj koristile. Evo puže i počela mi se dizat na noge.
Ja počela i radit.
Nego mame koristite li vrtić ili nesto slično? Sad mi mama cuva malu i ne znam dal da uzmem vrtic da ju stavi unutra bar dok ode na wc ili pripremi nesto njoj za jest. I ako imate, zanima me žele li bit u njemu.
Jede bočicu i onda doručak u 2 puta. To joj je sad novo. Jede oko 9 i nakon prvog spavanca.
Pozdrav cure,ja sam se izbrisala nakon sto sam nazvana pravim imenom ,a moj beban inicijalima. Ipak sam tu svasta pisala od poroda do nekih privatnijih tema pa mi niie bilo u interesu da ne budemo anonimni bas kao i svi ovjde.
Inace , smo super ,nesto vise od mj dana je ostalo do rodendana,a moram se pohvalit da je frajer prohodao prije desetak dana. Sad je vec stabilan i ima ga svugdje.🫠
Rose,Akane valjda je to tako s trecima? Treba uhvatit starije? 🤣
Drago mi je da su ostale bebice dobro i da lijepo napreduju,slazem se s ovim da ce ipak bit( zauvijek) bebice,ne prihvacam nista drugo 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji