![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Mi smo bas na periode sa spavanjem...evo ovih dana mi je grozna, spoji max 4h u komadu..zaspe oko 9, probudi se za 45 min i nikako zaspat do 11 i onda se probudi u 7..ludim..e da, jos trazi bocu u 1!
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Mi smo bas na periode sa spavanjem…evo ovih dana mi je grozna, spoji max 4h u komadu..zaspe oko 9, probudi se za 45 min i nikako zaspat do 11 i onda se probudi u 7..ludim..e da, jos trazi bocu u 1!
Koliko vam je mjeseci sad?
E da, htjela sam vas pitati.. Jel su vas slali na vadenje krvi sa 9 mj.? Mi bile na sistematskom i nista nije spominjala da treba..
A cujem da skoro sve salju da se provjeri zeljezo 🤷🏼♀️
Mi smo sa 6 vadili radi provjere, inače ide sa 6 ili 9 mj… doduše kako kod kog ped.. s prvih dvoje je bila stara dr, pa nije slala al u pravilu bi trebalo.
E da, htjela sam vas pitati.. Jel su vas slali na vadenje krvi sa 9 mj.? Mi bile na sistematskom i nista nije spominjala da treba..
A cujem da skoro sve salju da se provjeri zeljezo 🤷🏼♀️
Mi smo sa 6 vadili radi provjere, inače ide sa 6 ili 9 mj… doduše kako kod kog ped.. s prvih dvoje je bila stara dr, pa nije slala al u pravilu bi trebalo.
Aham, a moja je isto stara uskoro ce u penziju.. 😅
A onda sve razumijem 🙈🙈
Mi smo bas na periode sa spavanjem…evo ovih dana mi je grozna, spoji max 4h u komadu..zaspe oko 9, probudi se za 45 min i nikako zaspat do 11 i onda se probudi u 7..ludim..e da, jos trazi bocu u 1!
Sada ce uskoro 10, tj 9 korigirano.
Bas sam gledala, ne bijeli se nista gore..imamo tek dva zubica dolje, njoj to nekako sporo ide sa zubima.
Al evo, sinoc je NAPOKON zaspala (skoro sama haha,ucimo se) u 10 i probudila se tek u 2 za bocu i onda spavala do 9ipo! Da se bar nastavi tako... S tim da uvijek primjetim da se oko 6 krene meskoljit, valjda neka navika jer smo prije i u 6 imali hranjenje..
Sta se tice vadjenja krvi, nama nije nista spominjala, ali vj zato jer mi njoj stalno vadimo krv jer se pratimo u metabolicara zbog malo povisenih jetrenih enzima. Bas bi trebala izvaditi krv sad u utorak joj za kontrolu, dobro ste me sjetile 😅
👩🏻28❤🧔🏻32
Bravo Regice za spavanje! 👏
Evo da se i ja malo pohvalim 🙈 Jucer je mama imala čašćenje za odlazak u mirovinu, bili njeni s posla, oko 40 ljudi i mi smo bili da malo pomognemo oko priprema. Muzika glasna, svi oko male, isla je spavat sat kasnije nego bi trebala, ona je odvalila od 20h do 5:40 u KOMADU 🤪 Ja sam bila u soku s obzirom na tolke stimulacije kaj je imala, bit ce mala od fešti ocito haha
Ohooo, blago ti see! Moja je samo jednom odvalila 10h u komadu, jos sanjam o toj noci 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Kako je proletilo!!! Još ne vjerujem.
Čestitke bebicama na velikom prvom. 🎂
Evo i vaše rockalice🥳 i mi smo brzo iza vas, Beban, bubamaza, kk1109, dama ako se ne varam? mislim da i Ledolina, nije nam puno pisala poslije ali sam zapamtila jer joj je treća bebica…
Bas me zanima kako je kod vas curke, javite se ako vidite. 😘
Bravo Regice za spavanje! 👏
Evo da se i ja malo pohvalim 🙈 Jucer je mama imala čašćenje za odlazak u mirovinu, bili njeni s posla, oko 40 ljudi i mi smo bili da malo pomognemo oko priprema. Muzika glasna, svi oko male, isla je spavat sat kasnije nego bi trebala, ona je odvalila od 20h do 5:40 u KOMADU 🤪 Ja sam bila u soku s obzirom na tolke stimulacije kaj je imala, bit ce mala od fešti ocito haha
Bravo 🥳🥳 nadam se da se nastavilo u istom tonu!
Sada ce uskoro 10, tj 9 korigirano.
Bas sam gledala, ne bijeli se nista gore..imamo tek dva zubica dolje, njoj to nekako sporo ide sa zubima.
Al evo, sinoc je NAPOKON zaspala (skoro sama haha,ucimo se) u 10 i probudila se tek u 2 za bocu i onda spavala do 9ipo! Da se bar nastavi tako… S tim da uvijek primjetim da se oko 6 krene meskoljit, valjda neka navika jer smo prije i u 6 imali hranjenje..
Sta se tice vadjenja krvi, nama nije nista spominjala, ali vj zato jer mi njoj stalno vadimo krv jer se pratimo u metabolicara zbog malo povisenih jetrenih enzima. Bas bi trebala izvaditi krv sad u utorak joj za kontrolu, dobro ste me sjetile 😅
Već sam pisala da je nama taj 9.mjesec bio 🫠
Bravo za samouspavljivanje, kako vam ide?
Ja bi tako volila da se on vrati tome, čak nam je jednu večer uspilo, ali samo jednu… i to je počeo nervozom u rukama, mislim da mu je bilo vruće, samo sam ga spustila, gnijezdio se s dudom u ustima i zaspao…
Probavala nakon toga opet ali bezuspješno. Nekad uspije ako legnem pored njega i dragam ga po licu pa Ajde, bar ga ne nosim.
Lijepo ti je odspavala. Bravo. 🥰
Nadam se da se nastavilo tako?
Cestitam bebicama na velikom 1.🥳 odnosno sad to vise nisu bebice hehe 🙃
Studentica i tvoja ce za 2 tjedna, lijepo proslavite 😊
Rose, evo ovu noc sam dva put dodala dudu, nije jela samo je nastavila spavat 🙈
Svi se polako blizimo velikom 1. i meni bi bilo drago da se ostale cure koje su aktivne na whatsappu barem kratko jave kako su ❤️
A bravoo🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji