Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    18. Srpanj 2023. 08:45

Marija_94

Cure kak vi oblacite bebice za spavanje? Mi imamo dugu pidzamicu sa golim stopalima, nadam se da joj nije prevruce, tanka je pamucna, a pokrijem ju do pasa sa tetricom kad zaspi no uvijek se sama otkrije kad mice s nogicama pa pretpostavljam da joj nije hladno 🤷🏼‍♀️

Mi spavamo u kratkom bodiju od neki dan kako su bas velike vrućine, klima u hodniku na 26. I pokrijem ga plahticom do pasa… otkriva se, al čim skuzim pokrijem ga nazad 😊 mi smo u primorju i kod nas je bas vruće. 

Rose.
    18. Srpanj 2023. 08:46

Marija_94

Queen_21

Marija_94

Cure kak vi oblacite bebice za spavanje? Mi imamo dugu pidzamicu sa golim stopalima, nadam se da joj nije prevruce, tanka je pamucna, a pokrijem ju do pasa sa tetricom kad zaspi no uvijek se sama otkrije kad mice s nogicama pa pretpostavljam da joj nije hladno 🤷🏼‍♀️

Jel tebi pomogao aptamil comfort za grceve?

Po njemu mi je imala zelenu stolicu pa sam ga ukinula. Pomogle su nam tiba kapi, ali srecom nije imala dugo grceve i nisu bili jaki.

Zelenkastu ima i moj cijelo vrijeme na novalacu, to je navodno zbog željeza u ad, nije ništa lose. Napreduje kako treba. Sve za pet..

Rose.
    18. Srpanj 2023. 12:03

Marija_94

Rose.

Marija_94

Mi spavamo u kratkom bodiju od neki dan kako su bas velike vrućine, klima u hodniku na 26. I pokrijem ga plahticom do pasa… otkriva se, al čim skuzim pokrijem ga nazad 😊 mi smo u primorju i kod nas je bas vruće.

Bas cu i ja od sad ju u kratko, mi nemamo klimu, u sobi nam je sigurno 28° 🥵 rashladim spavacu sa stropnim ventilatorom, ali to je trenutno dok je ukljucen, poslije je opet toplo

A onda ju svakako stavi u kratko :) 🫶🏻

Rose.
    18. Srpanj 2023. 12:04

Moj bas ne podnosi vrućine, sav se osuo po leđima kako lezi u kolicima i u sjedalici. I čim mu je vruće se unervozi sav… 🥵

Akane
    18. Srpanj 2023. 12:58

Mi smo preko dana u bodiću kratkih rukava, a preko noći u dugoj pidžami ali tankoj, prekriven pamućnom tankom dekicom. Jer čim je u nečem laganijem, krene nosić štopat. Preko noći nema klime, samo provjetravanje, preko dana upalim tek toliko da možemo disat. 

Akane
    18. Srpanj 2023. 13:03

Ako vam se djeca otkrivaju, zataknite deku/tetru s obje strane za rub madraca ko plahtu. 

MiniGirl
    19. Srpanj 2023. 21:02

Moja curka spava u bodicu na kratke rukave i eventualno je pokrijem plahticom po nogama. Ima i carape na nogama zbog remencica. Nama je stvarno toplo u sobi oko 28, a klimu koristimo u dnevnom pa otvorim da hladi cijeli stan osim kuhinje.

Rose.
    20. Srpanj 2023. 12:15

MiniGirl

Moja curka spava u bodicu na kratke rukave i eventualno je pokrijem plahticom po nogama. Ima i carape na nogama zbog remencica. Nama je stvarno toplo u sobi oko 28, a klimu koristimo u dnevnom pa otvorim da hladi cijeli stan osim kuhinje.

Mini kako vam je s remenčićima? 

MiniGirl
    21. Srpanj 2023. 06:42

Bili smo na pregledu i desni kuk je skroz ok, lijevi jos nije pa nastavljamo s remencicima ali ocekivala sam to.
     Bitno mi je da je stanje s kukovima bolje.
    Kad se planirate vratiti na posao?

Rose.
    21. Srpanj 2023. 08:33

MiniGirl

Bili smo na pregledu i desni kuk je skroz ok, lijevi jos nije pa nastavljamo s remencicima ali ocekivala sam to.
    Bitno mi je da je stanje s kukovima bolje.
    Kad se planirate vratiti na posao?

Ajde dobro, bitno da ide na bolje 🙏🏼
    U praksi nisam nikad ni stala radit 😅 imamo firmu i  ja sam na papirologiji i svemu ostalom vezano uz to.
    , tako da je moj “ office “bio kod kuće i prije tako i sada… sto se tiče ovog na papiru: svakako cu iskoristiti pravo 3 godine roditeljskog ili možda čak na pola vremena, vidjet cu još kad se zbrojim🙂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.