curke men Lukic zna ponekad gledst u nosic pa gleds u kriz, ne cesto ali ponekad,, dali nekom znaju bebaci to radit isto??
kako ste vi? vasi bebaci?
mi smo dobro jedino nas nosic jos nekad zna malo mucit ali nista strasno inace sve supeerr 🥰
i daa nije svaki dan da gleda tako nego mozda jednom u tjedan dana ali mu odmah predem rukom preko okica pa prestane
Mislim da je to normalno docim se ne ponavlja često 😘😘
Cure kak vi oblacite bebice za spavanje? Mi imamo dugu pidzamicu sa golim stopalima, nadam se da joj nije prevruce, tanka je pamucna, a pokrijem ju do pasa sa tetricom kad zaspi no uvijek se sama otkrije kad mice s nogicama pa pretpostavljam da joj nije hladno 🤷🏼♀️
Mi spavamo u kratkom bodiju od neki dan kako su bas velike vrućine, klima u hodniku na 26. I pokrijem ga plahticom do pasa… otkriva se, al čim skuzim pokrijem ga nazad 😊 mi smo u primorju i kod nas je bas vruće.
Cure kak vi oblacite bebice za spavanje? Mi imamo dugu pidzamicu sa golim stopalima, nadam se da joj nije prevruce, tanka je pamucna, a pokrijem ju do pasa sa tetricom kad zaspi no uvijek se sama otkrije kad mice s nogicama pa pretpostavljam da joj nije hladno 🤷🏼♀️
Jel tebi pomogao aptamil comfort za grceve?
Po njemu mi je imala zelenu stolicu pa sam ga ukinula. Pomogle su nam tiba kapi, ali srecom nije imala dugo grceve i nisu bili jaki.
Zelenkastu ima i moj cijelo vrijeme na novalacu, to je navodno zbog željeza u ad, nije ništa lose. Napreduje kako treba. Sve za pet..
Mi spavamo u kratkom bodiju od neki dan kako su bas velike vrućine, klima u hodniku na 26. I pokrijem ga plahticom do pasa… otkriva se, al čim skuzim pokrijem ga nazad 😊 mi smo u primorju i kod nas je bas vruće.
Bas cu i ja od sad ju u kratko, mi nemamo klimu, u sobi nam je sigurno 28° 🥵 rashladim spavacu sa stropnim ventilatorom, ali to je trenutno dok je ukljucen, poslije je opet toplo
A onda ju svakako stavi u kratko :) 🫶🏻
Moj bas ne podnosi vrućine, sav se osuo po leđima kako lezi u kolicima i u sjedalici. I čim mu je vruće se unervozi sav… 🥵
Mi smo preko dana u bodiću kratkih rukava, a preko noći u dugoj pidžami ali tankoj, prekriven pamućnom tankom dekicom. Jer čim je u nečem laganijem, krene nosić štopat. Preko noći nema klime, samo provjetravanje, preko dana upalim tek toliko da možemo disat.
Ako vam se djeca otkrivaju, zataknite deku/tetru s obje strane za rub madraca ko plahtu.
Moja curka spava u bodicu na kratke rukave i eventualno je pokrijem plahticom po nogama. Ima i carape na nogama zbog remencica. Nama je stvarno toplo u sobi oko 28, a klimu koristimo u dnevnom pa otvorim da hladi cijeli stan osim kuhinje.
Moja curka spava u bodicu na kratke rukave i eventualno je pokrijem plahticom po nogama. Ima i carape na nogama zbog remencica. Nama je stvarno toplo u sobi oko 28, a klimu koristimo u dnevnom pa otvorim da hladi cijeli stan osim kuhinje.
Mini kako vam je s remenčićima?
Bili smo na pregledu i desni kuk je skroz ok, lijevi jos nije pa nastavljamo s remencicima ali ocekivala sam to.
Bitno mi je da je stanje s kukovima bolje.
Kad se planirate vratiti na posao?
Sortiraj odgovore
Najstariji