![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav žene!
Mi se skrivamo od vrućina. Izlazimo u jutarnju i večernju šetnju kad malo popusti žega. Malac se konačno pokakao pred dva dana nakon čak 15dana. Malo je reć da su mi trebale 4 ruke da ga očistim 😅 pričamo i brbljamo na veliko.
Gledam kako da mu malo uvedem reda preko dana, nikako neće zaspat duže od 20min. Pa da se nekako to posloži u neka 2-3konkretnija spavanja, da mogu nešto i odradit. Noći su super, hvala Bogu.
Rose super za dohranu, neka samo lijepo papa i raste. Jeste ozdravili? Kupnja s troje male djece 🫣 svaka čast.
Moji su već veći pa je lakše.
Mi smo u potrazi za nekim većim autom, u šoku sam kolike su cijene rabljenih vozila 😮💨
S radovima se konačno nazire svjetlo na kraju tunela 😅 stigao je kauč, i nadam se da ćemo kroz idući tjedan konačno spustit kuhinju u prizemlje 🤞🤞🤞
Što vi radite? Kupa li se tko u moru? Kako su bebe?
Pozdrav žene!
Mi se skrivamo od vrućina. Izlazimo u jutarnju i večernju šetnju kad malo popusti žega. Malac se konačno pokakao pred dva dana nakon čak 15dana. Malo je reć da su mi trebale 4 ruke da ga očistim 😅 pričamo i brbljamo na veliko.
Gledam kako da mu malo uvedem reda preko dana, nikako neće zaspat duže od 20min. Pa da se nekako to posloži u neka 2-3konkretnija spavanja, da mogu nešto i odradit. Noći su super, hvala Bogu.
Rose super za dohranu, neka samo lijepo papa i raste. Jeste ozdravili? Kupnja s troje male djece 🫣 svaka čast.
Moji su već veći pa je lakše.
Mi smo u potrazi za nekim većim autom, u šoku sam kolike su cijene rabljenih vozila 😮💨
S radovima se konačno nazire svjetlo na kraju tunela 😅 stigao je kauč, i nadam se da ćemo kroz idući tjedan konačno spustit kuhinju u prizemlje 🤞🤞🤞
Što vi radite? Kupa li se tko u moru? Kako su bebe?
Mogu mislit sto je to bilo nakon 15 dana 🫣 bitno da je obavio.
Za spavanje neznam sto bih ti rekla, takva je prva bila, pola sata plafon. Dok nije došla na dva spavanca konkretna al to tamo s nekih 8 mj cca.
Ozdravili, pa ono, nema temp, samo je nos i dalje ujutro pun, to izvučemo, preko dana sve normalno.
Kupnja… uglavnom uzmem preko vikenda kad odem sama sve sto mi treba za cijeli tjedan, ali naravno da uvijek nešto fali, pa odem s njima, sva sreca pa sam navikla uvijek hendlat s njih dvoje sama, a ovaj mali je dobrica, u klokanicu ga stavim i gas. Tako da kupnja nije toliki problem koliko vrućine i to spremanje u auto. 😅
Cijene auti su koma, svakako…
Bravo za radove, vjerujem da ti je već dosta i da jedva cekas. 🙏🏼
curke men Lukic zna ponekad gledst u nosic pa gleds u kriz, ne cesto ali ponekad,, dali nekom znaju bebaci to radit isto??
kako ste vi? vasi bebaci?
mi smo dobro jedino nas nosic jos nekad zna malo mucit ali nista strasno inace sve supeerr 🥰
i daa nije svaki dan da gleda tako nego mozda jednom u tjedan dana ali mu odmah predem rukom preko okica pa prestane
curke men Lukic zna ponekad gledst u nosic pa gleds u kriz, ne cesto ali ponekad,, dali nekom znaju bebaci to radit isto??
mi smo dobro jedino nas nosic jos nekad zna malo mucit ali nista strasno inace sve supeerr 🥰
Moj ponekad kad mu dam bocu tih prvih par sekundi…
i daa nije svaki dan da gleda tako nego mozda jednom u tjedan dana ali mu odmah predem rukom preko okica pa prestane
Mislim da je to normalno docim se ne ponavlja često 😘😘
Cure kak vi oblacite bebice za spavanje? Mi imamo dugu pidzamicu sa golim stopalima, nadam se da joj nije prevruce, tanka je pamucna, a pokrijem ju do pasa sa tetricom kad zaspi no uvijek se sama otkrije kad mice s nogicama pa pretpostavljam da joj nije hladno 🤷🏼♀️
Mi spavamo u kratkom bodiju od neki dan kako su bas velike vrućine, klima u hodniku na 26. I pokrijem ga plahticom do pasa… otkriva se, al čim skuzim pokrijem ga nazad 😊 mi smo u primorju i kod nas je bas vruće.
Cure kak vi oblacite bebice za spavanje? Mi imamo dugu pidzamicu sa golim stopalima, nadam se da joj nije prevruce, tanka je pamucna, a pokrijem ju do pasa sa tetricom kad zaspi no uvijek se sama otkrije kad mice s nogicama pa pretpostavljam da joj nije hladno 🤷🏼♀️
Jel tebi pomogao aptamil comfort za grceve?
Po njemu mi je imala zelenu stolicu pa sam ga ukinula. Pomogle su nam tiba kapi, ali srecom nije imala dugo grceve i nisu bili jaki.
Zelenkastu ima i moj cijelo vrijeme na novalacu, to je navodno zbog željeza u ad, nije ništa lose. Napreduje kako treba. Sve za pet..
Mi spavamo u kratkom bodiju od neki dan kako su bas velike vrućine, klima u hodniku na 26. I pokrijem ga plahticom do pasa… otkriva se, al čim skuzim pokrijem ga nazad 😊 mi smo u primorju i kod nas je bas vruće.
Bas cu i ja od sad ju u kratko, mi nemamo klimu, u sobi nam je sigurno 28° 🥵 rashladim spavacu sa stropnim ventilatorom, ali to je trenutno dok je ukljucen, poslije je opet toplo
A onda ju svakako stavi u kratko :) 🫶🏻
Moj bas ne podnosi vrućine, sav se osuo po leđima kako lezi u kolicima i u sjedalici. I čim mu je vruće se unervozi sav… 🥵
Sortiraj odgovore
Najstariji