![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Mi smo preko dana u bodiću kratkih rukava, a preko noći u dugoj pidžami ali tankoj, prekriven pamućnom tankom dekicom. Jer čim je u nečem laganijem, krene nosić štopat. Preko noći nema klime, samo provjetravanje, preko dana upalim tek toliko da možemo disat.
Ako vam se djeca otkrivaju, zataknite deku/tetru s obje strane za rub madraca ko plahtu.
Moja curka spava u bodicu na kratke rukave i eventualno je pokrijem plahticom po nogama. Ima i carape na nogama zbog remencica. Nama je stvarno toplo u sobi oko 28, a klimu koristimo u dnevnom pa otvorim da hladi cijeli stan osim kuhinje.
Moja curka spava u bodicu na kratke rukave i eventualno je pokrijem plahticom po nogama. Ima i carape na nogama zbog remencica. Nama je stvarno toplo u sobi oko 28, a klimu koristimo u dnevnom pa otvorim da hladi cijeli stan osim kuhinje.
Mini kako vam je s remenčićima?
Bili smo na pregledu i desni kuk je skroz ok, lijevi jos nije pa nastavljamo s remencicima ali ocekivala sam to.
Bitno mi je da je stanje s kukovima bolje.
Kad se planirate vratiti na posao?
Bili smo na pregledu i desni kuk je skroz ok, lijevi jos nije pa nastavljamo s remencicima ali ocekivala sam to.
Ajde dobro, bitno da ide na bolje 🙏🏼
U praksi nisam nikad ni stala radit 😅 imamo firmu i ja sam na papirologiji i svemu ostalom vezano uz to.
, tako da je moj “ office “bio kod kuće i prije tako i sada… sto se tiče ovog na papiru: svakako cu iskoristiti pravo 3 godine roditeljskog ili možda čak na pola vremena, vidjet cu još kad se zbrojim🙂
🥳🥳🥳 Nadam se da će brzo i lijevi bit dobar i da skidate remenje 🤞🤞🤞
Ja planiram godinu dona i 4 na pola radnog vremena. Isto u biti još radim, planiram si ured otvorit.
Rose svaka čast radit od doma s troje malenih, ja sam za vrijeme korone bila radila od doma s klincima. Koji je to fijasko bio 🤦😅
Uf svaka vam cast da uspijete radit od doma. Moj posao je takav da nikako ne mogu radit od.doma. Mislila sam se vratit nakon 4 mjeseca roditeljskog pa mužu onda ostane jos 4 samo ne znam trebam li to najavljivat poslodavcu ili samo hzzo? Nadam se da bebi nece bit prevelika razlika ako ostanem 4 ili 6 mjeseci.
Nadam se da cemo na sljedecoj kontroli skinut.
🥳🥳🥳 Nadam se da će brzo i lijevi bit dobar i da skidate remenje 🤞🤞🤞
Ja planiram godinu dona i 4 na pola radnog vremena. Isto u biti još radim, planiram si ured otvorit.
Rose svaka čast radit od doma s troje malenih, ja sam za vrijeme korone bila radila od doma s klincima. Koji je to fijasko bio 🤦😅
A što da ti kažem, s ovih dvoje sam navikla, kad su bili manji, rijesavala sam sve iza 21-22 h kad bi zaspali 🫣🫣 kad su sad malo veći, naprave čudo neviđeno od kuće za to vrijeme dok ja obavljam sto imam. Pustim im da rade sto hoće u “sigurnosnim granicama “ 😅😅 sto se tiče malca, mogu kad god, njemu bitno da je sit i presvučen. 🤣 vjerujem da će biti lakše sad na jesen kad krenu u vrtić. Samo se nadam da onda malac neće “podivljati” 🫣
Uf svaka vam cast da uspijete radit od doma. Moj posao je takav da nikako ne mogu radit od.doma. Mislila sam se vratit nakon 4 mjeseca roditeljskog pa mužu onda ostane jos 4 samo ne znam trebam li to najavljivat poslodavcu ili samo hzzo? Nadam se da bebi nece bit prevelika razlika ako ostanem 4 ili 6 mjeseci.
Nadam se da cemo na sljedecoj kontroli skinut.
Najbolje pitaš njih u hzzo, ja stvarno ne znam 😏
Daj boze da sve bude u redu i skinete 🙏🏼😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji