Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ani92
    29. Travanj 2023. 13:31

Čestitke svima na bebicama 🤗🥳 
    Da se javim i ovdje, naši dečki rođeni su 12.04. (mjesec i pol ranije). Bili su 2 tjedna u inkubatoru, sada na postintenzivnoj i nadamo se da bi sljedeći tjedan mogli doma, da ih napokon imamo samo za sebe 😀

Rose.
    29. Travanj 2023. 20:35

Ani92

Čestitke svima na bebicama 🤗🥳
    Da se javim i ovdje, naši dečki rođeni su 12.04. (mjesec i pol ranije). Bili su 2 tjedna u inkubatoru, sada na postintenzivnoj i nadamo se da bi sljedeći tjedan mogli doma, da ih napokon imamo samo za sebe 😀

Čestitke Ani, neka sto prije dođu kući na maženje 🥰🥰🥰

Akane
    29. Travanj 2023. 20:47

Ani92 čestitke 💙💙
    Neka ste što prije kući 🤗
    Dečkima sve najbolje 🥰

• Tinchilina
    29. Travanj 2023. 22:01

Marija, čestitam od srca! 😊 čini mi se kao porod za poželjeti i drago mi je da ti je sve tako lijepo prošlo! Uživajte u svojoj bebici i nek vam je i sve dalje sa srećom! 

💙 5/2023

Rose.
    01. Svibanj 2023. 20:50

Marija kako bebica? Jeste došle kući? Jesi ti dobro?

• anaVi90
    01. Svibanj 2023. 22:15

Marija, Ani92 čestitam od ❤️!
    Marija ti si imala "filmski" porod 😁 točno sam si ga tako zamislila.
    Objema želim brz oporavak, Ani92 da dečki puno papaju i da možete kući u svoj mir!

Ja sam sad na zadnjem pregledu imala bris na streptokok, koji mi je pozitivan 🙄 
    I još mi je dokt. rekla da zbog gestacijskog dijabetesa će me slati vjerojatno na indukciju ukoliko porod ne krene do termina.
    A to baš od svega želim izbjeći :(

Imali koja od vas iskustva sa streptokokom?
    Planirala sam ako krene porod kako treba, biti kod kuće što je duže moguće, jer živim baš jako blizu bolnice. A sad čitam da se dobije antibiotik na porodu... pa ne znam mogu li zakasniti?
    Sutra ću otići na prvi pregled u TA, ali me zanimaju vaša iskustva!

Akane
    02. Svibanj 2023. 12:41

Pozdrav žene! 
    AnaVi, ne znam možeš li zakasnit na atb, ali najbolje da pitaš sutra u TA. Indukcija isto nije kraj svijeta, prokinu ti vodenjak i daju drip, jednom kad tekućina sva izađe, kreću trudovi, koji npr meni nisu bili ništa bolniji od ovih prirodnih. Nemaš se oko čega brinuti, sve će to biti u redu. 
    Meni se isto sve nešto dolje upalilo, iako je bris negativan. Bh me šibaju skoro nonstop, pogotovo po noći, tako da sam budna od 3. Čini mi se da sam slijedeća na redu 😅 Tako mi je to još nadrealno da ću za par dana imat bebana u naručju 🫣🥰😂
    Kako su nam Luana i Luka? Mamice, kako se držite? 

• laleee
    02. Svibanj 2023. 12:56

cure mi smo i dalje u bolnici, prima terapiju za infekciju sutra je 7 dan terapije, stalno mu nesta rade sve u redu ali oni i dalje govore da necemo jos kuci, kazi strese se ali i muz se zna stresti kad spava,, radili su mu lumbalnu punkciju i to je u redu hvala bogu 🙏

Akane
    03. Svibanj 2023. 12:06

Lalee držim 🤞🤞🤞 da je sve ok, i da ste što prije kući. Mogu mislit kako ti je ovo grozno sve. Al glavno da je mališa dobro ❤️ jel ga možeš bar vidjeti, maziti? Kako je s hranjenjem?
    Ja bila danas na kontroli, ctg uredan, malac se još ništa nije spustio. Na termin moram u TA, ako ništa do tad ne krene. Iako mi je već svega dosta, realno mi se nigdje ne žuri. Ajde poslove sam manje-više pozavršavala, ali treba pripremit obroke za ledenicu da imam kad mi se ne bude dalo kuhat. Mogla bih i par dana odmorit, a ne ganjat sve živo non stop 😅 
    Ne znam jel nas Regica još prati, kako su njih dvije?
    Još nas je malo ovdje ostalo odbrojavat... 3-4 aktivne?

• anaVi90
    03. Svibanj 2023. 13:50

Akane bila sam jučer u TA, pa dokt kaže da zbog streptokoka trebam doći čim prije. Kad krenu trudovi ili plodna voda istjecati, da mogu primiti antibiotik.
    Iz tog razloga nekako sad razmišljam i o epiduralnoj, za koju sam nekako mislila da ipak nebi ako ću moći ostati duže kod kuće. A tamo tko zna kako će mi dati da se krećem...zakazala sam dogovor s anesteziologom za svaki slučaj pa ću vidjeti hoću li je uzeti još ili ne.
    Indukciju mi nije spominjala, to ću još provjeriti slj tjedan na pregledu.
    Ja ne osjećam BH ali također ne spavam baš po noći, probudim se u neko glupo doba 3h,4h i onda ne znam što bi sa sobom...pa zaspim ponovno oko 6h, 7h.
    S radovima sam i ja gotova, pa sad samo čekam kad će se mališa odlučiti na dolazak 🥰
    Baš nas je malo da ostalo 😊😊

Lalee držite se! Vjerujem da su strah i briga namjerljivi... držim fige da ćete ipak brzo kući i da će sve biti dobro ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.