curke moj Luka je sinoc 26.4. roden 🥰
tezak 3,900kg i 53 dugacak
jako sam se patila sa trudovima jako je bolilo, on je bio vani kroz 3-4 tiskanja 💙💙
jako sam se patila sa trudovima jako je bolilo, on je bio vani kroz 3-4 tiskanja 💙💙
Čestitke od srca! Pravi momčić! Želim vam sve najbolje, puno ljubavi i maženja 🤗
Čestitke od ♥️ lalee, brz oporavak, ljubi mališana, pravi bebač 😘😘🍀♥️
Cestitke laleee! 🥰
Evo i mene s kontrole, nista se nije promjenilo i dalje za prst otvorena. Jedino kad me gledala dole je dio sluznog cepa ispao, mozda je i nesto pokrenula vidjet cemo. Ako se nista nece pokrenuti za tjedan dana idem na inducirani. Za vikend jos kontrola najvjerojatnije.
🤞🤞🤞 Da ide sve prirodno. I to što prije 😄
Ja sam isto jučer bila na kontroli, isto je malac još visoko, nema naznaka da će to sad nešto svaki čas. Al opet, to se sve lako promijeni u dan 😅
neznam dali koja zna sto je bilo s takvih
jutros su mi u viziti rekli da su ga nocas prebacili dole na pedijatriju, imao je cerebralni napadaj sada je na pracenju, kazu da je sada dobro ali kao svaka majka brinem se jako, jos ga nisam vidjela od poroda
neznam dali koja zna sto je bilo s takvih
jutros su mi u viziti rekli da su ga nocas prebacili dole na pedijatriju, imao je cerebralni napadaj sada je na pracenju, kazu da je sada dobro ali kao svaka majka brinem se jako, jos ga nisam vidjela od poroda
Lale ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš sad, stvarno ne znam ništa vezano za to, pitaj ih sve neka ti objasne. Vjerujem da će biti sve dobro 🫶🏻 pod njihovim je nadzorom i to je najbitnije.
Šaljem zagrljaj, drži se i brzo ćete se vi maziti ♥️
Lalee šaljem dobre vibre ❤️❤️❤️ bit će sve okej, znam da ti je trenutno ovo prestrašno. Prošla sam nešto slično sa najstarijim kad je imao 3mj, isto smo proveli 3dana na promatranju. Na kraju otpušteni kući, bez ikakve konkretne dijagnoze, a te njegove konvulzije se nisu više ponovile. (On bi se nekoliko puta u danu samo skamenio na 10ak sekundi.) Doktori neće ništa govorit dok ne naprave sva testiranja i ne dođu do konkretnog zaključka. A neizvjesnost je jedva podnošljiva. Teško se ne opterećivati, ali probaj sad malo doći k sebi i odmoriti se, dečko je i dobrim rukama 🤗🤗🤗
Laleee čestitke na dolasku malenoga! ❤️ Šaljem pozitivne misli, i neka samo provjere za svaki slučaj ali vjerujem da će biti sve u redu i da ćete brzo kući u svoj mir ☺️🥰
Brz oporavak želim!
Lalee šaljem dobre vibre ❤️❤️❤️ bit će sve okej, znam da ti je trenutno ovo prestrašno. Prošla sam nešto slično sa najstarijim kad je imao 3mj, isto smo proveli 3dana na promatranju. Na kraju otpušteni kući, bez ikakve konkretne dijagnoze, a te njegove konvulzije se nisu više ponovile. (On bi se nekoliko puta u danu samo skamenio na 10ak sekundi.) Doktori neće ništa govorit dok ne naprave sva testiranja i ne dođu do konkretnog zaključka. A neizvjesnost je jedva podnošljiva. Teško se ne opterećivati, ali probaj sad malo doći k sebi i odmoriti se, dečko je i dobrim rukama 🤗🤗🤗
meni su rekli da ima cerebralni napadaj da se strese, i to mi jos dode reci sestra umjesto doktorice
ali od kolegice mama ga je preuzela na pedijatriji i rekla mi je da je sve u redu ali opet mrvica straha je tu
Cure da se i mi javimo, dosla sam ovu noc u 4:28, 3260 gr i 48 cm. Puno se mazimo vec sad. 🥰 Dobila sam trudove oko ponoci, nisu bili jaki pa me muz vozio oko pola 3 u bolnicu, malo prije 3 smo dosli tamo. Prije pregleda mi puknuo vodenjak i bila otvorena 5 prstiju, tad su krenuli pravi trudovi dost bolni i oko pola 4 bila otvorena 9 prstiju, odmah u radaonu spojili me na ctg, i 3-4 izgona je dosla na svijet. Srecom nisam uopce popucala.
Bravooo, čestitke ♥️♥️ brzo si to odradila, super! Mazite se i pazite sada 🫶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji