Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Akane
    20. Veljača 2023. 08:24

Pozdrav mamice!
    Dama super za okret 🥳🥳🥳
    Ledolina sretno danas ❤️❤️❤️
    U mene ništa novo, kako su školski praznici poslala sam dečke kod bake i dede u Međimurje. Pa malo mira i odmora 😅 
    Ovo bi mi trebao biti zadnji radni tjedan, prošli je baš bio stresan, pa se nadam da ću od sad na dalje malo laganijim ritmom. Taman ću imati dva mjeseca da sve spremim na vrijeme do dolaska bebolinca i složit ova tri projekta što su mi ostala. 
    Vi ste već manje-više spremne 😎 ja ću do kraja bit na knap, al opet mislim da će se sve stići 😅
    Što ima kod vas? 

Rose.
    20. Veljača 2023. 09:44

Studenticaa

Marija.1994

Studenticaa

Jutro cure!
    Dobrodošle nove trudnice i neka vam je školska trudnoća dokraja☺
    Akane - dobro da si odlučila uzeti porodiljni dopust, malo da se odmoriš tih dva mjeseca i lagano pripremaš za dolazak prinove☺☺
    Ja sebe svaki dan osluškujem da li će se što pokrenuti, ali ništa od toga. Maloj je prelijepo u trbuhu i neće da mrda van hahaha

Uf jos 5 dana do termina, pa nije valjda da ces ju prenijeti. 🙈 Kad imas sljedeci pregled?

U srijedu imam pregled. Nadam se da će tad raditi pregled kako spada i da će me barem ovaj put vaginalno pregledati ako sam se u međuvremenu otvarala još

Kako se malecka neda van, a još si se ranije počela i otvarati i sve, već nas sad zezaju, kako ce biti kad izađu van 😃
    Ja na kraju nisam nabavila čaj lista maline, zaboravila skroz 😅 jel ti pijes? Čula sam da su i datulje dobre za otvaranje (ako sam dobro zapamtila) , ali ih ja ne volim 🤭 

Rose.
    20. Veljača 2023. 09:45

Marija.1994

Akane

Pozdrav mamice!
    Dama super za okret 🥳🥳🥳
    U mene ništa novo, kako su školski praznici poslala sam dečke kod bake i dede u Međimurje. Pa malo mira i odmora 😅
    Ovo bi mi trebao biti zadnji radni tjedan, prošli je baš bio stresan, pa se nadam da ću od sad na dalje malo laganijim ritmom. Taman ću imati dva mjeseca da sve spremim na vrijeme do dolaska bebolinca i složit ova tri projekta što su mi ostala.
    Vi ste već manje-više spremne 😎 ja ću do kraja bit na knap, al opet mislim da će se sve stići 😅
    Što ima kod vas?

Ajde bar ces malo odmoriti i napuniti baterije za dolazak bebice. Ja isto nemam jos nista spremno, ali sve imam od sestre pa je samo na meni da dogovorimo koji dan i dofuramo do mene. Jedva cekam dok cu prati i slagati robicu. 😁😊

Najslađi dio kreće 😍 

Rose.
    20. Veljača 2023. 09:46

Akane

Pozdrav mamice!
    Dama super za okret 🥳🥳🥳
    Što ima kod vas?

Sad se lijepo odmori 😃 i uživaj 😘

Rose.
    20. Veljača 2023. 09:50

Breskvica15

Pozz ☺️
    Pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se javim, zao mi je sto je forum postao manje aktivan. Svim curama koje su vec u terminu zelim lagan porod, nadam se da ce proci sve super 😊

Ja sam u 34tt, pregled mi je bio u cetvrtak i receno mi je da je posteljica udaljena od unutarnjeg usca 3cm, je li imao itko slicnu situaciju, moze li se podici posteljica do kraja trudnoce?

Breskvica, dobrodošla, stvarno ne znam vezano za posteljicu, sto ti je gin rekao na to? 

Ledolina
    20. Veljača 2023. 09:51

Pozdrav svima! Evo da se i ja javim, danas je trebao biti naš dan ali naša cura je odlučila požuriti. Rodila sam carskim 15.2. u 4:30. Beba je super 3110g, 50cm, apgar 10/10
    Međutim dogodile su se neke komplikacije što se mene tiče i jednostavno nisam imala volje i snage javiti se ranije. Uglavnom, ukratko... Prilikom cr probušili su mi mokraćni mjehur i to nije odmah uoćeno jer je bilo puno priraslica. Normalno su me zašili, provela 24h na intenzivnoj kako inaće i ide. Otpustili me na odjel i nakon nekih par sati počinju bolovi, ne mogu mokriti itd. Da sad ne pišem sve u detalje, morala sam ponovo na operaciju. Uočena rupa tj lezija mjehura od 5cm. I tako kreće sve iz početka. Nosim mokraćni kateter naredna 2tjedna, na antibiotiku sam i tako. Ok sam, ide na bolje. Nadam se da će sve biti dobro i da neće bit nekih posljedica. Eto to je ukratko...
    Nadam se da  vi sve dobro 😊

Rose.
    20. Veljača 2023. 09:54

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose - 08.03. / RI - Dečko
    bubamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    SiA - 09.03.
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456 - 18.03. - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94 - 24.03. - Dečko
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
    MyName - 04.04. 
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410 - 05.05.
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić - 16.05.
    anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02 - 21.05. / Blizanci
    Suncemoje - 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica 💐
    Beban - 23.12. Dečko 💙
    kk1109 - 11.02. Dečko 💙

Ani92, MyName stavila sam vas na listu s nama, možete ako želite napisati spol i rodilište :) 
    Takoder to vrijedi i za Breskvicu i naravno sve curke koje nam se odluče pridružiti ♥️ 
    Dobrodošle i neka sve prođe kako treba! 

Danas nam stiže curka od Ledoline, mislimo na tebe i javi se kad budeš mogla ♥️

Rose.
    20. Veljača 2023. 09:58

Ledolina

Pozdrav svima! Evo da se i ja javim, danas je trebao biti naš dan ali naša cura je odlučila požuriti. Rodila sam carskim 15.2. u 4:30. Beba je super 3110g, 50cm, apgar 10/10
    Međutim dogodile su se neke komplikacije što se mene tiče i jednostavno nisam imala volje i snage javiti se ranije. Uglavnom, ukratko… Prilikom cr probušili su mi mokraćni mjehur i to nije odmah uoćeno jer je bilo puno priraslica. Normalno su me zašili, provela 24h na intenzivnoj kako inaće i ide. Otpustili me na odjel i nakon nekih par sati počinju bolovi, ne mogu mokriti itd. Da sad ne pišem sve u detalje, morala sam ponovo na operaciju. Uočena rupa tj lezija mjehura od 5cm. I tako kreće sve iz početka. Nosim mokraćni kateter naredna 2tjedna, na antibiotiku sam i tako. Ok sam, ide na bolje. Nadam se da će sve biti dobro i da neće bit nekih posljedica. Eto to je ukratko…
    Nadam se da vi sve dobro 😊

Draga Ledolina, prvo čestitke na princezi, drago mi je da je sve dobro s njom, neka joj bude bezbrižno i voljeno djetinjstvo ♥️
    Jako mi je zao sto ti se zakompliciralo tako, nemozes vjerovat da se to može dogoditi uz stručne osobe koje su prošle operacija i operacija… što brzi oporavak ti želim i da sve prođe kako treba i bez posljedica ♥️ 

Rose.
    20. Veljača 2023. 10:00

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica 💕
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose - 08.03. / RI - Dečko
    bubamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    SiA - 09.03.
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456 - 18.03. - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94 - 24.03. - Dečko
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
    MyName - 04.04. 
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410 - 05.05.
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić - 16.05.
    anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02 - 21.05. / Blizanci
    Suncemoje - 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica 💐
    Beban - 23.12. Dečko 💙
    kk1109 - 11.02. Dečko 💙
    Ledolina - 15.02. Curica 💕

Rose.
    20. Veljača 2023. 10:01

Kk1109, kako ste ti i mališa? 🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.