Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MyName
    19. Veljača 2023. 11:41

Bok svima. Ja sam uskoro 34 tt, termin mi je 04.04og. Ima 2 tjedna sam na inzulinu,baš sam otvorila temu al nitko nije komentirao... jedva čekam rodit,i jest :)

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• DaMa_21
    19. Veljača 2023. 13:36

Ledolina sretno sutra 😁
    Ostale cure, nadam se da ste sve dobro i u komadu :)
    Ja sam u petak opet bila na UZV jer sam imala osjecaj da se mala okrenula opet i morala sam otici da se umirim jer nisam spavala normalno od kad su mi rekli da se okrenula na zadak. Hvala bogu, vratila se na glavicu 🥳 i sad se samo nadam da ce tako ostati do kraja. Rekli su mi da su jaaaako male sanse da se nakon 35. tj okrene, ali eto ona se 2x u 4 dana okrenula u 36. tjednu 🙈

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    19. Veljača 2023. 18:22

Ledolina sretno sutra ♥️

Rose.
    19. Veljača 2023. 18:22

DaMa_21

Ledolinasretno sutra 😁
    Ja sam u petak opet bila na UZV jer sam imala osjecaj da se mala okrenula opet i morala sam otici da se umirim jer nisam spavala normalno od kad su mi rekli da se okrenula na zadak. Hvala bogu, vratila se na glavicu 🥳 i sad se samo nadam da ce tako ostati do kraja. Rekli su mi da su jaaaako male sanse da se nakon 35. tj okrene, ali eto ona se 2x u 4 dana okrenula u 36. tjednu 🙈

Bravo za curku i okret. Sad neka tako ostane 😘

Rose.
    19. Veljača 2023. 18:23

MyName

Bok svima. Ja sam uskoro 34 tt, termin mi je 04.04og. Ima 2 tjedna sam na inzulinu,baš sam otvorila temu al nitko nije komentirao… jedva čekam rodit,i jest :)

Dobrodošla. Neka sve prođe u redu 🍀

• Breskvica15
    19. Veljača 2023. 19:40

Pozz ☺️
    Pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se javim, zao mi je sto je forum postao manje aktivan. Svim curama koje su vec u terminu zelim lagan porod, nadam se da ce proci sve super 😊

Ja sam u 34tt, pregled mi je bio u cetvrtak i receno mi je da je posteljica udaljena od unutarnjeg usca 3cm, je li imao itko slicnu situaciju, moze li se podici posteljica do kraja trudnoce?

MiniGirl
    19. Veljača 2023. 19:48

DaMa_21

Ledolinasretno sutra 😁

Ajme predobrooo! I fora mi je kako skuzis da se okrenula. :D Valjda se sad izvrtila i nek ostane tako. 

• SiA
    19. Veljača 2023. 19:51

MyName

Bok svima. Ja sam uskoro 34 tt, termin mi je 04.04og. Ima 2 tjedna sam na inzulinu,baš sam otvorila temu al nitko nije komentirao… jedva čekam rodit,i jest :)

Pozdrav :) 
    Sta je s tim šećerom da su te stavili na inzulin ? Secer mi je noćna mora . 

• DaMa_21
    19. Veljača 2023. 20:43

MiniGirl

DaMa_21

Ledolinasretno sutra 😁

Ajme predobrooo! I fora mi je kako skuzis da se okrenula. :D Valjda se sad izvrtila i nek ostane tako.

Skuzila sam ju po pokretima 🙈 Dok je bila na zatku tih 2 dana nisam ju skoro uopce osjecala, samo bi tu i tamo malo osjetila kad bi nogicama lupila jaaaako nisko. A kad je na glavici onda ju stalno osjecam iznad pupka i vidi se guza kad ju gura van 😂

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

MyName
    19. Veljača 2023. 22:42

SiA

MyName

Pozdrav :)
    Sta je s tim šećerom da su te stavili na inzulin ? Secer mi je noćna mora .

Ja ssm u 1.trudnoci imala gestacijski dijabetes,  nakon trudnoće dijabetes tip 2 koji sam super kontrolirala prehranom. I sad u drugoj trudnoći od 3 tromjesečja mi je bas podivljao,  pazila sam se super i setala al dzaba, morala sam na inzulin. Ali nije strasno uopce mada idalje se moram pazit. Beba je super to mi je najbitnije 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.