Bok svima. Ja sam uskoro 34 tt, termin mi je 04.04og. Ima 2 tjedna sam na inzulinu,baš sam otvorila temu al nitko nije komentirao... jedva čekam rodit,i jest :)
1.beba 2020g dečko
Sad čekamo curicu
Ledolina sretno sutra 😁
Ostale cure, nadam se da ste sve dobro i u komadu :)
Ja sam u petak opet bila na UZV jer sam imala osjecaj da se mala okrenula opet i morala sam otici da se umirim jer nisam spavala normalno od kad su mi rekli da se okrenula na zadak. Hvala bogu, vratila se na glavicu 🥳 i sad se samo nadam da ce tako ostati do kraja. Rekli su mi da su jaaaako male sanse da se nakon 35. tj okrene, ali eto ona se 2x u 4 dana okrenula u 36. tjednu 🙈
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ledolinasretno sutra 😁
Ja sam u petak opet bila na UZV jer sam imala osjecaj da se mala okrenula opet i morala sam otici da se umirim jer nisam spavala normalno od kad su mi rekli da se okrenula na zadak. Hvala bogu, vratila se na glavicu 🥳 i sad se samo nadam da ce tako ostati do kraja. Rekli su mi da su jaaaako male sanse da se nakon 35. tj okrene, ali eto ona se 2x u 4 dana okrenula u 36. tjednu 🙈
Bravo za curku i okret. Sad neka tako ostane 😘
Bok svima. Ja sam uskoro 34 tt, termin mi je 04.04og. Ima 2 tjedna sam na inzulinu,baš sam otvorila temu al nitko nije komentirao… jedva čekam rodit,i jest :)
Dobrodošla. Neka sve prođe u redu 🍀
Pozz ☺️
Pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se javim, zao mi je sto je forum postao manje aktivan. Svim curama koje su vec u terminu zelim lagan porod, nadam se da ce proci sve super 😊
Ja sam u 34tt, pregled mi je bio u cetvrtak i receno mi je da je posteljica udaljena od unutarnjeg usca 3cm, je li imao itko slicnu situaciju, moze li se podici posteljica do kraja trudnoce?
Ledolinasretno sutra 😁
Ajme predobrooo! I fora mi je kako skuzis da se okrenula. :D Valjda se sad izvrtila i nek ostane tako.
Bok svima. Ja sam uskoro 34 tt, termin mi je 04.04og. Ima 2 tjedna sam na inzulinu,baš sam otvorila temu al nitko nije komentirao… jedva čekam rodit,i jest :)
Pozdrav :)
Sta je s tim šećerom da su te stavili na inzulin ? Secer mi je noćna mora .
Ledolinasretno sutra 😁
Ajme predobrooo! I fora mi je kako skuzis da se okrenula. :D Valjda se sad izvrtila i nek ostane tako.
Skuzila sam ju po pokretima 🙈 Dok je bila na zatku tih 2 dana nisam ju skoro uopce osjecala, samo bi tu i tamo malo osjetila kad bi nogicama lupila jaaaako nisko. A kad je na glavici onda ju stalno osjecam iznad pupka i vidi se guza kad ju gura van 😂
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Pozdrav :)
Sta je s tim šećerom da su te stavili na inzulin ? Secer mi je noćna mora .
Ja ssm u 1.trudnoci imala gestacijski dijabetes, nakon trudnoće dijabetes tip 2 koji sam super kontrolirala prehranom. I sad u drugoj trudnoći od 3 tromjesečja mi je bas podivljao, pazila sam se super i setala al dzaba, morala sam na inzulin. Ali nije strasno uopce mada idalje se moram pazit. Beba je super to mi je najbitnije
1.beba 2020g dečko
Sad čekamo curicu
Sortiraj odgovore
Najstariji