Evo da se i ja javim, moj pregled je bio jučer. Sve ok, otvorena jedan prst. Odredili su mi carski za ponedjeljak tako da sam ja slijedeća s liste, ako netko drugi ne požuri 🙂
Super za vaše preglede, samo nek su bebice dobro i da dobro napreduju 🥰
Spominjete umor, kod mene je isto prisutan već duže vrijeme.. Baš sam imala jedan period kad sam morala svaki dan popodne odspavati, inaće ne bi mogla funkcionirati… A sve su to čari trudnoće 😀
Oho, stiže nam uskoro bebica 😍 kako se osjećaš? Jel te pere nervoza?
Marija super za pregled! Dosta cesto te nekako narucuju, ili mi se cini?
DaMa ma gle ti curke, ona je odlucila sjedit. Nadam se da ce ti se okrenuti nazad na glavicu, ali sto kaze Rose ako bude velika onda je to sreca u nesreci da te uzmu na carski. Kad ti je sljedeci pregled?
Studentice lakse mi je kad cujem da jos netko ima potrebu spavati punoo sati. Sretno na pregledu i javi događa li se sto!
Rose ja nemam ponocno gladovanje, al ne ide mi samokontrola po danu nikako. Dobila sam 1kg u tjedan dana. Valjda ce me to prepasti da stanem jest. Imas kontrakcije i u mirovanju ili kad si aktivna?
Ledolina to je bas lijepi datum. U nedjelju ides u bolnicu ili bas na dan carskog? Zelim da sve prode glatko!
Evo da se i ja javim, moj pregled je bio jučer. Sve ok, otvorena jedan prst. Odredili su mi carski za ponedjeljak tako da sam ja slijedeća s liste, ako netko drugi ne požuri 🙂
Spominjete umor, kod mene je isto prisutan već duže vrijeme.. Baš sam imala jedan period kad sam morala svaki dan popodne odspavati, inaće ne bi mogla funkcionirati… A sve su to čari trudnoće 😀
Ma joj, nervozna sam.. Sad me to čekanje izluđuje, samo da sve prođe i da vidim svoju malu curicu 🥰
Još sad uz to klinci dobili temperaturu, nemam pojma jel gripa ili neka viroza. Čekamo nalaze od doktorice... Pa samo da ozdrave dok ne odem, a opet i da mene nešto ne uhvati... Tak da nisam baš opuštena, a opet zbog bebe se trudim ne opterećivati previše, bit će kako mora biti..
Tebi sretno na pregledu sutra 🤞😊
Ledolina to je bas lijepi datum. U nedjelju ides u bolnicu ili bas na dan carskog? Zelim da sve prode glatko!
Da, imat ćemo jednu ribicu po horoskopu 🥰 u nedjelju moram doći... Hvala ti 😊
Znam da ste to vec pisale, ali moze li mi netko napisati kojeg datuma u mjesecu sjeda porodiljni? I dobije li se neko rjesenje od HZZO-a?
Ledolina ajme i ti se uskoro maziš s bebicom 🥰🥰🥰
Jesi uzbuđena? A starija braća? Sretno i neka sve prođe školski 🤞🤞🤞
Dama držim fige da se se bebica ipak okrene, a sad ako i neće neka carski prođe bez problema.
Ja sam odradila pregled danas, opet sam dečke morala sa sobom vodit. Bebač je super, sve po špagi. Okrenuo se dolje glavom, ako tako ostane, super. Za dva tjedna opet moram vadit antitijela na Rhesus. I onda ćemo konačno i neko bolovanje otvorit. Ne spavam baš najbolje, probudim se u 3 i po u noći, bole me križa kad sjedim u uredu, i generalno mi je svega dosta. Jučer imala neku krizu na poslu, zovu svi živi, od stresa nisam ni zaspat mogla. Riješila sve danas, ali ono... Ima još 10 projekata za složit, a nikako. Nemam više živaca za te stvari.
Marija super za pregled! Dosta cesto te nekako narucuju, ili mi se cini?
DaMa ma gle ti curke, ona je odlucila sjedit. Nadam se da ce ti se okrenuti nazad na glavicu, ali sto kaze Rose ako bude velika onda je to sreca u nesreci da te uzmu na carski. Kad ti je sljedeci pregled?
Studentice lakse mi je kad cujem da jos netko ima potrebu spavati punoo sati. Sretno na pregledu i javi događa li se sto!
Rose ja nemam ponocno gladovanje, al ne ide mi samokontrola po danu nikako. Dobila sam 1kg u tjedan dana. Valjda ce me to prepasti da stanem jest. Imas kontrakcije i u mirovanju ili kad si aktivna?
Lako za kile, ne opterećuj se puno 😘
Pa dns uglavnom pokušavam sto vise ležati, i dalje su tu, i malo su me čak i leđa počela boliti dns… nemam pojma 🤨
Ma joj, nervozna sam.. Sad me to čekanje izluđuje, samo da sve prođe i da vidim svoju malu curicu 🥰
Još sad uz to klinci dobili temperaturu, nemam pojma jel gripa ili neka viroza. Čekamo nalaze od doktorice… Pa samo da ozdrave dok ne odem, a opet i da mene nešto ne uhvati… Tak da nisam baš opuštena, a opet zbog bebe se trudim ne opterećivati previše, bit će kako mora biti..
Tebi sretno na pregledu sutra 🤞😊
A joj samo neka klinci ozdrave do tad i da ti ne pokupiš. 🤞🏻🥰 bit će sve ok ♥️
Hvala ti
Znam da ste to vec pisale, ali moze li mi netko napisati kojeg datuma u mjesecu sjeda porodiljni? I dobije li se neko rjesenje od HZZO-a?
Ja sam dobila na adresu onaj zahtjev sto sam podnesla kopirani sa pečatom da su zaprimili. A msl da je negdje kao i komplikacije. Cca 18og u mjesecu
Curke pred terminom, držim fige da sve prođe glatko i školski 🥰 Što se tiče umora, i ja sam baš jako umorna zadnjih dana, a tek ulazim u treće tromjeseče - tako da ne mogu reć da je to isto kod mene kao i kod vas, a nisam ovako bila umorna ni na početku trudnoće, kad dosta žena ima takve simptome. Ja to prepisujem nekom "proljetnom umoru", odnosno da sve genralno reagiramo na vremenska zbivanja u prirodi, pa možda i malo pojačano zbog trudnoće.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji