Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maki657

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

kk1109

Cure koje sutra imate preglede sretnooooo🤗🤗🤗

Hvalaaa 😍

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

• Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Cure sretno na pregledima i nestrpljivo čekamo  vijesti!🤗🤗🥳

Napolitankica🍪

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Jedva čekamo novosti s pregleda! 

Mommy of 👦

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

Cure, sretno sutra 🍀🍀🍀

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Rose.

aider28

Ja sam taman prije nego što sam saznala da sam trudna ostala bez posla. Otišla sa odličnog posla na drugi, jer mi je kao bliže na kraju izvukla deblji kraj.
    A mogla sam sad isto raditi od doma do kraja.
    Tako da sam doma, svakako mi je visokorizična pa ni ne mogu raditi, ali bude se već sve nekako…
    Nego sto… kad se najmanje nadaš se riješe stvari, samo neka bebač bude dobro i sve će biti dobro😘

Nadam se da će tako i biti, nije bilo lako ljudima ni prije 100 godina u lošijim situacijama pa eto nas tu 😊I ja sutra imam pregled! U 15 do 1 😬
    Nadam se da će se vidjeti nešto jer je prije 5 dana gestscijska bila čak 9mm, što inače odgovara 5-6 tjedana, a ja sam baš 4 i nešto sitno... 
    Sretno curke sutra, jedva čekam popratne informacije sa pregleda 🥰😇

6+0 srce kuca ❤️

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

aider28

Rose.

aider28

Ja sam taman prije nego što sam saznala da sam trudna ostala bez posla. Otišla sa odličnog posla na drugi, jer mi je kao bliže na kraju izvukla deblji kraj.
    Tako da sam doma, svakako mi je visokorizična pa ni ne mogu raditi, ali bude se već sve nekako…
    Nego sto… kad se najmanje nadaš se riješe stvari, samo neka bebač bude dobro i sve će biti dobro😘
    Nadam se da će tako i biti, nije bilo lako ljudima ni prije 100 godina u lošijim situacijama pa eto nas tu 😊I ja sutra imam pregled! U 15 do 1 😬
    Nadam se da će se vidjeti nešto jer je prije 5 dana gestscijska bila čak 9mm, što inače odgovara 5-6 tjedana, a ja sam baš 4 i nešto sitno…

Sretnooo🥰🥰Javite kako je bilo na pregledu da se veselimo dok ne dode red na nase preglede (preksutra😅) 🤗🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

aider28

Rose.

aider28

Nadam se da će se vidjeti nešto jer je prije 5 dana gestscijska bila čak 9mm, što inače odgovara 5-6 tjedana, a ja sam baš 4 i nešto sitno…

Sretno, i javi 🥰🤗

💗💙💙

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Eto me. Nije me htio niti pregledati 😮‍💨
    Poslane su mi uputnice za rh faktor, krv itd. 
    Da se uzv tek u 12om tjednu radi preko hzzo-a. 🥵
    Mislim čitala sam na forumima prije loše komentare i kak odbija raditi uzv prije 12og tjedna, a ako želiš privatno e to može (isto kod njega). Ne znam kaj reći,  ima li netko preporuku za gin? 😂

6+0 srce kuca ❤️

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

aider28

Mislim čitala sam na forumima prije loše komentare i kak odbija raditi uzv prije 12og tjedna, a ako želiš privatno e to može (isto kod njega). Ne znam kaj reći, ima li netko preporuku za gin? 😂

Kakva je to glupost...daj ti draga moja promjeni ginekologa. Ja sam na prvom uvz bila u 5 tj i eto sutra opet idem sa 7+3. Svaki put radi uvz i nikad nije bilo problema. Kako u ovoj tako i u prosloj trudnoci. 
    Od kud si? Ja ti imam dobru gin u Zg ali privatno radi, meni je pregled 500 kn ali isplati se svake kn. Mozda da odes na 1 privatni ako si mozes priustit pa si mirna onda tamo do 12og tj.

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

aider28

Mislim čitala sam na forumima prije loše komentare i kak odbija raditi uzv prije 12og tjedna, a ako želiš privatno e to može (isto kod njega). Ne znam kaj reći, ima li netko preporuku za gin? 😂

Moooolim? Znaci ovo je strasno, makar ni moj socijalni nije puno bolji.
    Ja sam kod doktora Jukića privatno, poliklinika Artemeda u Zg i imam sve preporuke za njega.
    Za socijalnog ginekologa i meni trebaju preporuke jer mi je plan prebaciti se kod nekog normalnog. 

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.