I ja sam tu 👋👋👋
Nove cure dobrodošle, evo i mene u 9tt. Punimo svibanj 😄💪
Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super, hematom se povukao, pa me eto nazad u svijet 😄
September dva srčeka 🤩🤩🤩
Ja sam isto dobila od 50 jer mi se tsh ništa nije smanjio u proteklih mjesec dana s dozom od 25. Trenutno mi je 4.156, a u drugom tromjesečju treba valjda bit ispod 3.
Koliki je tebi?Pijem i ja. Meni ti je cijelo prvo tromjesecje bio izmedju 4,5 i 5,5 i nikako ga nismo mogli spustiti. Sada u 2. mi je pao na 2,3.
Ja pijem 6 dana 100 i jedan dan 112, ali imam hashimoto od malena pa sam trudnocu startala s vec velikom dozjom.Valjda će se i meni sad od ove veće doze spustiti iako moja gin. smatra da to nije ništa problematično pa onda neću previše brinuti…Bitniji je FT4 od TSH, tako su meni barem rekli i ginekolog i endo. Ni oni nisu bili previse zabrinuti jer mi je FT4 bio normalan.I ja sad u trudnoći imam problema sa štitnjačom, na terapiji sam. Mene uvijek šalje vaditi samo TSH, ne kužim zašto mi ne da vaditi i FT4…
Jel te salje endokrinolog ili ginekolog?
A ginekolog. Rekao je da nisam trudna da bi me poslao endokrinologu, a sad s obzirom da je visoka vrijednost TSH i da sam trudna, da zna da mi mora dati terapiju.
Pozdrav zene,
Evo se ja prijavljujem u proljetne bebe. Naime sada smo usli u 9 tjedan, jos mi je sve nekako novo prilagodavam se 😀 ima li jos koja da je odprilike u tome tjednu ❤️Evo da se i ja javim po prvi put iako vas citam. Ja sam danas usla u 9.tjedan, 8+0 pa koliko znam to se tako racuna 😄 tako da se pratimo. Nisam se javljala do sad jer cekam sljedecu srijedu i jos jedan pregled. Na zadnjem pregledu 6+3 smo vidjeli dva srca pa me dosta strah jer je sve rizicno iako doktor kaze da je sve savrseno i da ne vidi zasto bi srca prestala kucat
Čestitam na dva srčeka :) Sve će biti u redu, razmišljaj pozitivno ;)
Ja sam isto dobila od 50 jer mi se tsh ništa nije smanjio u proteklih mjesec dana s dozom od 25. Trenutno mi je 4.156, a u drugom tromjesečju treba valjda bit ispod 3.
Koliki je tebi?Pijem i ja. Meni ti je cijelo prvo tromjesecje bio izmedju 4,5 i 5,5 i nikako ga nismo mogli spustiti. Sada u 2. mi je pao na 2,3.
Ja pijem 6 dana 100 i jedan dan 112, ali imam hashimoto od malena pa sam trudnocu startala s vec velikom dozjom.Valjda će se i meni sad od ove veće doze spustiti iako moja gin. smatra da to nije ništa problematično pa onda neću previše brinuti…Bitniji je FT4 od TSH, tako su meni barem rekli i ginekolog i endo. Ni oni nisu bili previse zabrinuti jer mi je FT4 bio normalan.I ja sad u trudnoći imam problema sa štitnjačom, na terapiji sam. Mene uvijek šalje vaditi samo TSH, ne kužim zašto mi ne da vaditi i FT4…
Jel te salje endokrinolog ili ginekolog?A ginekolog. Rekao je da nisam trudna da bi me poslao endokrinologu, a sad s obzirom da je visoka vrijednost TSH i da sam trudna, da zna da mi mora dati terapiju.
Trazi ga uputnicu i za ft4, ne bi mu trebao biti problema :)
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Nove cure dobrodosle i cestitam ♥️ . September pratila sam sve na lovcima za ovulaciju i bas mi je drago da su blizanci 😍
Ako zelite, mozete nam se pridruziti i u whatsapp grupi, pisemo i tu i tamo.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Akane da, punimo svibanj. Meni bi termin trebao bit 16.5. ali racunam mjesec dana prije ipak zbog blizanaca 😄
Nina hvala :) ma mislim ja pozitivno i bas sam opustena sta se tice svega nekim cudom ali ipak moram bit malo i oprezna jer znam da se takve stvari događaju.Cure da vas pitam kad su vama krenule mucnine? Ja sam ocekivala da ce mi bit sve puno intenzivnije međutim ja mozda jednom tjedno na par sati imam mucnine, nista posebno i to me malo brine. Mozda sam samo sretnica 🙈
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Meni je danas bio pregled, malo ranije od planiranog zbog grceva.
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔
03/2023 N💕
Nove cure dobrodosle i cestitam ♥️ . September pratila sam sve na lovcima za ovulaciju i bas mi je drago da su blizanci 😍
Ako zelite, mozete nam se pridruziti i u whatsapp grupi, pisemo i tu i tamo.
Hvala ❤️ ja bi zasad ostala tu jer mi je nekako preglednije, a i sigurna sam da ima puno cura koje samo citaju forum kao ja do sad pa da bude malo aktivnije
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Meni je danas bio pregled, malo ranije od planiranog zbog grceva.
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔
Kakvi su ti ti grcevi? Dosta boli ili su neki lagani? Jer ja svaki dan imam lagane grceve ali sam citala da je to normalno jer se maternica siri
6+2 💙💙
Akane da, punimo svibanj. Meni bi termin trebao bit 16.5. ali racunam mjesec dana prije ipak zbog blizanaca 😄
Nina hvala :) ma mislim ja pozitivno i bas sam opustena sta se tice svega nekim cudom ali ipak moram bit malo i oprezna jer znam da se takve stvari događaju.Cure da vas pitam kad su vama krenule mucnine? Ja sam ocekivala da ce mi bit sve puno intenzivnije međutim ja mozda jednom tjedno na par sati imam mucnine, nista posebno i to me malo brine. Mozda sam samo sretnica 🙈
Mene je isto jako brinulo sto ih nemam. Javile su se pred kraj 9. tj i trajale su cca 2 tjedna. Nisu bile jake, bilo mi je muka samo kad jedem i to ne svaki dan i ne svaki obrok, nije bilo nekog pravila.
Nemoj brinuti oko simptoma, netko ih ima puno, a netko nema uopce (kao nor ja), to je sve individualno 😁
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji