Meni je danas bio pregled, malo ranije od planiranog zbog grceva.
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔Kakvi su ti ti grcevi? Dosta boli ili su neki lagani? Jer ja svaki dan imam lagane grceve ali sam citala da je to normalno jer se maternica siri
U pocetku su mi bili dosta jaki, kao da cu dobiti mengu svaki tren i tada je doktor rekao da je to sve normalno. S vremenom su se smanjili i nakon 11./12. tjedna su prestali, ali su se sad opet pojavili. Kod mene u mirovanju traju minutu, ali ako hodan ili stojim traju cijelo vrijeme dok ne sjednem ili ne legnem.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔Kakvi su ti ti grcevi? Dosta boli ili su neki lagani? Jer ja svaki dan imam lagane grceve ali sam citala da je to normalno jer se maternica siriU pocetku su mi bili dosta jaki, kao da cu dobiti mengu svaki tren i tada je doktor rekao da je to sve normalno. S vremenom su se smanjili i nakon 11./12. tjedna su prestali, ali su se sad opet pojavili. Kod mene u mirovanju traju minutu, ali ako hodan ili stojim traju cijelo vrijeme dok ne sjednem ili ne legnem.
Aha znaci ponovno su ti krenuli. Ja vjerujem da nije nista strasno dok god beba napreduje i nema nekih krvarenja. Samo ti miruj i uz utrogestan ce se to sve smirit 😊
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Bebica i sve je super, ali moram mirovati zbog grceva. Povecana mi je doza Utrogestana i dok ne prestanu grcevi mirujem doma 😔Kakvi su ti ti grcevi? Dosta boli ili su neki lagani? Jer ja svaki dan imam lagane grceve ali sam citala da je to normalno jer se maternica siriU pocetku su mi bili dosta jaki, kao da cu dobiti mengu svaki tren i tada je doktor rekao da je to sve normalno. S vremenom su se smanjili i nakon 11./12. tjedna su prestali, ali su se sad opet pojavili. Kod mene u mirovanju traju minutu, ali ako hodan ili stojim traju cijelo vrijeme dok ne sjednem ili ne legnem.Aha znaci ponovno su ti krenuli. Ja vjerujem da nije nista strasno dok god beba napreduje i nema nekih krvarenja. Samo ti miruj i uz utrogestan ce se to sve smirit 😊
Ma i ja imam osjecaj da ovo nije nista, a doktor je vise iz predostroznosti propisao mirovanje 😊
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Evo ja sam sretnica koja uopće nema mučnine, tako je bilo i u prvoj trudnoći, al zato idem piškiti 2 puta u sat vremena. Znam imati noći kad idem i po 6 puta dok spavam, kao da već imam novorođenče.Prošla noć je bila fantastična bila sam samo 1, to mi se nije dogodilo evo 3 mjeseca 😅
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Što se tiče grčeva, imala sam u par navrata baš jako jako intenzivne grčeve, koje sam morala prodisati i koji su bili baš za prepasti se, srećom za sad sve u redu. E pitanje, vodim trudnoću u domu zdravlja i rekao mi je dr da neće svaki put raditi biometriju. Kak vam je na pregledima kad ne mjeri, kaj onda uopće radi 🙈 jel vas pogleda na uzv bar kratko ili uopće ne?
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Pozdrav proljetnice!
Citam Vas od otvaranja grupe i taman kad sam se htjela pridruziti aktivno prepala sam se da ste sve pobjegle na whatsup. Ja imam osjecaj da vrijeme stoji i moram priznati da se jos uvijek pribojavam svkog novog pregleda.
Prijavljujem se i na listu ako me primate. Znaci curica, 3.3 zasad Rijeka :)
Tu sam, redovno vas citam, ali nemam sta za prijaviti, moj pregled je 12.10. posle dugih osam nedelja, citam da vam brzo prolazi vreme, iako bas puno radim meni bas i ne leti… pratim i zimske bebe posto sam na granici sa terminom pa shvatam da je u Hrvatskoj mnogo sta bolje u smislu pusti se pupkovina da otpulsira, sve bih dala da me to puste kod nas… cak sam razmisljala o kucnom porodjaju zbog takvih stvari ali posle losih iskustava me bas strah, zavidim vam sto zivite u takvoj drzavi, kod nas u porodilistima je katastrofa…
Još malo i evo pregleda… oces uvijek imati tako veliki razmak između pregleda ili će to sad ići češće?
Pozdrav zene,
Evo se ja prijavljujem u proljetne bebe. Naime sada smo usli u 9 tjedan, jos mi je sve nekako novo prilagodavam se 😀 ima li jos koja da je odprilike u tome tjednu ❤️
Dobrodošla i neka sve bude u redu 🍀🌺
Pozdrav zene,
Evo se ja prijavljujem u proljetne bebe. Naime sada smo usli u 9 tjedan, jos mi je sve nekako novo prilagodavam se 😀 ima li jos koja da je odprilike u tome tjednu ❤️Evo da se i ja javim po prvi put iako vas citam. Ja sam danas usla u 9.tjedan, 8+0 pa koliko znam to se tako racuna 😄 tako da se pratimo. Nisam se javljala do sad jer cekam sljedecu srijedu i jos jedan pregled. Na zadnjem pregledu 6+3 smo vidjeli dva srca pa me dosta strah jer je sve rizicno iako doktor kaze da je sve savrseno i da ne vidi zasto bi srca prestala kucat
Pratila sam LH trakice pa te znam od tamo, predivno za tvinsice, neka sve bude u redu 🥰🥰
Akane da, punimo svibanj. Meni bi termin trebao bit 16.5. ali racunam mjesec dana prije ipak zbog blizanaca 😄
Nina hvala :) ma mislim ja pozitivno i bas sam opustena sta se tice svega nekim cudom ali ipak moram bit malo i oprezna jer znam da se takve stvari događaju.Cure da vas pitam kad su vama krenule mucnine? Ja sam ocekivala da ce mi bit sve puno intenzivnije međutim ja mozda jednom tjedno na par sati imam mucnine, nista posebno i to me malo brine. Mozda sam samo sretnica 🙈
Muči i ne prizivaj 😂😂 moguće da si sretnica ako do sad nisu krenule… ugl tamo oko 7 TT krenu ako misle krenuti 😅 znam puno osoba u blizini koje nisu imale niti mucnine niti neke tegobe Povezane s tim, nije neobično, dapače, uzivaaaaj 😜😜
Sortiraj odgovore
Najstariji