Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    03. Listopad 2022. 14:36

Hedwig.Z

Rose.

Hedwig.Z

Inamorana, bas mi je zao zbog tvojeg gubitka 😥😥 drzi se i zelim da ti sve brzo prođe da mozes polako dalje. 🙏
    Ma i ja sam stalno u nekom strahu, sad pogotovo. Imamo koronu i ja i muz i mala. Jucer sam bila takooo lose, temperatura ajde nije bila tako visoka, ali bolovi u zdjelici, leđima, nogama nenormalni. Povracala sam cijeli dan, nista nisam mogla jesti, ma uzas. Jos se nisam mogla brinuti za nju kako treba, to mi je najgore. Ona je isto imala temp do 39, ali srecom cepici rijesavaju stvar. Danas je malo bolje, ja nemam temp, ona ima jos, ali je vesela stalno.
    Tako da jedva cekam pregled, da potvrdi gin da je sve ok 🙏
    Kakvo je stanje danas s koronom? Jel vas prošlo?
    Da, proslo, ali i dalje smo pozitivni ja i muz. Malu nisam testirala, ona je imala temp dan i pol, ali bila je vesela stalno. Ja sam sad bez okusa i mirisa, bole me kosti jos malo, muz osjeca umor dosta, ali sve u svemu ok. Nismo uopce imali do sada koronu.

Ajde bitno da su ovi jači simtomi otišli i da je sve prošlo donekle dobro bez većih intervencija. 👌🏻

kk1109
    03. Listopad 2022. 14:47

Rose.

Valjda ste se sve preselile na whatsap? Jel ostala koja proljetnica na forumu? 😅

Ima nas dosta koje smo presle na wapp pa tamo tipkamo jer je jednostavnije pratiti...ako se predomislite pridruzite nam see 🤗🤗
    Ja osobno i tu bacim oko, al ne znam za ostale cure 
    Jeste vi okee? Kako napreduju trudnoce?

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Ledolina
    03. Listopad 2022. 15:23

Rose.

Ledolina

Rose.

Valjda ste se sve preselile na whatsap? Jel ostala koja proljetnica na forumu? 😅
    Ja baš isto gledam, nitko ne piše… A valjda će nam se javiti povremeno cure koje su se prebacile u grupu 🙂
    Ledolina, kako si ti? Mi se pratimo po tjednima. Kad je idući pregled?

Mislim da mogu napokon reći da sam dobro 😃 ako uzmemo u obzir isve male tegobe i tegobice... Mučnine su mi napokon prestale i to prije 2 dana, do sad sam ih stalno imala.. Ili ujutro ili navečer... Energija se vratila, sad doma samo nešto čistim, spremam, slažem i jedva čekam da počnem pripremati za bebu sve 😊
    Pregled mi je 21.10. i jedva čekam 🥰 pokrete bebe sam isto počela osjećati unazat par dana, onako zapravo 🥰
    Kako si ti? 

Ledolina
    03. Listopad 2022. 15:26

Rose jel ti piješ Euthyrox za štitnjaču ili sam pobrkala s nekom od drugih cura... 

Ledolina
    03. Listopad 2022. 15:56

Ja sam isto dobila od 50 jer mi se tsh ništa nije smanjio u proteklih mjesec dana s dozom od 25. Trenutno mi je 4.156, a  u drugom tromjesečju treba valjda bit ispod 3.
    Koliki je tebi? 

• DaMa_21
    03. Listopad 2022. 16:26

Ledolina

Ja sam isto dobila od 50 jer mi se tsh ništa nije smanjio u proteklih mjesec dana s dozom od 25. Trenutno mi je 4.156, a u drugom tromjesečju treba valjda bit ispod 3.
    Koliki je tebi?

Pijem i ja. Meni ti je cijelo prvo tromjesecje bio izmedju 4,5 i 5,5 i nikako ga nismo mogli spustiti. Sada u 2. mi je pao na 2,3.
    Ja pijem 6 dana 100 i jedan dan 112, ali imam hashimoto od malena pa sam trudnocu startala s vec velikom dozom.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• honeyhoney
    03. Listopad 2022. 16:38

Book, ja sam isto tu, al ja samo čitam 🙈 
    Sad sam 13 tt i najviše od svega me muče glavobolje i nedostatak brufena da se mogu boriti s njima. Inače imam ok trudnoću za sad, dr. je na zadnjem pregledu malo gađao da nosim curku, al znam da je 11tt prerano da mi to kaže pa niš ne vjerujem :) idući pregled mi je za tjedan danaU prvoj trudnoći nisam radila, sada radim i jako jaaako brzo mi vrijeme prolazi. Ono, od pregleda do pregleda doslovce vrijeme proletiInače imam kćer koja će imati skoro 5 kad rodim. Nikad nisam mislila da ću imati djecu s takvom razlikom pa me baš zanimaju vaša iskustva! Molim vas nemojte sve otići s foruma, ja stvarno nisam od tih mega grupa, ovak anonimno na forumu na kojeg skočim s vremena na vrijeme mi je taman doza :) 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

Ledolina
    03. Listopad 2022. 16:58

DaMa_21

Ledolina

Ja sam isto dobila od 50 jer mi se tsh ništa nije smanjio u proteklih mjesec dana s dozom od 25. Trenutno mi je 4.156, a u drugom tromjesečju treba valjda bit ispod 3.
    Koliki je tebi?
    Pijem i ja. Meni ti je cijelo prvo tromjesecje bio izmedju 4,5 i 5,5 i nikako ga nismo mogli spustiti. Sada u 2. mi je pao na 2,3.
    Ja pijem 6 dana 100 i jedan dan 112, ali imam hashimoto od malena pa sam trudnocu startala s vec velikom dozjom.

Valjda će se i meni sad od ove veće doze spustiti iako moja gin. smatra da to nije ništa problematično pa onda neću previše brinuti... 

• DaMa_21
    03. Listopad 2022. 20:52

Ledolina

DaMa_21

Ledolina

Koliki je tebi?
    Ja pijem 6 dana 100 i jedan dan 112, ali imam hashimoto od malena pa sam trudnocu startala s vec velikom dozjom.
    Valjda će se i meni sad od ove veće doze spustiti iako moja gin. smatra da to nije ništa problematično pa onda neću previše brinuti…

Bitniji je FT4 od TSH, tako su meni barem rekli i ginekolog i endo. Ni oni nisu bili previse zabrinuti jer mi je FT4 bio normalan.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    03. Listopad 2022. 21:26

Ledolina

Rose jel ti piješ Euthyrox za štitnjaču ili sam pobrkala s nekom od drugih cura…

Da da, od 50. 
    Prije trudnoće je bila kombinacija 25/50 pa mi je stavio samo 50. 
    Izvadila nalaze prije nekoliko tjedana i nikako otići do endokrinologa da vidim jel treba što mijenjati ili ostaje ista terapija… smanjio se tsh od zadnji put s 2.9 na 2.6… jedino je malo povišen T4. 155 a ref vrijednost je do 140.6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.