Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Akane
    26. Rujan 2022. 11:46

Stuuuuudenticaaaaa

Beban

Drage moje, pocela sam uveliko da gledam stvari za bebe kako bih bila sto optimisticnija, za sad mirno cekam pregled posto osetim pokrete bebe i jako me to veseli, gledam spisak stvari i za porodiliste mada je to u ovom trenutku ipak ne daj Boze ali proslu trudnocu bi mi dobro doslo da sam bar tu torbu imala spremnu, razmisljam da posle pregleda u 20-oj nedelji koji mi je zakazan pocnem bar nju da spremam pa i nesto za bebu da ne malerisem, kad ste vi mislili poceti? Ja sam juce usla u peti mesec, 17 punih nedelja
    Kako 5.mjesec? Ja sam 18.tjedan i još uvijek u 4.mjesecu😂 tj.barem mi tako kažu aplikacije koje pratim. Pratim momly i trudnoća. Samo njih jer mi momly svaki tjedan nešto korisno kaže, a trudnoća mi svaki dan govori što beba sad može itd.

Napunila 4mjeseci i ušla u 5.
    Ti si isto s 18tjedana trudna 4,5mj, dakle u petom si mjesecu 😄

kanapeic
    26. Rujan 2022. 12:14

Cure koje imate mučnine nadam se da će što prije proći🤞
    Meni su pomagali bomboni od đumbira i ananasa iz špara i sve neke suhe grickalice kao krekeri, grisini i slično...
    Od prenatalnih sam dosad koristila elevit za prvo tromjesječje, pa čistu folnu, a sad koristim elebaby...
    Pijete li vi dodatno magnezij? Ne znam da li bih trebala s tim početi

25 g
    Stiže curka💕
    25.3.23'

Nina187
    26. Rujan 2022. 12:20

kanapeic

Cure koje imate mučnine nadam se da će što prije proći🤞
    Meni su pomagali bomboni od đumbira i ananasa iz špara i sve neke suhe grickalice kao krekeri, grisini i slično…
    Od prenatalnih sam dosad koristila elevit za prvo tromjesječje, pa čistu folnu, a sad koristim elebaby…
    Pijete li vi dodatno magnezij? Ne znam da li bih trebala s tim početi

Meni je ginekolog rekao da od 12. tjedna koristim magnezij 375. Sve do negdje 36. tjedna. Tako je bilo i u prvoj trudnoći. Koristim onaj direkt koji se sipa u usta.

kk1109
    26. Rujan 2022. 12:26

Dezim fige da produ mucnine sto prijeee 🤞
    Ja od prenatalnih vitamina pijem Elevit pronatal jos od prije trudnoce, uz to folabelu i magnezij sad zadnjih 2 tjedna po preporuci ginekologice.

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Ledolina
    26. Rujan 2022. 12:54

Ja pijem Premama duo ali su mi prilično velike za progutati 🤦‍♀️😆 pa kad popijem do kraja možda se prebacim na Almageu. Uzimam i magnezij direkt po preporuci ginekologa jer povremeno imam nekakve grčeve 

Hedwig.Z
    26. Rujan 2022. 13:58

Napisala sma jucer da mislim da je decko ovaj put, imam neki filing, ali cisto mi je svejedno da je i curica ❤️ ustediti cu na robici 😂 samo neka je zivo i zdravo! 
    .Ja sam imala u prosloj trudnoci najprije mikoplazmu koju je antibiotik rijesio, i nakon toga se pojavila ureaplazma. Popila sam jos jedan antibiotik, ali i dalje sam ju imala. Tako da mi je ginekologica rekla da cemo nakon poroda to rijesavati. Tako je i bilo, kad sam zavrsila dojiti dala mi je antibiotik i kremu koja je to rijesila. Sad se nadam da je sve cisto, vjerujem da ce mi na sljedecem pregledu raditi bris. I da, obavezno se stitite kod odnosa, ako ne nema smisla da se uzima antibiotik. Sa mnom je i muz morao ga piti. 
    .Meni se trbuh vec vidi, tako mi je prije bio sa 5ipo mjeseci. 🙈 
    Ja sam isto za opciju foruma 🙂 
    .I u Mulleru se mozete prijaviti na program Moja beba. Upisete datum termina i nekoliko tjedana prije toga dolazi vam na adresu kod sa kojim idete u Muller i podizete poklon. Meni super sluzi taj etui, nosim ga u torbi za presvlacenje. 
    .
    Jos ne mislim poceti spremati stvari za bebu, moramo najprije nasoj curki srediti sobu, a to cemo 10mj kad muz bude na godisnjem. Tako da sve preselim kod nje pa da imam mjesta. U prosloj trudnoci sam pocela oko 25og tjedna ja mislim. Pelene sam isla kupiti u 30om tjednu kad sam se prepala kud je prije dosao 30ti tjedan i da je jos malo kraj 😂 

Rose.
    26. Rujan 2022. 14:53

Ja pijem elevit pronatal jer mi je novalac prije sjedao teško, i tu i tamo uspem magnezij direkt od plivita kad me nešto bolucka… 

Akane
    26. Rujan 2022. 16:10

Cure koje čekate bebu #3, kupujete li novi auto? 
    Ja gledam Renault Scenic i Grand Scenic...
    Voljela bih da mi se i stariji još malo vozi u autosjedalici, sigurnije je za njega. A i da svi imaju dovoljno prostora. Imam i psa 🙈
    Sad imam Hyundai i30, i iako je auto solidan, kad negdje idemo ne stane ni igla u njega kad se svi ubacimo. 

Akane
    26. Rujan 2022. 16:36

bubamazzzza

Akane

Cure koje čekate bebu #3, kupujete li novi auto?
    Ja gledam Renault Scenic i Grand Scenic…
    Voljela bih da mi se i stariji još malo vozi u autosjedalici, sigurnije je za njega. A i da svi imaju dovoljno prostora. Imam i psa 🙈
    Sad imam Hyundai i30, i iako je auto solidan, kad negdje idemo ne stane ni igla u njega kad se svi ubacimo.
    Uzeli smo vece nakon rodenja drugog,s twinga sam presla u terenca 😅 to je najblize obiteljskom auto sto se dam nagovorit. 😅🤣 doduse,moj najstariji ce imati 9,7 godina kad rodim i svakako nece vise u as.
    Senic je must have auto kad imas troje djece koliko vidim.

Kojeg terenca? Stanu tri autosjedalice? Moj ima 8g, bit će skoro 9 kad stigne beba, ali je perolaka kategorija, a i kad maknemo as, da ima mjesta. 
    Muž bi najrađe neko poludostavno vozilo, tipa caddy/berlingo. Ja ne mogu te frižidere vozit 😅

kk1109
    27. Rujan 2022. 00:01

Inamorana

Hej drage zene, popratila sam upravo razgovore oko prelaska na druge kanale pa evo i mog misljenja: forum i whatsapp DA, viber i fb NE. 😊
    Bila sam prehladjena zadnjih dana i nisam se dobro osjecala pa nisam bila prisutna ovdje. 😕Vidim da su se dodavali i datumi, moj datum po ZM je 3.5., ali po UZVu je drugacije. S obzirom na to da mi sve ovisi o pregledu za koji dan oko kojeg jako brinem ☹️, nekako jos nisam to ni sama sa sobom komunicirala, a spol mi je jos daleko. Ako sve bude kako treba - bolnica je sv. Duh. 😊

Drzim figee i samo pozitivno, mozda se ovilacija pomakla i zato je na uzv drugacije. Nadam se da ces nam se javit s lijepim vjestima 🥰🥰Ja sutra popodne imam pregled i uvijek kolko jedva cekam tolko me strah da me ne iznenadi s nekim ruznim vjestima...drzite fige 🙏🏻🤞

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.