Drage moje ja sam bila na pregledu napokon (jedva sam ga dočekala), s bebom je sve super, raste kako treba, doktorica zadovoljna 😊 Nema vise hematoma. Ja sam dobila antibiotike da riješimo escherihiju, a plus posteljica je nisko tako da i dalje nema odnosa 😅 i naravno bez previše naprezanja i aktivnosti ali barem ne moram ležati kao s hematomom.
Danas me pere euforija, cijelo vrijeme mi je pred ocima snimka ultrazvuka… nadam se da će me držati sto duže.
Pisale ste o vitaminima ja pijem Premama duo.
Što se tiče daljnje komunikacije ok mi je ovako ali mogu i na druge platforme ako se bude prelazilo…
35 godina
1. trudnoća iz drugog IVF pokušaja
Termin- ožujak 2023
Sretno na pregledima 🤞🤞🤞
Evo još jedne napaljene trudnice pod zabranom 😂😂😂
Psmtr 😂 jedva čekam ponedjeljak, možda će dr maknut kletvu 😂
Bubamazzzza duster je ekstra, muž ima za posao neku staru s pređenih 400tis km, ali to nema di ne ide. I baš je prostrana 👍
Nama je ovaj već sad mali, tako da nemam izbora nego uzet veći.
Sretno na pregledima, nadam se da je vam je objema to zadnji na koji idete s knedlom u grlu.
Mene jučer i evo sad boli trbuh baš, jučer sam imala malo smećkastog, ali za to okrivljujem spolni odnos, jer nije ga bilo puno. Neću više davat ljubavi 🙈
Tako da i ja strepim od ponedjeljka i pregleda.
Sve je to normalno 😁
Mene od prvog dana trudnoce boli trbuh. Grcevi su prestali tamo negdje nakon 10. tjedna i u 13. su se opet javili, a uz njih od 12. tjedna imam i probadanja u trbuhu.
Nakon odnosa nisam imala smeckasto, ali me dosta jako probadao trbuh tako da je vjerojatno i kod tebe od toga.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sretno cure na pregledima, bit ce sve dobro. 🙏🤗
Samo pitanjce, danas si idem po doznake i na hzzo otvorit komplikacije. Jel trebam nosit dokaz da sam trudna na hzzo ili samo dodem s doznakama i ostalim sto trebam za otvaranje?
Koliko znam samo doznake i onaj njihov obrazac, doznaka od ginekologa im je dokaz da si trudna :)Kada se podizu doznake, mogu li ih dobiti dan prije otvaranja bolovanja? Od 1.10. cu biti na mirovanju, a kako je to subota zanima me mogu li u petak dobiti doznake ili cekam ponedjeljak?
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Samo pitanjce, danas si idem po doznake i na hzzo otvorit komplikacije. Jel trebam nosit dokaz da sam trudna na hzzo ili samo dodem s doznakama i ostalim sto trebam za otvaranje?Koliko znam samo doznake i onaj njihov obrazac, doznaka od ginekologa im je dokaz da si trudna :)Kada se podizu doznake, mogu li ih dobiti dan prije otvaranja bolovanja? Od 1.10. cu biti na mirovanju, a kako je to subota zanima me mogu li u petak dobiti doznake ili cekam ponedjeljak?
Doktor bi ti trebao izdati potvrdu o bolovanju na kom je naznačeno od kad si na bolovanju/komplikacijama. Od 25og (tako je barem kod nas) u mjesecu pa do 5. U idućem mjesecu se podižu doznake koje nosiš jednu poslodavcu jednu u hzzo. Znaci ti kad ti doktor otvori od 1.10 bolovanje, digneš od njega tu potvrdu koju nosiš poslodavcu, a kasnije (poslije 25.10) ćeš dignuti doznake za deseti mjesec
Sretno na pregledima, nadam se da je vam je objema to zadnji na koji idete s knedlom u grlu.
Mene jučer i evo sad boli trbuh baš, jučer sam imala malo smećkastog, ali za to okrivljujem spolni odnos, jer nije ga bilo puno. Neću više davat ljubavi 🙈
Tako da i ja strepim od ponedjeljka i pregleda.
I meni je bilo zbog odnosa.
Od tada smo dosta pazljiviji.
S druge strane mislim da nije zdravo za brak/vezu da 9 mjeseci bude bez sexa (osim ako to zaista nije neophodno).
Samo pitanjce, danas si idem po doznake i na hzzo otvorit komplikacije. Jel trebam nosit dokaz da sam trudna na hzzo ili samo dodem s doznakama i ostalim sto trebam za otvaranje?Koliko znam samo doznake i onaj njihov obrazac, doznaka od ginekologa im je dokaz da si trudna :)Kada se podizu doznake, mogu li ih dobiti dan prije otvaranja bolovanja? Od 1.10. cu biti na mirovanju, a kako je to subota zanima me mogu li u petak dobiti doznake ili cekam ponedjeljak?Doktor bi ti trebao izdati potvrdu o bolovanju na kom je naznačeno od kad si na bolovanju/komplikacijama. Od 25og (tako je barem kod nas) u mjesecu pa do 5. U idućem mjesecu se podižu doznake koje nosiš jednu poslodavcu jednu u hzzo. Znaci ti kad ti doktor otvori od 1.10 bolovanje, digneš od njega tu potvrdu koju nosiš poslodavcu, a kasnije (poslije 25.10) ćeš dignuti doznake za deseti mjesec
Hvalaa ti, sad kuzim 😁
03/2023 N💕
Samo pitanjce, danas si idem po doznake i na hzzo otvorit komplikacije. Jel trebam nosit dokaz da sam trudna na hzzo ili samo dodem s doznakama i ostalim sto trebam za otvaranje?Koliko znam samo doznake i onaj njihov obrazac, doznaka od ginekologa im je dokaz da si trudna :)Kada se podizu doznake, mogu li ih dobiti dan prije otvaranja bolovanja? Od 1.10. cu biti na mirovanju, a kako je to subota zanima me mogu li u petak dobiti doznake ili cekam ponedjeljak?Doktor bi ti trebao izdati potvrdu o bolovanju na kom je naznačeno od kad si na bolovanju/komplikacijama. Od 25og (tako je barem kod nas) u mjesecu pa do 5. U idućem mjesecu se podižu doznake koje nosiš jednu poslodavcu jednu u hzzo. Znaci ti kad ti doktor otvori od 1.10 bolovanje, digneš od njega tu potvrdu koju nosiš poslodavcu, a kasnije (poslije 25.10) ćeš dignuti doznake za deseti mjesecPotvrdu o bolovanju sam vec odnijela poslodavcu, od 12.9. sam na bolovanju, danas idem po doznake i nosim na hzzo i poslodavcu.
Mislila sam na Damu21 jer je pitala za dobivanje doznaka prije otvaranja komplikacija 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji