Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katsy
    17. Veljača 2022. 13:25

Boobamara

Kako vi provodite dane, cime se bavite, kako vam vrijeme prolazi?

Kao i ti,  jučer puna energije, očistila kuću, vukla kore za burek, oprala par mašina, neka energija luda me uhvatila dok danas lezim od jutra, tlak 90/60 pa sam neka "smantana", valjda južina vani..nezz
    Tako da se držim onog dok mogu sve ću! 😆

CoKSa
    17. Veljača 2022. 13:54

https://ibb.co/VL8yMmt 
    ------
    Toppp Dubrovčanka bas mi je drago da se okrenula. Akcija delozacije slijedi😂 zelim ti srece, mozda ces prije nego ja

elle 🙋‍♀️
    17. Veljača 2022. 14:07

Magy ajd baš mi je drago da uskoro ostavljaš dijabetologa iza sebe 🥳 I držim fige da se ne ponovi u sljedećoj trudnoći 🤞
    Dani30 čestitke na dvoznamenkastom broju 🥳 
    Dubrovčanka wohooooo okrenula se 💕💕💕
    Posvudusa pa čestitam, nek si se i ti rješila VV 🥳
    Meri97 čestitam na dobrom pregledu 🤗
    Moj pregled je isto super prošao, curka je dobro, ima oko 2500g i još uvijek je glavom prema dole 🥳 gledali smo njeno lijepo lice,opet sam se sva rastopila. 💞 Pozz smo se s dr. i od sljedećeg tjedna idemo na Sveti Duh.😊
    Cure koje idu na Sveti Duh, kako se naručujem za TA, telefonski,putem maila ili moram osobno otići tamo?

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

mrzlopoljka
    17. Veljača 2022. 14:10

Dubrovcanka, odlicne vijesti za malenu! 🤗
    Koliko citam, danasnji pregledi su prosli jako dobro. Bas super. 😊
    Mi smo u iscekivanju naseg za tjedan dana, prvi u TA, pa da vidimo da li sam se jos vise otvorila ili je stalo. 

Maya34
    17. Veljača 2022. 14:12

Meri čestitam na super pregledu 😊❤️
    Arsancres kraljica je 🙈🤣🤣🤣🤣
    -
    Vidim da su mi sjele komplikacije. I to 300kn manje nego prošli mjesec 🤷🏻‍♀️ Ne kužim zašto.. Još netko možda? 
    A sutra idem opet raditi OGTT i već sada mi je muka od one hrpetine šećera u odvratnoj plastičnoj mjerici 😩
    Još ova južina danas.. laku noć 🥴🙈

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

elle 🙋‍♀️
    17. Veljača 2022. 14:33

Maya34

Meri čestitam na super pregledu 😊❤️
    Arsancres kraljica je 🙈🤣🤣🤣🤣
    -
    Vidim da su mi sjele komplikacije. I to 300kn manje nego prošli mjesec 🤷🏻‍♀️ Ne kužim zašto.. Još netko možda?
    A sutra idem opet raditi OGTT i već sada mi je muka od one hrpetine šećera u odvratnoj plastičnoj mjerici 😩
    Još ova južina danas.. laku noć 🥴🙈

Meni je jednom tak sjelo za 800kn manje pa sam im poslala upit i priznali su da su mi krivo uplatili pa su mi naknadno uplatili tu razliku. Tad su mi svi govorili da zna nekad biti manje ako ima manje radnih dana u mjesecu ali mi se činilo to kao prevelika razlika. Tak da ja bih na tvom mjestu poslala mail da ti objasne razliku u isplatama. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    17. Veljača 2022. 14:56

Elle ja ne znam kako ide inače, meni je moj ginekolog dogovorio taj prvi pregled u TA kod tog svog kolege na SDu pa mi je samo rekao da dođem s uputnicom D1 i tano kažem da ga zovu, da imam dogovoreno, tako sam i jučer i nije nitko ništa komentirao, onda su me one u kompu naručile opet za 7 dana, on je na papir to napisao, a sjećam se iz prve trudnoće da su mi mailom i smsom slali neki automatski podsjetnik na pregled idući dan. Ja bih na tvom mjestu poslala mail na onaj njihov generalni za naručivanje pa pitala, nigdje ne piše na webu da to nije praksa 😁
    Samo uzmi uputnicu od svog socijalca i pošalji im mail, ako je i zajeb, one će tebi reći sigurno šta i kako, ljubazne su te sestre 🙃

Tweety88🐞
    17. Veljača 2022. 15:30

Elle ja sam se narucila mailom na narudzbe@kbsd.hr i odgovorili su mi iduci radni dan.
    Arsancres nisam zapamtila s koliko si TT prvi put isla u TA na SD? 
    Super za sve uspjesne preglede, pogotovo Dubrovcanka 😊

💛🧡

Tejuska♡
    17. Veljača 2022. 15:34

Elle cestitam na divnooom pregledu😍♥️🥰
    Dubrovcanka bravo za malenuuu 🎀
    Cure jesu sjele kome komplikacije? 😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anchika
    17. Veljača 2022. 15:41

Tejuska meni nisu, bas sam gledala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.