Dubrovcanka sretno na pregledu i da se beba okrenula 🎀.
Dani30 cestitam na ispod 100 dana 🥳
Omerta zao mi je da nije jos skroz proslo :/. Nadam se da ce danas na pregledu vidjeti o cemu se radi.
Marijana.Martin kako tvoja curica podnosi da te nema? Jeli sad to prihvatila?
Ante 💙 Maro 💙
Imam pitanje vezano uz hemeroide. Kako znati i prepoznati ako imamo hemeroide?
Kako se oni tretiraju ili liječe? Može li mi netko to sve skupa malo objasniti jer nemam blage veze ništa o tome s obzirom da ih nikad nisam imala.
Vanjske hemoroide možeš vidjeti (kao mjehurići) i opipati, a unutarnje osjetiti kod obavljanja nužde. Za njihovo liječenje su neke kreme iz ljekarne (mislim da može od prirodnog i svinjska mast), ali najbolja je prevencija: puno tekućine, vlakana, sprečavanje zatvora, nikako se ne naprezati kod nužde, puno se kretati da probava proradi.. Higijena nakon svake nužde hladnom vodom. Sretno 😉
31👩❤️💋👨38
Odradila Ctg čekam pregled. Držite fige da se okrenula 🤞🏻❤️
Drzim figeeee ♥️♥️🤞🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle sretnooo danas i ako jos netko ima pregled♥️
Dani ceeestitke na ispod 100 🎉🎉
Omerta bas je drzi posteno 😔
I meni je N preksinoc krenuo s nosom,sinoc se zalio na jaku glavobolju 😐 ali temp nema 🤨 mora da je neka prehlada ili nesto ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle sretnooo danas i ako jos netko ima pregled♥️
Dani ceeestitke na ispod 100 🎉🎉
I meni je N preksinoc krenuo s nosom,sinoc se zalio na jaku glavobolju 😐 ali temp nema 🤨 mora da je neka prehlada ili nesto ..
Neka ozdravi brzo 🤞
Možeš meni upisati i pregled 8.3. Taman me naručili na sv duh 😋 tnx 😊
31👩❤️💋👨38
Lovely nemam srecom problema sa tim, nisam ih nikad imala, ali sam dobila savjet od jednog proktologa, ako ih dobijem, svinjska mast, namazati izvana i iznutra, za slucaj da ne mozes koristiti svinjsku mast moze kantarionovo ulje, ali mast je najbolja.
Demi30 cestitam na 100 dana 🎉🥳
Sretno svima na pregledima danas.
Cure, kada je normalno da se beba okrene? Znam da se moze do zadnjeg trena, ali kada su se vama okrenule? Imale smo na ovom predavanju kao predstavljanje na pocetku i svima su bebe glavom dolje osim naravno meni, a trudna sam bila vise od vecine, pa se sad pitam. Nije mi ginekolog nista rekao za to na zadnjem pregledu, pa pretpostavljam da je jos to rano za spominjat, ali nakon zadnjih dana i vasih prica sad se pitam.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
A baš sranje. Nadam se da će proći kao lagana prehladica bez temp.. 🤞🤞🤞
Meni ta temp nije jasna. Nakon pol sata je spala za pol stupnja, da bi sad opet bila 37.5. Čak si mislim da joj se nije pošemerio onaj termoregulacijski centar. Jer jučer je bio taj nagli pad na 36 i neš sitno.. I sad ovo jutros.. Pojma nemam više. Ništa od vrtića do ponedjeljka.. Nek se oporavi do kraja.
A mene već par dana alergija muči. Kišem, šmrcam, nos zaštopan. Ludo vrijeme.. Nikad mi tako rano nisu krenule.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo me! Beba se okrenula! Glava je dole. Očito da je to ona odradila u roku od ona 24 sata kad je počela opet divljati. Uglavnom po uzv ispada je ogromna. Mislim ogromna za period od zadnjeg pregleda. Kao po uzv 3500 Al on je rekao da je po njemu 3200,3300 a uzv izbacuje ovo vjerovatno radi duge bedrene kosti koju ima. Pregled mi je slijedeći za dva tjedna šta je 3.3 😳. Da vidimo jel i dalje glavom dole Itd💓. Uloživa za članak. Sad hodanje,ananas,seksanje,datulje jer bi mogla ja prenijet 🤣
Bravo za bebu!!! 👏👏👏 Držimo fige da tako i ostane! 🤞🤞🤞
Ma te mjere nisu uopće pouzdane pogotovo u zadnjim tjednima. Meni su prije prvog poroda rekli da ima oko 3400, kad ono 3050.
Sretno!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Juhuuu Dubrovčanka 🥰🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳 rekla sam ja😂 čekamo još bucu!!!
EvaKb moja prva je na pregledu u 31tjednu bila gkavom dolje i tako je i ostala, a ova bebuška je npr. u 28tjednu na pregledu bila glavom dolje isto, onda sam za 4 dana imala bolove one i otišla kod doktora i ona se okrenula nekak na zadak poprečno, a za manje od 2 tjedna na pregledu se opet vratila na glavu i evo sve do sada je tako. Tada mi je doktor rekao da se još može okrenuti puno puta i da ne brinem, da se znaju stvarno na kraju samom okrenuti, a da je imao situacije da se to dogodilo tijekom poroda 😅
A evo jučer mi je i doktor u TA rekao praktički isto, a već sam 38 tjedana, nije baš da ima još ne znam koliko 😂😂😂
Tako da, ima vremena da se Ivor još i okrene par puta 🤭🤭
Omerta baš mi žao zbog male 🥺 sad se već odužilo 😶 jesi ti bar sigurna da te lovi samo alergija?
Tejuška tebi isto napeto s tim bolestima, joj valkda će i bolje vrijeme pa će to sve malo popustiti, ovako imam osjećaj da svi stalno neki klinac imaju 😐😐
E i ako koga zanima, pitala sam jučer na Sv. Duhu za pratnju, rekli su mi samo brzi test ako nema covid putovnicu i maska, ništa više. Da stalno neš mijenjaju i skraćuju oko potvrda i trajanja pa kao evo ovo je sad tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji