Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    17. Veljača 2022. 08:02

Posvudusa meni isto BH kontrakcije ne bole.. Neugodne su za popi, ali ne bole me...
    Sretno svima danas!

Tonka341
    17. Veljača 2022. 08:25

Jutro cure :)
    Nooha kako ste?

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    17. Veljača 2022. 08:26

Pobjegao mi je post 🙈
    Omerta jeli malena ozdravila?
    Sretno na danasnjim pregledima 🤗.

Ante 💙 Maro 💙

Margita1906
    17. Veljača 2022. 08:40

Cure jel koja od vas možda pije ferrum? I što radite da nemate problema sa stolicom?
    Ja trebam dns početi piti i već imam fobije da se ne zatvorim. Do sada nisam imala nijednu tegobu pa valjda dramim, ali jučer me uklještio živac u leđima i još bh kontrakcije, plus želudac mi se tako grčio jer sam pojela cijeli pomelo valjda 😂 
    Jedva sam preživila dan i noć, kak ću trudove ne znam 😂😂😂

Termin 26.03.

Margita1906
    17. Veljača 2022. 08:41

posvudusa

A pitala sam dr prošli tjedan kaže lažni trudovi, doslovno se pojavi jednom u noći na 7-8min i nakon toga 2,3 dana kao da nije ništa bilo. I onda opet u noći ista stvar pa opet pauza. Ja sam isto kad me prvi put probudilo mislila da rađam jer je baš pošteno bolilo. Bila sam na pregledu, zatvorena, sve još uvijek zabetonirano. Čudno je što je samo po noći, nikad po danu. On kaže kad krene ako vidim da boli da popijem 2mg normabela i legnem na lijevi bok. Ako se bude ponavljalo češće od ovoga, tipa par puta za redom onda odmah pravac bolnica. Još kad rodim doma u krevetu jer sam neuka i nemam blage veze šta su trudovi 🤣🤣

Hahah tog i mene strah, od toliko bolova ne znam raspoznati šta je šta 

Termin 26.03.

LucK
    17. Veljača 2022. 08:51

Jutroo i sretno na pregledima 💞
    Sa zatvorom nemam problema otkad stavljam mljeveni lan u zobene pahuljice ujutro, a pijem isto željezo (Heferol, obavezno uz šumeće tbl vitamina C) 
    Margita nemoj imati fobije, neće ti pomoći kod obavljanja nužde. Probaj se opustiti i disati na wc-u umjesto tiskati i bit zgrčena (slično ko za porod 😂😂) 🤞🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

tanja24
    17. Veljača 2022. 08:51

Margita1906

Cure jel koja od vas možda pije ferrum? I što radite da nemate problema sa stolicom?
    Ja trebam dns početi piti i već imam fobije da se ne zatvorim. Do sada nisam imala nijednu tegobu pa valjda dramim, ali jučer me uklještio živac u leđima i još bh kontrakcije, plus želudac mi se tako grčio jer sam pojela cijeli pomelo valjda 😂
    Jedva sam preživila dan i noć, kak ću trudove ne znam 😂😂😂

Pijem ja ferrum i uz njega plivit c max s produženim djelovanjem. Popijem ga nakon doručka, jer prije doručka mi smeta na prazan želudac. Za sad nemam problema s ničim i nadam se da će tak i ostati. Probajte s c vitaminom obavezno i radi bolje apsorpcije Zeljeza i radi probave. 

Omerta
    17. Veljača 2022. 08:55

Tonka341

Pobjegao mi je post 🙈
    Omerta jeli malena ozdravila?
    Sretno na danasnjim pregledima 🤗.

Ej, pa evo ponadala sam se da je sa jučerašnjim padom temp to sve gotovo, imala je cijeli dan oko 36.3. Da bi mi se jutros činila toplija i evo izmjerim 37.5 pod pazuhom. Tako da ćemo morati opet na pregled.. A već sam mislila ići samo po ispričnicu. I ful je cendrava jučer i danas, stalno cici traži.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Margita1906
    17. Veljača 2022. 09:03

Hvala vam cure, naj ste ❤️

Termin 26.03.

LucK
    17. Veljača 2022. 09:16

Magy super za predzadnji pregled 😇
    Dani bravo za dvoznamenkasti 🥳
    Dubrovčanka 🤞🤞🤞🥰

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.