Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    17. Veljača 2022. 10:35

Što se tiče težine bebe, evo mi smo u obitelji sinoć dobili curicu koja je procijenjena na skoro 4kg, rodila se sa 3,3kg. Tako da ne pouzdajte se previše u te mjere, i sam doktor je meni rekao da to mogu poprilično fulat

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Maya34
    17. Veljača 2022. 10:53

Sretno na pregledu tko ima danas 🤞😊😊
    Dani čestitam na ulasku ispod 100 dana 🥳
    Magy drago mi je da se ne moraš više patiti i stresirati s odlascima k njima 😊😊
    Dubrovcanka sada joj više ne daj da se toliko okreće 🤭
    Omerta 🤞 da joj već danas bude puuuno bolje ❤️ A ti se čuvaj koliko možeš od glupe alergije 🤗
    I pročitala još svašta, ali sam zaboravila 🙈 Osim Arsancres da je napisala za onu neku kako ždere 😂  i jbg bilo mi smiješno i više ne znam tko je jučer imao preglede 🙈🙈 ali bilo je sve oke pa čestitam ❤️
    -
    Vani vjetar nenormalno puše, glava boli.. bljak 😒

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• katsy
    17. Veljača 2022. 10:56

Dubrovcanka - bravo za malenu! Slusa mamu od ranih dana 👏😇😍

LucK
    17. Veljača 2022. 10:58

Dubrovčanka jeej super za bebicu 🥳❤️
    Omerta držim fige da prođe curki brzo i tebi alergija  😀
    Posvudusa super za šećer 😇

31👩‍❤️‍💋‍👨38

meri97
    17. Veljača 2022. 11:15

Evo i nas s pregleda 🤪 Curka se okrenula glavicom dolje i spremno ceka 🥰 Danas smo 30tt, ali bebica odgovara za 2 tjedna vecu pa cemo vidjeti hoce stvarno biti velika ili ce u nekom trenutku stati 🤣

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

• MarijanaMartin
    17. Veljača 2022. 11:29

Dubrovčanka

Evo me! Beba se okrenula! Glava je dole. Očito da je to ona odradila u roku od ona 24 sata kad je počela opet divljati. Uglavnom po uzv ispada je ogromna. Mislim ogromna za period od zadnjeg pregleda. Kao po uzv 3500 Al on je rekao da je po njemu 3200,3300 a uzv izbacuje ovo vjerovatno radi duge bedrene kosti koju ima. Pregled mi je slijedeći za dva tjedna šta je 3.3 😳. Da vidimo jel i dalje glavom dole Itd💓. Uloživa za članak. Sad hodanje,ananas,seksanje,datulje jer bi mogla ja prenijet 🤣

Bravo baš mi je drago. 🍀🍀🤪🤪💕💕🎉🎉🎉🎉

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    17. Veljača 2022. 12:08

Antonela98 i moj muž ima tu potvrdu o preboljenju od dr. opće prakse, bez koda😂 ali ja čak mislim da ne bi oni puno ni izvodili ili da bi ga pristali testirati i u kontenjeru onom njihovom, pravila su sigurno pravila, ali su meni jučer taj dr. i još druga doktorica koja je bila tamo baš djelovali da im je puna kapa te sage s pratnjom, on mi je rekao samo kao pa mi skoro 2 godine dopuštamo, nismo onih mjesec dana kad nam je Beroš zabranio i nasmijao se i rekao da onu smatraju da je to jako bitno za rodilju i da mu je više nejasno šta se stalno za to mijenjaju uvjeti, da je taj muž s tom trudnicom proveo vjerojatno svih 9 mjeseci te trudnoće plus ju je on u 9/10 slučajava i dovezao do rodilišta, a onda ne može kroz vrata. Da naravno ako se muž osjeća loše, bolesno i sl da je to druga stvar, ali ovako on ne vidi smisao u tim zabranama podrške, a doktorica se baš vidno složila s time i onda mi je rekla da ima u mobu baš sad novu uputu i evo naći će mi.
    A tako realno i je cijelo vrijeme na SDu, tamo su žene dolazile iz svih živih krajeva hrvatske doslovno jer su jedno vrijeme jedino oni dopuštali pratnju, ne samo u Zg nego i okolo. Što mi je žao u smislu njihovih napora i djelatnika, trebalo je to odraditi sve 🥴
    Ima neki punkt kod A. Malla, radi od 7-22h svaki dan i nedjeljom i blagdanom, to sam iskopala😂 a netko mi je rekao da ima neš i na autobusnom kolodvoru. Poprilično sam sigurna da mora biti i neko testiranje na aerodromu jer tamo stalno netko dolazi s tim potrebama, treba imat opciju B 😂😂😂
    Maya34 pa kad je stvarno s oproštenjem žderala, sjećam se u TA, ja ju sretnem, skontam po mužu njenom zapravo koji btw sjedi i zauzima mjesto haha, jede ženska valjda 3.krofnu i pije veliki juicy od litru, pa nemoj me j🙈 žene okolo vodu piju, ova valjda u ta 4 sata 3 puta muža u mlinar poslala, onda je problem divlja beba na ctgu i nesposobni doktori haha, a kak da ne podivlja beba od toliko šećera😅 meni su uvijek rekli da jedem i pijem prije ctga da beba bude budna i aktivna, al vjerojatno se to ne misli na kamion krofni 😂😂

Omerta
    17. Veljača 2022. 12:25

Arsancres

Omerta baš mi žao zbog male 🥺 sad se već odužilo 😶 jesi ti bar sigurna da te lovi samo alergija?
    Tejuška tebi isto napeto s tim bolestima, joj valkda će i bolje vrijeme pa će to sve malo popustiti, ovako imam osjećaj da svi stalno neki klinac imaju 😐😐
    E i ako koga zanima, pitala sam jučer na Sv. Duhu za pratnju, rekli su mi samo brzi test ako nema covid putovnicu i maska, ništa više. Da stalno neš mijenjaju i skraćuju oko potvrda i trajanja pa kao evo ovo je sad tako.

Ma već to već traje par dana, a mom još i prije mene.. Pretpostavljam da bi već imala temp da je nešto. Počelo je sa svrbežom grla kao i obično.. I tome se pridružili ostali tipični simptomi, kihanje, prozirno iz nosa.. 
    Ovo za Sv. Duh je super, moj ima potvrdu o cijepljenju i preboljenju tako da nema bojazni da ga ne puste. A mi kad dođemo rodit jel nas testiraju ili isto samo pokažem potvrdu o preboljenju? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LucK
    17. Veljača 2022. 12:31

meri97

Evo i nas s pregleda 🤪 Curka se okrenula glavicom dolje i spremno ceka 🥰 Danas smo 30tt, ali bebica odgovara za 2 tjedna vecu pa cemo vidjeti hoce stvarno biti velika ili ce u nekom trenutku stati 🤣

Super za dobar pregled 😍 znači krenule su se okretati bebe 😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    17. Veljača 2022. 12:37

Omerta, nemam pojma 😂 meni nisu ništa spominjali, a jučer kad sam došla u bolnicu, samo mi ženska izmjerila temperaturu u onom kontenjeru, ali neki su prošli i bez, uopće ne tlače ništa tamo. Pročitala sam u onoj grupi "Pratnja na porodu" da neke žene nisu ni testirali po dolasku, a imale su baš ono situaciju vodenjaka, trudova, neka je napisala da je odmah išla na carski pa su kasnije obavili. Očito prvo sagledaju hitnost tj. dobila sam dojam da obrade prvo situaciju pa onda test, nije sigurno da budeš tamo danima bez testa, ali vidim da nije to pod mus nego da sve bude ok i da se reagira zbog toga zbog čega si došla, jel.
    Pitat ću u srijedu kakva je procedura za rodilje😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.