Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    09. Veljača 2022. 08:03

LISTA PREGLEDA💚👶🎀

Tejuska - 09.02
    EvaKB - 09.02
    Boobamara - 09.02
    Kriss - 09.02
    Arsancres - 09.02
    Magy107 - 09.02
    Dani30 - 10.02
    Omerta - 11.02
    Bambolina - 11.02
    Arwen89 - 14.02
    Tina - 14.02
    Dubrovčanka - 14.02
    Maya34 - 15.02
    Luck - 15.02
    Sunašce83 - 15.02
    Elle - 17.02
    Fastazia - 18.02
    _Katja_ - 21.02
    Nooha - 21.02
    Anchy_23 - 21.02
    Hukica - 21.02
    Demi30 - 22.02
    Anchika - 25.02
    Seka_Frida - 25.02
    Amelie - 01.03
    Lovely_ - 02.03

Dobro jutro svima,neka nam budu samo lijepe vijesti s pregleda 🎊🥰♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    09. Veljača 2022. 08:06

Tani1984

Tejuškaa dijetu moram jer sam dobila 16 kg od početka trudnoće, sad u 3 tjedna 3 kg. OGTT uredan…
    A inače sam bila premršava na svojih 172 i sitnije sam, uže građe.
    Arsancres a biće se dr.zeznila u nazivu,🤦‍♀️ al mi je svakako momak donio deep heat gel ,jer mu bas zbog ibuprofena u deep relief u apoteci rekli da ne uzima to.
    Ja sam B+ , momak B-, IAT sam vadila na početku sa krvnom grupom i neg je. Piše u nalazu "ponoviti u 34 tjednu"..
    Što se tiče carskog , mislim da je Magy pitala.
    Indikacija za carski mi je zbog problema sa srcem i jako uske građe zdjelice, a evo i malac od početka zadak. Sad u 3 misec ću u internista ( nisam bila 5 god) na kontrolu pa ćemo viditi što kaže on.
    Čoksa ne mami….ja već legla ima uru ipo samo da ne jedem. Pojela 3 knedle sa šljivama uz kuglu sladoleda od badema 🤦‍♀️🤭 a od sutra dijeta.

Tako si ko moja kuma,ona je oko 30kg na kraju dobila.. 
    I evo danas jos mrsavija na zalost..Pije sve i svasta ne bi li se udebljala 😏 tako da,sigurno ako si tako cijeli zivot te kile ce otici.Najbitnije da je dijete dobro,i da ti nemas nekih problema a kile ce otici... Jel naotices mozda? Ona je bila stravicno puna vode,od 30tt je pocela ko balon izgledati,ni šlape obuci a kamoli tenisice ..🥲

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

EvaKB
    09. Veljača 2022. 08:34

Dobro jutro cure, danas nas je bas puno sa pregledima. Sretno svima.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• Nooha
    09. Veljača 2022. 08:38

O danas je dan za preglede 👏👏👏
    Sretno svima 🌹❤️🌺

Margita1906
    09. Veljača 2022. 08:53

Sretno svima na pregledima 

Termin 26.03.

elle 🙋‍♀️
    09. Veljača 2022. 09:07

Dobro jutro cure 🌞
    Oh koliko pregledića danas,sretnooo svima 🤗🤞
    Tania čestitke na dobrom pregledu 🥳
    MarijanaMartin baš mi je žao da se sad moraš i oko toga stresirati jer ginkolog mora štediti 🙄 pa prestrašno. Nadam se da bude se to danas rješilo. 🤞
    Anchika i ja sad baš razmišljam da me nitko nije ni pitao za muža a IAT sam vidjela da sam dobila nalaz a nisam imala pojma da idem i za to kad sam išla u Petrovu radi krvne grupe. Gin. je to ubacio a da mi nije ni spomenuo. 😐

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

LucK
    09. Veljača 2022. 09:11

Jutro💞
    Pregledi današnji mnogobrojni neka sve prođe super 🍀❤️
    MarijanaMartin nadam se da si uspila za iat. Ne zivciraj se! 😊
    Tani jel dr uzela u obzir s kojim s indeksom mase krenula? I o tome ovisi koliko ćeš se udebljat i koliko je prihvatljivo. I ja sam već na plus 9 kg, al i dalje mršava na svojih 172 cm☺️
    Coksa mmm primamljiv sendvič, ali poslije 21h mene nema među budnima 🤪
    Željezo da li radite pauzu prije vađenja krvi nakon terapije i koliko? 😉
    Dani znam da su se moje kolegice koje imaju hashimoto (nisu trudne) isto debljale bez razloga tako da vrlo moguće. E da isto je jedna od njih imala taj višak vode u nadlakticama ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Nooha
    09. Veljača 2022. 09:35

Netko je jednom spomenuo da obično na ispisanih 1500 str. kreću porodi 🤣🤣 dakle cure uhvatite se pisanja inače će Coksa stvarno na 40 + stići 😂😂😂🤣😂🤣🙈
    Nismo daleko, ali fali još koji tjedan dva... 
    Mene je ovu noc ubila žgaravica i podrigavanje...a barem sam jela jogurt i klipic za veceru...dakle nista extremno...
    Ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoci...
    Ja nemam problema sa pišanjem, ali imam sa zelucem i podrigavanjem...pa što god da pojela...
    To je vjerojatno do položaja bebe i organa...moja ne pritišće mjehur, ali zato želudac da... Užasan osjećaj....znam da mi se u prošloj trudnoći negdje sa 36 tt smanjilo kad se trbuh spustio...

Tonka341
    09. Veljača 2022. 09:44

Dobro jutro cure :)
    Sretno svima na pregledima. Danas ih je bas puno 😊.
    Ja se jucer nisam javila nakon svog jer sam bila krepana. U trudnickoj sam bila od 7 do 13, bila bi i ranije gotova da nisam morala dodatne pretrage raditi. Ugl uzv je bio super, bebica ima oko 2200g, ali mu se moj tlak nije svidao pa me slao vadit krv,urin i ctg pa kao kad to dode da ce odlucit sta ce samnom,dali ce me zadrzat ili pustit doma. Hvala Bogu sve je bilo u redu i nije me zadrzao, vec samo povecao terapiju, ali je rekao da ce me kad tad morat hospitalizirat i da se moram organizirat oko cuvanja malog. Mislim u svakom slucaju cu morat kad idem rodit ostat 😂. Mislim meni uopce nije problem cuvanje, ima ga tko cuvati, ali mi je ogroman problem to spavanje jer se samo uz mene uspavljuje to jest uz dojenje i evo nemam pojima kako cemo to izvest. Jucer je bio premoren i nikako ga moja mama nije mogla uspavat, a ja kad sam dosla cim je krenuo sisat zaspao je istog trena. Blago vama cure kojima su djeca sama odbila postepeno i bez stresa,mi cemo ga ocito morat na silu odvknut, a kako pojma nemam 😔. Bas mi je to stres sad pred kraj :/.
    IAT-ne razumjem se previse u to. Htjela sam ga jucer izvadit usput nakon Merkura,ali sam bila preumorna. Idem u cet to vadit da se rjesim toga.
    Tejuska sretno ti na pregledu danas :). Moj iduci je 15.2 pa kad ces imat vremena me zapisi.

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    09. Veljača 2022. 09:54

bebo

Dobro jutro, zenice!
    Arsancres nisam shvatila, jesi to RH negativna?
    IAT se kada se sve u redu radi reda radi u ranoj tridnoci i opet negdje pred kraj, 32-34tt mislim..
    Ali nije frka ako si RH pozitivna, moj je dr.samo odmahnuo rukom…

Ja sam rh negativna, muž rh pozitivan, 3 puta sam vadila u obje trudnoće, mala je pozitivna i dobila sam rhogam po porodu, ali nebitno je jel mama + ili - u smislu provjere imunizacije jer koliko je meni gin objašnjavao u prvoj trudnoći, ne gleda se kroz taj test samo rh faktor nego može biti pozitivno i ako su se razvili neki drugi antigeni.
    Vjerujem da je to sve jako rijetko, ali valjda se nekom i dogodi ili očito ima neki razlog zašto to spada pod obradu trudnica. Nije mene nitko na početku prve trudnoće ni pitao koja sam grupa il faktor, još manje koja je muž, samo sam odmah dobila naputak da tražim tu uputnicu od svog socijalca 😅 a sad mi je on u drugoj automatski odmah sve dao kad sam nazvala da sam trudna, očito ih ima koji po defaultu odma lupaju sve uputnice, a neki neš preskaču 🤷‍♀️
    Kak mi je sad izoliran streptokok u ovoj trudnoći, spomenula to 3 frendice, 2 kažu njima dr nije ni uzimao bris, jednoj uopće ne, a drugoj rekao da obavi u bolnici kad krene u TA, nije stigla, rodila🙉 a uopće nije bezazleno ak ne znaš da imaš tu bakteriju, ne za tebe nego za bebu. Ne mora biti da će se išta dogoditi, ali opet ostaje prostor da bebu zakači jedan od rizika. Ja evo u životu nisam imala nikakvu bakteriju, papa uredan, nisam ni gljivice imala čak 😂cervikalni brisevi uvijek isto sve ok, uopće se ovom nisam nadala 🙈🙈 a tko će ga znati zašto je sad taj streptokok podivljao, jer koliko znam i inače je dio flore, al aj znaj zašt je sad najezda haha
    Tak da, ja sam uvijek za provjeru bilo čega 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.