Bebo ja si na zadnjem pregledu kod ginića isto ruku popišala hahaha
Danas sam pomislila kak bi mogla sad s vremena na vrijeme i noge malo bricnuti, nikad ne znaš kad treba biti spremna😂

Dubrovčanka baš mi je žao. Mene ovo stanje izluđuje. Ja sam se nadala nekom konkretnije dogovoru od "stigne se još okrenuti". Ali dok ne prođe vrijeme ne možemo znati! Ja vjerujem u tvoja predviđanje: ti si "vidjela" da će se okrenuti do kraja, samo nisi rekla da li moj ili tvoja,hahaha 💕💕
Coksa ovo za seks je čista laž, koju su izmislili muškarci,haha U prošloj smo muž i ja stvarno pretjerivali i svejedno sam prenjela i nakon 11 dana indukcija,haha Ovaj put samo apstinencija,haha On me nagovara da ima posebnu tehniku okretanja bebe jer je u prošloj mala bila 3 mj naglavačke, haha A vrijedi pokušati!
Cure imam pitanje ima li koja od vas da tijekom cijele trudnoće nije napravila niti jedan IAT bez obzira na krvnu grupu. Doktorica u Petrovoj me toliko uplašila da je život mene i bebe u velikoj opasnosti i da je to nemar ginekologa za prijavite. Sad neznam što bi? Da zovem negdje da mi to izvade ili da sjednem i plačem???
Ja još nisam.. i bas sam jucer citala malo tu vas i mislim si pa valjda nije jos vrijeme. A sto to tocno je? Radila sam test senzibilizacije.. jel to to mozda?!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčankaa, nadam se da će se beba okrenuti. Htjela sam te pitati jer znam da si ti nešto spominjala da krećeš s masažom pipiceKako ti ide? Ja sam počela u pon s obzirom da sam u 34 om tjednu, e nije mi baš zabavno
Ja bi pocela s masazom pipice al s 35+0 tek. Jel moze za to domace maslinovo ulje? 🤣🤣🤣 ja se bojim bilo sta kupovno stavit da ne bi dobila gljivice
Ja sam odustala jer sam čula da nema efekta.. a gljivice lako pokupiti.. ipak neću..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Što se tiče IATa, on je praktički obavezna pretraga, za rh+ majke 2 puta, za rh- 3 puta ide kontrola. Generalno, reakcija te dr. nije neopravdana tj. nije to bezazlena pretraga jer nekom ispadne pozitivno, garant je to rijetko, ali opet, netko bude i dio te statistike jbg.
Nisam niti rekla da je bezazleno. Ali što sad? Koga da tražim uputnicu?? Soc ginekologa, koji je rekao da moramo štedjeti i nije me poslao na RH faktor, ove u bolnici jer sam sad na d1 uputnicu ili dr opće prakse? Ma užas, žena mi je to lijepo objasnila rekla je da nema veze što sam ja pozitivna i muž isto. Određuju se i neka druga slova koja su važna i da je jako neodgovorno trudnicu ne slati dva puta tijekom trudnoće na tu pretragu, pogotovo što sam već rodila i da se tu može svašta dogoditi. Ali ljudi ja idem roditi za par dana. Užas, moram googlati kakva šteta i opasnost mogu nastati!!!!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Je, to ti je to. Znači jedino ja nisam bila na tom testu. Užas!!!!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Sorry citirala sam Amelie. IAT je test senzibilizacije.

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Curke koje se nadaju da će se beba još okrenuti, slušala sam da je poželjno izbjegavati položaje u kojem smo zavaljene na leđima.. i uglavnom da nije loše naginjati se i savijati prema naprijed pa tako ni neki kućni poslovi nisu skroz loši dokle god ne pretjerujete naravno. To sve ima veze s tim da smo nekad, kao vrsta bilii sakupljači i žene
su i u trudnoći puno sagibale naprijed i to nam je prirodniji položaj i navodno se bebe tako lakše i okrenu..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
A jesi ga radila u prošloj trudnoći? Vjerujem da će sve biti u redu.. razumijem da si luda, ali sad sa sekiranjem nećeš puno postići, samo si naštetiti. Vidi da li da ga radiš.. sretno🙏😉
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
MarijanaMartin to se radi u Petrovoj 3 pa ili tvoj ginekolog ili možda ovi iz Petrove ako su povezani s njima.. provjeri u Petrovoj. Od opće prakse nećeš sigurno dobiti tu uputnicu..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
A jesi ga radila u prošloj trudnoći? Vjerujem da će sve biti u redu.. razumijem da si luda, ali sad sa sekiranjem nećeš puno postići, samo si naštetiti. Vidi da li da ga radiš.. sretno🙏😉
Mislim da nisam radila niti u prošloj trudnoći. Haha Da mi je rekla da izvadim sigurno bi išla. Ma užas. Sutra ću zvati ovog socijalnog nek mi napiše uputnicu, pa ću u Petrovu. Tješim se da smo stvarno obadvoje pozitivni, pa neće valjda na nas. Nekužim da toliko izdvajam za zdravstvo, onda još plaćam privatno, da bi se sama liječila. Ma užasssss! Odoh u Njemačku,haha

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji