Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    08. Veljača 2022. 20:44

antonela98

Margita1906

Dubrovčankaa, nadam se da će se beba okrenuti. Htjela sam te pitati jer znam da si ti nešto spominjala da krećeš s masažom pipiceKako ti ide? Ja sam počela u pon s obzirom da sam u 34 om tjednu, e nije mi baš zabavno

Ja bi pocela s masazom pipice al s 35+0 tek. Jel moze za to domace maslinovo ulje? 🤣🤣🤣 ja se bojim bilo sta kupovno stavit da ne bi dobila gljivice

Ja sam odustala jer sam čula da nema efekta.. a gljivice lako pokupiti.. ipak neću..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• MarijanaMartin
    08. Veljača 2022. 20:44

Arsancres

Što se tiče IATa, on je praktički obavezna pretraga, za rh+ majke 2 puta, za rh- 3 puta ide kontrola. Generalno, reakcija te dr. nije neopravdana tj. nije to bezazlena pretraga jer nekom ispadne pozitivno, garant je to rijetko, ali opet, netko bude i dio te statistike jbg.    

Nisam niti rekla da je bezazleno. Ali što sad? Koga da tražim uputnicu?? Soc ginekologa, koji je rekao da moramo štedjeti i nije me poslao na RH faktor, ove u bolnici jer sam sad na d1 uputnicu ili dr opće prakse?  Ma užas, žena mi je to lijepo objasnila rekla je da nema veze što sam ja pozitivna i muž isto. Određuju se i neka druga slova koja su važna i da je jako neodgovorno trudnicu ne slati dva puta tijekom trudnoće na tu pretragu, pogotovo što sam već rodila i da se tu može svašta dogoditi. Ali ljudi ja idem roditi za par dana. Užas, moram googlati kakva šteta i opasnost mogu nastati!!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    08. Veljača 2022. 20:47

Je, to ti je to. Znači jedino ja nisam bila na tom testu. Užas!!!! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    08. Veljača 2022. 20:48

Sorry citirala sam Amelie. IAT je test senzibilizacije.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Amelie
    08. Veljača 2022. 20:51

Curke koje se nadaju da će se beba još okrenuti, slušala sam da je poželjno izbjegavati položaje u kojem smo zavaljene na leđima.. i uglavnom da nije loše naginjati se i savijati prema naprijed pa tako ni neki kućni poslovi nisu skroz loši dokle god ne pretjerujete naravno. To sve ima veze s tim da smo nekad, kao vrsta bilii sakupljači i žene
    su i u trudnoći puno sagibale naprijed i to nam je prirodniji položaj i navodno se bebe tako lakše i okrenu.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Veljača 2022. 20:53

MarijanaMartin

A jesi ga radila u prošloj trudnoći? Vjerujem da će sve biti u redu.. razumijem da si luda, ali sad sa sekiranjem nećeš puno postići, samo si naštetiti. Vidi da li da ga radiš.. sretno🙏😉

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Veljača 2022. 20:55

MarijanaMartin to se radi u Petrovoj 3 pa ili tvoj ginekolog ili možda ovi iz Petrove ako su povezani s njima.. provjeri u Petrovoj. Od opće prakse nećeš sigurno dobiti tu uputnicu..

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• MarijanaMartin
    08. Veljača 2022. 21:04

Amelie

MarijanaMartin

A jesi ga radila u prošloj trudnoći? Vjerujem da će sve biti u redu.. razumijem da si luda, ali sad sa sekiranjem nećeš puno postići, samo si naštetiti. Vidi da li da ga radiš.. sretno🙏😉

Mislim da nisam radila niti u prošloj trudnoći. Haha Da mi je rekla da izvadim sigurno bi išla. Ma užas. Sutra ću zvati ovog socijalnog nek mi napiše uputnicu, pa ću u Petrovu. Tješim se da smo stvarno obadvoje pozitivni, pa neće valjda na nas. Nekužim da toliko izdvajam za zdravstvo, onda još plaćam privatno, da bi se sama liječila. Ma užasssss! Odoh u Njemačku,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

CoKSa
    08. Veljača 2022. 21:08

MarijanaMartin

Arsancres

Što se tiče IATa, on je praktički obavezna pretraga, za rh+ majke 2 puta, za rh- 3 puta ide kontrola. Generalno, reakcija te dr. nije neopravdana tj. nije to bezazlena pretraga jer nekom ispadne pozitivno, garant je to rijetko, ali opet, netko bude i dio te statistike jbg.

Nisam niti rekla da je bezazleno. Ali što sad? Koga da tražim uputnicu?? Soc ginekologa, koji je rekao da moramo štedjeti i nije me poslao na RH faktor, ove u bolnici jer sam sad na d1 uputnicu ili dr opće prakse? Ma užas, žena mi je to lijepo objasnila rekla je da nema veze što sam ja pozitivna i muž isto. Određuju se i neka druga slova koja su važna i da je jako neodgovorno trudnicu ne slati dva puta tijekom trudnoće na tu pretragu, pogotovo što sam već rodila i da se tu može svašta dogoditi. Ali ljudi ja idem roditi za par dana. Užas, moram googlati kakva šteta i opasnost mogu nastati!!!!

Pa kad tebi planiraju onda porod? 
    To je gotovo drugi dan. Ja sam vadila sa 35+5 zadnje iat. Prije nego sam se narucivala u TA. 
    Trazi soc.ginekologa da ti to pusti. Ili odi privat, u synlab, breyer. Izmedu 200 i 250 kn je.

Amelie
    08. Veljača 2022. 21:13

MarijanaMartin

Amelie

MarijanaMartin

Mislim da nisam radila niti u prošloj trudnoći. Haha Da mi je rekla da izvadim sigurno bi išla. Ma užas. Sutra ću zvati ovog socijalnog nek mi napiše uputnicu, pa ću u Petrovu. Tješim se da smo stvarno obadvoje pozitivni, pa neće valjda na nas. Nekužim da toliko izdvajam za zdravstvo, onda još plaćam privatno, da bi se sama liječila. Ma užasssss! Odoh u Njemačku,haha

Nek ti izvoli dati uputnicu, da ne bi jos plaćala njihov nemar. Mah. Bit će sve ok.. bilo je i zadnji put bude i sad.. šteta samo što se sekiraš.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.