Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    09. Veljača 2022. 09:44

Dobro jutro cure :)
    Sretno svima na pregledima. Danas ih je bas puno 😊.
    Ja se jucer nisam javila nakon svog jer sam bila krepana. U trudnickoj sam bila od 7 do 13, bila bi i ranije gotova da nisam morala dodatne pretrage raditi. Ugl uzv je bio super, bebica ima oko 2200g, ali mu se moj tlak nije svidao pa me slao vadit krv,urin i ctg pa kao kad to dode da ce odlucit sta ce samnom,dali ce me zadrzat ili pustit doma. Hvala Bogu sve je bilo u redu i nije me zadrzao, vec samo povecao terapiju, ali je rekao da ce me kad tad morat hospitalizirat i da se moram organizirat oko cuvanja malog. Mislim u svakom slucaju cu morat kad idem rodit ostat 😂. Mislim meni uopce nije problem cuvanje, ima ga tko cuvati, ali mi je ogroman problem to spavanje jer se samo uz mene uspavljuje to jest uz dojenje i evo nemam pojima kako cemo to izvest. Jucer je bio premoren i nikako ga moja mama nije mogla uspavat, a ja kad sam dosla cim je krenuo sisat zaspao je istog trena. Blago vama cure kojima su djeca sama odbila postepeno i bez stresa,mi cemo ga ocito morat na silu odvknut, a kako pojma nemam 😔. Bas mi je to stres sad pred kraj :/.
    IAT-ne razumjem se previse u to. Htjela sam ga jucer izvadit usput nakon Merkura,ali sam bila preumorna. Idem u cet to vadit da se rjesim toga.
    Tejuska sretno ti na pregledu danas :). Moj iduci je 15.2 pa kad ces imat vremena me zapisi.

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    09. Veljača 2022. 09:54

bebo

Dobro jutro, zenice!
    Arsancres nisam shvatila, jesi to RH negativna?
    IAT se kada se sve u redu radi reda radi u ranoj tridnoci i opet negdje pred kraj, 32-34tt mislim..
    Ali nije frka ako si RH pozitivna, moj je dr.samo odmahnuo rukom…

Ja sam rh negativna, muž rh pozitivan, 3 puta sam vadila u obje trudnoće, mala je pozitivna i dobila sam rhogam po porodu, ali nebitno je jel mama + ili - u smislu provjere imunizacije jer koliko je meni gin objašnjavao u prvoj trudnoći, ne gleda se kroz taj test samo rh faktor nego može biti pozitivno i ako su se razvili neki drugi antigeni.
    Vjerujem da je to sve jako rijetko, ali valjda se nekom i dogodi ili očito ima neki razlog zašto to spada pod obradu trudnica. Nije mene nitko na početku prve trudnoće ni pitao koja sam grupa il faktor, još manje koja je muž, samo sam odmah dobila naputak da tražim tu uputnicu od svog socijalca 😅 a sad mi je on u drugoj automatski odmah sve dao kad sam nazvala da sam trudna, očito ih ima koji po defaultu odma lupaju sve uputnice, a neki neš preskaču 🤷‍♀️
    Kak mi je sad izoliran streptokok u ovoj trudnoći, spomenula to 3 frendice, 2 kažu njima dr nije ni uzimao bris, jednoj uopće ne, a drugoj rekao da obavi u bolnici kad krene u TA, nije stigla, rodila🙉 a uopće nije bezazleno ak ne znaš da imaš tu bakteriju, ne za tebe nego za bebu. Ne mora biti da će se išta dogoditi, ali opet ostaje prostor da bebu zakači jedan od rizika. Ja evo u životu nisam imala nikakvu bakteriju, papa uredan, nisam ni gljivice imala čak 😂cervikalni brisevi uvijek isto sve ok, uopće se ovom nisam nadala 🙈🙈 a tko će ga znati zašto je sad taj streptokok podivljao, jer koliko znam i inače je dio flore, al aj znaj zašt je sad najezda haha
    Tak da, ja sam uvijek za provjeru bilo čega 😅😅

Arsancres
    09. Veljača 2022. 09:55

Danas nas ima s pregledima, sretno svima ❤️❤️❤️ javljajte kak koja obavi, ja sam tek u 16h💩💩💩
    Od danas sam u terminu službeno 😳😳😳😳 nadam se da ću prenijet jer nisam još mentalno spremna

LucK
    09. Veljača 2022. 10:10

Nooha uf moramo se onda raspisati 😂 žao mi je za tvoju žgaravicu😬 brzo će i taj 36i pa da bude lakše 🤞
    Tonka super za dobar pregled jučer 😍 al si se bome zadržala tamo 😁 nadam se da ćeš uspit malenog nekako odviknuti 🤞
    Arsancres slažem se da je bolje sve provjeriti da ne bi poslije bilo... 😅 Meni evo npr nisu rađeni niti jednom cervikalni brisevi. Čitala sam da ih ni ne rade neki dr dok nema neke indikacije jer su kao skupi. Pa super da štede na nama trudnicama 😐 valjda će mi za streptokok napraviti. Baš ću pitati na sljedećem pregledu ☺️
    Čestitke za ulazak u termin ❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• _Katja_
    09. Veljača 2022. 10:31

Cure sretno danas na pregledima 🤗
    Coksa podsjetila si me na moju zadnju fotku iz prošle trudnoće, kako u ponoć jedem tost i držim tanjur na stomaku 🙈🤣 U podne sam rodila 🤱🏼
    Arsancres ti si valjda jedina ovdje koja želi prenijeti 😊
    Nooha skoro si na 34 tjedna 🥳 Bit ćeš spremna nakon frizure ☺️
    Tonka drago mi je da je pregled dobro prošao 🤗 Joj koliko te razumijem za ovo dojenje ❤️ Moja mala je prestala, ali svejedno želi mene kad idemo spavati, najčešće idemo svi skupa leći, bez tate može, ali bez mame ipak ne. Tako da se i ja stresiram oko tog kako će ju uspavati bez mene 😬 Ja sam njoj puno pričala kako je sisa za bebe koje nemaju zube, kako velika djeca piju mlijeko iz čaše, da u sisi nema vise, bla bla, pomoglo je, probaj puno razgovarati s njim o tome i ponudit mu u šalici, možda upali. I sretno 🤗

Maya34
    09. Veljača 2022. 10:45

Dani meni hormoni štitnjače nikada bolji nisu bili nego sada i udebljala sam se za sada 9kg. Sklona sam dobivanju kila i to strašno brzo, ali eto sada hvala Bogu je oke. Tako da mislim da tvoj problem itekako ima veze sa štitnjačom. Uzimaš neku terapiju? 
    Tonka 👏 za super pregled i veliku bebicu 😊❤️ A tlak je pretpostavljam bio visok? 😏
    Arsancres čestitam na ulasku u termin 🥳😊
    Ima vas puno pa svima sretno na pregledu i veselim se vijestima o velikim bebama i super pregledima 😊🤞

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

CoKSa
    09. Veljača 2022. 10:57

Ja cekam prvo na uzv, nenormalna je guzva. Onda tek idem u TA. Gore je bila jedna cura samo kad sam isla upisivat uputnicu, a tu ih je ispred mene bilo 12. 

• Nooha
    09. Veljača 2022. 11:01

CoKSa

Ja cekam prvo na uzv, nenormalna je guzva. Onda tek idem u TA. Gore je bila jedna cura samo kad sam isla upisivat uputnicu, a tu ih je ispred mene bilo 12.

A do koliko čekaju u TA, mene uvijek bilo strah da neću stići kad sam prvo išla na uzv ... Najkasnije sam znala u TA doći cca 11.15 i obično sam tamo onda bila za 10 minuta gotova...
    Znači išli su kraju pa sam se uvijek pitala do kad je doktorica u TA??

Tejuska♡
    09. Veljača 2022. 11:04

Dubrovcanka prebacim na 17.2 ♥️

Tonka draga bas si dugooo bila tamo 😏 drago mi je da je bebica dobro,zapisem novi termin ♡ Nadam se da ce ti nalazi na kraju biti dobri 🙏

Arsancres cestitke na 37tt 🎊 i ja sam danas popodne kao i ti🥲🤣
    Coksa drzim fige da bude brzo 🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    09. Veljača 2022. 11:07

Katja to zato što mi još stan nije sređen do kraja haha pa se ne mogu saživit da ću rodit još malo 🙉🙉🙉🤭
    Ali ajde moglo bi biti za vikend gotovo, al neću se nadat 🤭
    Danas ćemo opet izgubit cijelo popodne na pregled, naći ću se tamo s mužem, on će doći drito s posla, biti s malom dok ja ne obavim pregled i onda već vidim da ćemo se sat vremena vraćati kući kroz oni gužvu u Zgu u 5 popodne, a moramo proći kroz centar tj. na koncu i slavonsku 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani