Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    08. Veljača 2022. 17:07

Seka Frida svaka cast za obj.vjezbica 💪❤
    Sibila dobrodosla 🐣
    Amelie omeksivaca nista ili ako bas ne mozes izdrzati ono minijaturno. Samo se zadrzava u odjeci i uzrokuje alergije. Kod platnenih pelena dodatno smanjuje absorbciju bas zato sto se zadrzava u tkanini 😉
    MarijanaMartin odlicno obavljeno! I super da je sve okej. I drzimo fige da se bebo okrene.. Ja volem Vinogradsku, jako. Ali ipak idem rpdoto opet na SD. Dajte mi recite kako vi s tim pisamjem u casicu? Ja od trbuha nista ne vidim o sva se popiskim po rukama dok ne naciljam 🙈🙈 😱 Tu onda postoji opet opasnost da dok naciljam, vise nema.... 🙈🙈
    Coksa sta bi ja dala za mutiple seh u 1 danu.. 😜
    Dubrovcanka drago mi je da je sve u reduuuuuu. A zadak-smadak! Bude se okrenila! Mislim da niti moj vise nije na glavu, nemam protisak dolje, i tako nekako udara na cudna mjesta.. 
    Tonka, Tani nisam nasla kako su prosli pregledi, sretno 😍

Margita1906
    08. Veljača 2022. 17:14

Dubrovčankaa, nadam se da će se beba okrenuti. Htjela sam te pitati jer znam da si ti nešto spominjala da krećeš s masažom pipice  Kako ti ide? Ja sam počela u pon s obzirom da sam u 34 om tjednu, e nije mi baš zabavno 

Termin 26.03.

bebo
    08. Veljača 2022. 17:36

Dubrovcanka mene zanima kaj to pijes da dobro kakas 😭😭😭😭😭 Kod mene neceeee 😭😭😭😭😭

Margita1906
    08. Veljača 2022. 17:42

antonela98

Margita1906

Dubrovčankaa, nadam se da će se beba okrenuti. Htjela sam te pitati jer znam da si ti nešto spominjala da krećeš s masažom pipiceKako ti ide? Ja sam počela u pon s obzirom da sam u 34 om tjednu, e nije mi baš zabavno

Ja bi pocela s masazom pipice al s 35+0 tek. Jel moze za to domace maslinovo ulje? 🤣🤣🤣 ja se bojim bilo sta kupovno stavit da ne bi dobila gljivice

Pa negdje sam čitala da je najbolje hladno prešano kokosovo ili bademovo ulje. Za maslinovo nisam sigurna, ali ima toliko iscjetka da mi ne treba niš . Ja i inače imam problema s tim gljivicama, ali reko idem početi pa ću u četvrtak na pregledu još pitati i ginekologicu šta ona misli.

Termin 26.03.

tanja24
    08. Veljača 2022. 18:18

Ne brinite se mamice, stignu se okrenuti još bebice. Moj se 4.sin u 35tt okrenuo na zadak i za 2tj sam bila naručena na kontrolu i do tad je vec dubio na glavici:)). Rođen na 38+2. A svi ostali klinci su od 5 mj vec bili t a aporod okrenuti i tak do kraja. Tako da sve se stigne. A opet, kad sam prije 5 god rađala svog sineka u Vinogradskoj, u boksu do mene je rađala jedna curka na zadak i ajme samo znam da sam pitala sta se to desava tamo do mene, svi su se uzletili oko nje i stvarno se mucila. Ja sam dosla u boks,bila sat i pol, rodila i mazila se sa sinčićem vec a tek tad je ona rodila, a bila ohoho prije mene tamo. Tak da ja ne bi na zadak prirodno pod nista,ne zanima me:) a cujem da viserotke znaju forsati kao na zadak ako je prirodno. Valjda ovisi kakav je točno položaj. 

LucK
    08. Veljača 2022. 18:44

Dubrovčanka nek je sve dobro prošlo na pregledu💪a malena te baš zeza malo sad, okrenit će se ona još na glavu 😁
    Tani super za velikog bebija 😍
    Iat sam sad išla guglat šta je to 😅e meni je to napravljeno skupa s krvnom grupom na početku
    Trudnički tečaj odslušala sam današnji dio, trajalo je 3h i stvarno korisnih info dobili od doktorice i sestre. Sutra nastavak 😉

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    08. Veljača 2022. 20:23

Tani cestitke na pregledu 🎉🎉 Nisam popratila zašto moraš na dijetu? 
    Dubrovcanka kod mene odlicno islo i sad je odjednom stalo,mozda sam pretjerala pa sa postala imuna 😅

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    08. Veljača 2022. 20:27

Mi smo zadnja 2 dana u baušteli pa vas čitam na rate, al vidim dobrih pregleda je bilo ❤️
    Dubrovčanka super da je prošlo sve super na kraju, ne možeš vjerovat da taj zadak taj utječe na pokrete tj. logično je zapravo, ali i mene je onda uhvatila panika jer sam ju baš slabije osjećala, a očito nisam mogla jer je bila okrenuta drugačije. Nisam na to ni pomislila jer sam 4 dana prije bila na pregledu i mala glavom dolje 😁 ja sam sigurna da će se tvoja okrenuti opet 🤭🤭
    MarijanaMartin iakoooo me izdaješ za SD, drago mi je da je i to sve s vinogradskom prošlo dobro 🥰 kužim da si očekivala možda neki malo detaljniji pristup, ali vjerojatno oni svi pričaju po iskustvu tj. ima još šanse da se buco okrene pa ti zato vjerojatno ni dr. nije odmah pričao šta i kako, ali sigurna sam da ako ostane tak do samog kraja da će ti sigurno približiti cijelu situaciju i ishode i sl. Što se tiče IATa, on je praktički obavezna pretraga, za rh+ majke 2 puta, za rh- 3 puta ide kontrola. Generalno, reakcija te dr. nije neopravdana tj. nije to bezazlena pretraga jer nekom ispadne pozitivno, garant je to rijetko, ali opet, netko bude i dio te statistike jbg. Svakako mislim da nije trebala to baš na takav način izjaviti, ono, šta sad i možeš pred kraj trudnoće 🙄 ali uzmi uputnicu kak ti je netko rekao i odi izvaditi, nalaz je meni bio odmah drugi dan na e-građanima, sad su se još ubrzali.
    Neke su pisale za krvnu grupu, suludo zvuči, ali se traži uvijek novi nalaz jer uslijed nekih stanja ili bolesti se može dogoditi promjena krvne grupe, meni to zvuči kao SF, ali ne bi to bila praksa da ne postoji razlog, a nikad ne znaš kak može porod završiti i hoće možda nekom trebati transfuzija krvi. Meni je besmisleno jedino što traže nalaz sa trenutnim prezimenom tj, ak je trudnica obavila pretragu u 4.mj trudnoće bubam, a udala se u 6.,to je ista trudnoća, ne kontam šta im sad znači drugo prezime 🙄 jasno mi je da traže novi nalaz za svaku trudnoću, jel.
    Tani84, deep relief ti je na bazi ibuprofena i levomentola, a brufen je zabranjen u trećem tromjesečju, iako vjerujem da nije isto djelovanje lokalno ili tableta, ja se sjećam da je meni dr. rekao da sve te kreme nisu dozvoljene u zadnjem tromjesečju 😐

Arsancres
    08. Veljača 2022. 20:29

Bebo ja si na zadnjem pregledu kod ginića isto ruku popišala hahaha
    Danas sam pomislila kak bi mogla sad s vremena na vrijeme i noge malo bricnuti, nikad ne znaš kad treba biti spremna😂

Amelie
    08. Veljača 2022. 20:40

MarijanaMartin

Dubrovčanka baš mi je žao. Mene ovo stanje izluđuje. Ja sam se nadala nekom konkretnije dogovoru od "stigne se još okrenuti". Ali dok ne prođe vrijeme ne možemo znati! Ja vjerujem u tvoja predviđanje: ti si "vidjela" da će se okrenuti do kraja, samo nisi rekla da li moj ili tvoja,hahaha 💕💕
    Coksa ovo za seks je čista laž, koju su izmislili muškarci,haha U prošloj smo muž i ja stvarno pretjerivali i svejedno sam prenjela i nakon 11 dana indukcija,haha Ovaj put samo apstinencija,haha On me nagovara da ima posebnu tehniku okretanja bebe jer je u prošloj mala bila 3 mj naglavačke, haha A vrijedi pokušati!
    Cure imam pitanje ima li koja od vas da tijekom cijele trudnoće nije napravila niti jedan IAT bez obzira na krvnu grupu. Doktorica u Petrovoj me toliko uplašila da je život mene i bebe u velikoj opasnosti i da je to nemar ginekologa za prijavite. Sad neznam što bi? Da zovem negdje da mi to izvade ili da sjednem i plačem???

Ja još nisam.. i bas sam jucer citala malo tu vas i mislim si pa valjda nije jos vrijeme. A sto to tocno je? Radila sam test senzibilizacije.. jel to to mozda?!

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.