Pregleda nije ni bilo.
Neka specijalizantica, kao necemo nista gledat. Samo obavite ctg.
Dani joj nemoj se toliko oko kila nervirati i zbog dr koja bi ti trebala bit podrška, a ne da te dodatno nervira😁 prije su žene dobivale puno kg u trudnoći i nikom ništa. Moja mama prva do 100 dogurala u prvoj sa nekih 50/60 😬😅
Coksa super za dobar pregled 😍
MarijanaMartin eto super da si i to riješila. Sutra to obaviš i sve će bit ok 🤞
31👩❤️💋👨38
Vidim da se piše o Hasimoto. Ja ga imam ali nisam na terapiji nikakvoj. Prvo sam vadila TSH svakih 4 tjedna ali kako je sve uredu vadim sad sam vadila nakon 2 mj i opet moram za 2 tj kada ću bit 8 mj trudna. Sto se tiče kg dobila sam 4 kg a trudna sam 27 + 4. Tako da ona kod mene za sada ne utječe na kg.
Danas nas ima s pregledima, sretno svima ❤️❤️❤️ javljajte kak koja obavi, ja sam tek u 16h💩💩💩
Od danas sam u terminu službeno 😳😳😳😳 nadam se da ću prenijet jer nisam još mentalno spremna
Ja sam u 15h, moguce da smo taman jedna za drugom
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Danas nas ima s pregledima, sretno svima ❤️❤️❤️ javljajte kak koja obavi, ja sam tek u 16h💩💩💩
Od danas sam u terminu službeno 😳😳😳😳 nadam se da ću prenijet jer nisam još mentalno spremna
Haha jesmo, ja sam u 15.50, ja uvijek žicam popodne zbog male i muževog posla, a znaš da oni uvijek sat vremena za trudnicu ostave 🤭🤭
Meni je zadnji pregled kod njega 🥺 pravo balkanski ću im donijet nešto 😂 inače sam baš protiv tih poklona doktorima, nikad nisam ništa nikom nosila jer mislim da je to njihov posao, gdje god bili, a i da su se naši navikli jako generalno na to nepisano pravilo, ali ja to ne podržavam, osim u ovom slučaju ❤️
Meni su i doktor i sestra toliko dragi da bi im i ovak neš kupila, npr. za blagdane 😂😂😂😂
Hvala za dobre želje, ja još ne vjerujem da sam službeno u terminu 🙈🙈🙈
Čoksaaaa šta mala Nika čeka, curka i koronu odvalila, još ćeš ti prešišat🤭
Haha jesmo, ja sam u 15.50, ja uvijek žicam popodne zbog male i muževog posla, a znaš da oni uvijek sat vremena za trudnicu ostave 🤭🤭
Meni je zadnji pregled kod njega 🥺 pravo balkanski ću im donijet nešto 😂 inače sam baš protiv tih poklona doktorima, nikad nisam ništa nikom nosila jer mislim da je to njihov posao, gdje god bili, a i da su se naši navikli jako generalno na to nepisano pravilo, ali ja to ne podržavam, osim u ovom slučaju ❤️
Meni su i doktor i sestra toliko dragi da bi im i ovak neš kupila, npr. za blagdane 😂😂😂😂
Da, ja isto idem popodne, pa malo ranije s posla izadem, a opet stignem nakon pregleda jos pokupit muza s posla. Imamo to vec razradeno. Ma njih dvoje su genijalni, toliko se osjecas ugodno i opusteno da je to nevjerojatno.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Pregleda nije ni bilo.
Pa zar nisi otvorena 3 prsta i da to treba pratit sad?
Pa nema veze, plodna voda je uredna. Moze samo malo procackat, ali nije joj se dalo
Pregleda nije ni bilo.
Pa zar nisi otvorena 3 prsta i da to treba pratit sad?
Pa nema veze, plodna voda je uredna. Moze samo malo procackat, ali nije joj se dalo
Dakle ne odu u pola 12 🙈
Dobro za znati...
Kakav ti je plan za dalje??
Iduci pregled??
Sortiraj odgovore
Najstariji