Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    09. Veljača 2022. 13:01

Pregleda nije ni bilo. 
    Neka specijalizantica, kao necemo nista gledat. Samo obavite ctg. 

LucK
    09. Veljača 2022. 13:20

Dani joj nemoj se toliko oko kila nervirati i zbog dr koja bi ti trebala bit podrška, a ne da te dodatno nervira😁 prije su žene dobivale puno kg u trudnoći i nikom ništa. Moja mama prva do 100 dogurala u prvoj sa nekih 50/60 😬😅
    Coksa super za dobar pregled 😍
    MarijanaMartin eto super da si i to riješila. Sutra to obaviš i sve će bit ok 🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Mariina1106
    09. Veljača 2022. 13:29

Vidim da se piše o Hasimoto. Ja ga imam ali nisam na terapiji nikakvoj. Prvo sam vadila TSH svakih 4 tjedna ali kako je sve uredu vadim sad sam vadila nakon 2 mj i opet moram za 2 tj kada ću bit 8 mj trudna. Sto se tiče kg dobila sam 4 kg a trudna sam 27 + 4. Tako da ona kod mene za sada ne utječe na kg. 

• Mariina1106
    09. Veljača 2022. 13:30

Moram ponovo za 2 mj ne tj 😂

EvaKB
    09. Veljača 2022. 13:31

Arsancres

Danas nas ima s pregledima, sretno svima ❤️❤️❤️ javljajte kak koja obavi, ja sam tek u 16h💩💩💩
    Od danas sam u terminu službeno 😳😳😳😳 nadam se da ću prenijet jer nisam još mentalno spremna

Ja sam u 15h, moguce da smo taman jedna za drugom

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Arsancres
    09. Veljača 2022. 13:37

EvaKB

Arsancres

Danas nas ima s pregledima, sretno svima ❤️❤️❤️ javljajte kak koja obavi, ja sam tek u 16h💩💩💩
    Od danas sam u terminu službeno 😳😳😳😳 nadam se da ću prenijet jer nisam još mentalno spremna

Haha jesmo, ja sam u 15.50, ja uvijek žicam popodne zbog male i muževog posla, a znaš da oni uvijek sat vremena za trudnicu ostave 🤭🤭 
    Meni je zadnji pregled kod njega 🥺 pravo balkanski ću im donijet nešto 😂 inače sam baš protiv tih poklona doktorima, nikad nisam ništa nikom nosila jer mislim da je to njihov posao, gdje god bili, a i da su se naši navikli jako generalno na to nepisano pravilo, ali ja to ne podržavam, osim u ovom slučaju ❤️
    Meni su i doktor i sestra toliko dragi da bi im i ovak neš kupila, npr. za blagdane 😂😂😂😂

Arsancres
    09. Veljača 2022. 13:39

Hvala za dobre želje, ja još ne vjerujem da sam službeno u terminu 🙈🙈🙈
    Čoksaaaa šta mala Nika čeka, curka i koronu odvalila, još ćeš ti prešišat🤭

EvaKB
    09. Veljača 2022. 13:42

Arsancres

EvaKB

Arsancres

Haha jesmo, ja sam u 15.50, ja uvijek žicam popodne zbog male i muževog posla, a znaš da oni uvijek sat vremena za trudnicu ostave 🤭🤭
    Meni je zadnji pregled kod njega 🥺 pravo balkanski ću im donijet nešto 😂 inače sam baš protiv tih poklona doktorima, nikad nisam ništa nikom nosila jer mislim da je to njihov posao, gdje god bili, a i da su se naši navikli jako generalno na to nepisano pravilo, ali ja to ne podržavam, osim u ovom slučaju ❤️
    Meni su i doktor i sestra toliko dragi da bi im i ovak neš kupila, npr. za blagdane 😂😂😂😂

Da, ja isto idem popodne, pa malo ranije s posla izadem, a opet stignem nakon pregleda jos pokupit muza s posla. Imamo to vec razradeno. Ma njih dvoje su genijalni, toliko se osjecas ugodno i opusteno da je to nevjerojatno.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

CoKSa
    09. Veljača 2022. 13:54

Sunašce83

CoKSa

Pregleda nije ni bilo.

Pa zar nisi otvorena 3 prsta i da to treba pratit sad?

Pa nema veze, plodna voda je uredna. Moze samo malo procackat, ali nije joj se dalo

• Nooha
    09. Veljača 2022. 14:00

CoKSa

Sunašce83

CoKSa

Pregleda nije ni bilo.

Pa zar nisi otvorena 3 prsta i da to treba pratit sad?

Pa nema veze, plodna voda je uredna. Moze samo malo procackat, ali nije joj se dalo

Dakle ne odu u pola 12 🙈
    Dobro za znati...

Kakav ti je plan za dalje??
    Iduci pregled??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.