Zadnja dva mjeseca na glavi🤣E sad na zadak🙈
E to je mustra mala!:)) Aj nadam se da će se opet okrenuti.. ništa.. moraš dubiti😆🤭🤭
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovcankadrago mi je da je sve ok, stvarno je mustra mala! 😀
Coksa svaka cast, kod mene je libido nepoznanica trenutno.
Hej hej! 🌸
Dubrovcanka sva sreca da je curka super, ali zadak 🙈🙈🙈🙈 jao to mi je nocna mora...moja je od pocetka glavom dolje neka i ostane. Nis sad vjezbahaj dubi na glavi sreca je imas jos fore 😉
Mislim da nitko vise ne porada bebe na zadak. To je po defoltu carski...pitam se kak su prije nase bake kad su jos doma radale 🤔
Pau18, meni moja nije nikoga preporučila. A šta to onda znači da je ta M. neka dobra? Ja isto ne znam nikoga. Baš me zanima ima li tamo neki raspored kad je tko tamo od dr. Baš ću sutra vidjeti.
Ova kod koje je mene poslala je koliko znam predstojnik ginekologije. Mislim da je srijedom dr. Rubin za dalje nemam pojma.
Dubrovčanka baš mi je žao. Mene ovo stanje izluđuje. Ja sam se nadala nekom konkretnije dogovoru od "stigne se još okrenuti". Ali dok ne prođe vrijeme ne možemo znati! Ja vjerujem u tvoja predviđanje: ti si "vidjela" da će se okrenuti do kraja, samo nisi rekla da li moj ili tvoja,hahaha 💕💕
Coksa ovo za seks je čista laž, koju su izmislili muškarci,haha U prošloj smo muž i ja stvarno pretjerivali i svejedno sam prenjela i nakon 11 dana indukcija,haha Ovaj put samo apstinencija,haha On me nagovara da ima posebnu tehniku okretanja bebe jer je u prošloj mala bila 3 mj naglavačke, haha A vrijedi pokušati!
Cure imam pitanje ima li koja od vas da tijekom cijele trudnoće nije napravila niti jedan IAT bez obzira na krvnu grupu. Doktorica u Petrovoj me toliko uplašila da je život mene i bebe u velikoj opasnosti i da je to nemar ginekologa za prijavite. Sad neznam što bi? Da zovem negdje da mi to izvade ili da sjednem i plačem???
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Mislim da nitko vise ne porada bebe na zadak. To je po defoltu carski…pitam se kak su prije nase bake kad su jos doma radale 🤔
Mislim da poradaju na Merkuru jer po statistici imaju oko 60% carskih na zadak. Mislim da to ovisi o rodilji, ako inzistira da se može. Ja ni pod razno ne želim na zadak. Ne toliko zbog mene i šavova i boli već je ogromna vjerojatnost ozbiljnog ugrožavanja zdravlja bebe. Zato se bojim ako krenu trudovi. Ne želim na prvi trud trčati u bolnicu ali ne želim niti roditi na zadak. Nadam se da će se to još nekako riješiti!!! Dubrovčanka šta je rekao tvoj doktor? Carski, čekati, vanjski okret...?
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dubrovcanka drago mi je da je malena dobro,ali hmm za zadak 🙈🙈 sta kaze dr. ?
Marijana slazem se,nekad su djeca sa 2,5 do max 3kg se radala ali danas je normala 4kg,i niposto da je tako ne bi riskirala s porodom prirodnim zbog zdravlja djeteta.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovcanka nekako imam osjećaj da će se ona opet okrenuti… Držim fige da tako bude 🤗
MarijanaMartin slažem se, bitno da je beba dobro, i ja bih na carski u tom slučaju bez razmišljanja. Ali veselila sam se tvom iskustvu prirodnog poroda, znam da si se pripremala. Tko zna, možda još i bude 😊
Coksa i keksić 😂😂 I ja uvijek citam i ne vjerujem. Slažem se da je muž sretnik 😅 Moj nikako nije te sreće, eto jednostavno nemam potrebu, i kad sam probala nije mi to to 😕
Dubrovčanka baš mi je žao. Mene ovo stanje izluđuje. Ja sam se nadala nekom konkretnije dogovoru od "stigne se još okrenuti". Ali dok ne prođe vrijeme ne možemo znati! Ja vjerujem u tvoja predviđanje: ti si "vidjela" da će se okrenuti do kraja, samo nisi rekla da li moj ili tvoja,hahaha 💕💕
Coksa ovo za seks je čista laž, koju su izmislili muškarci,haha U prošloj smo muž i ja stvarno pretjerivali i svejedno sam prenjela i nakon 11 dana indukcija,haha Ovaj put samo apstinencija,haha On me nagovara da ima posebnu tehniku okretanja bebe jer je u prošloj mala bila 3 mj naglavačke, haha A vrijedi pokušati!
Cure imam pitanje ima li koja od vas da tijekom cijele trudnoće nije napravila niti jedan IAT bez obzira na krvnu grupu. Doktorica u Petrovoj me toliko uplašila da je život mene i bebe u velikoj opasnosti i da je to nemar ginekologa za prijavite. Sad neznam što bi? Da zovem negdje da mi to izvade ili da sjednem i plačem???
Da li to možeš sada obaviti? Možda ti mogu dati uputnicu pa odeš odmah drugi dan u Petrovu pa to riješiš i mirna si. Nalaz je za 3 dana, evo ja baš dobila danas u e-građanima, a radila IAT u četvrtak.
Marijanamartin ja am bas nedavno tu pitala za taj iat. Ja ga nisam uopce radila, koliko sam shvatila nuzno je napravit ga ako je majka negativna krvna grupa.
Sortiraj odgovore
Najstariji