Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mak18
    08. Veljača 2022. 21:56

MarijanaMartin

Je, to ti je to. Znači jedino ja nisam bila na tom testu. Užas!!!!

Ja sam taj test radila samo jednom 🥴 uopće nisam znala da trebam ponoviti

• MarijanaMartin
    08. Veljača 2022. 22:26

Bambolina

Marijana, a jesi vadila krv normalno dva puta tokom trudnoće? Meni je zadnji put sve bilo nekako utrpano na istu uputnicu i onda sam na e građani našla i nalaz kks i IAT nalaz.. Držim fige da sve bude ok 🍀

Nisam, vadila sam jedanput i IAT nigdje nije bio naveden. Ma užas. Muž veterinar me tješi da ne može ništa biti. Zašto pozitivne majke vade, a ne može ništa biti??? Neznam hoću li oka sklopiti, a onda kad krenem sutra zvati i 🤬🤬🤬🤬.  Cure držite se vi koje se borite s koronom, sa išijasom ili sa otvorenom "čučicom", haha 🤞🤞🙏🙏🍀🍀🍀

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

CoKSa
    08. Veljača 2022. 22:55

https://ibb.co/wRZHHVS

Ima li budnih? Gladnih? 

Amelie
    08. Veljača 2022. 23:00

CoKSa

Ima li budnih? Gladnih?

Hahahaha.. čopkala sam dosad kulen, seku i masline🙃🤭🤭

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

bebo
    09. Veljača 2022. 00:27

CoKSa

Ima li budnih? Gladnih?

Mrtvih 😁😖😩
    A mrkla sam pol kajzerice s mortadelom, koliko mi je moj junak dopustio..

sibila009
    09. Veljača 2022. 03:25

CoKSa

Ima li budnih? Gladnih?

Ima, ima... ajmo piškiti,  protegnuti nogice 🙃
    @MarijanaMartin nemoj se nervirati, opusti se i sutra to riješiš!

Curice, vi papate sve po redu. 😂 Ja sam imala čudne vrijednosti na OGTT testu, odradila profil GUK-a u bolnici tamo vrijednosti bile super, al su mi rekli da pripazim. Tako da... ja baš pazim po školski ☺ kod mene sve po školski 🤣😂🤣

36👫36
    Termin 26.03.2022 💙

anchika
    09. Veljača 2022. 06:34

Jutro, tesko mi naci listu na mobu oa sretno s pregledima danas! 😀
    Taj iat me malo zabrinuo, ali si opet mislim kako moja dr ne skrtari na uputnicama, valjda bi mi dala da to napravim kao i sve da je trebalo. Nije me nitko npr ni pitao koja mi je muz krvna grupa, to bi onda s trudnocom i partneri trebali ic provjerit krvnu grupu🤔 ima li smisla to izvaditi ako nije vadeno na pocetku trudnoce?
    ..
    Vidim da ima nocnih papalica, ja sam najgladnija u prvom dijelu dana i onda bih samo jela, navecer me cak i ne trazi.

tanja24
    09. Veljača 2022. 07:36

Dubrovčanka

Tani1984 bravo za super pregled ❤️🤞🏻
    Bebo redovita 🤣 pitaj Tejusku koliko je dobro 🤣
    Btw žene meni željezo bilo na donjoj granici i ja pila Floradix tonik. Dolazi mi danas nalaz željezo high🤣. Eto imate sve preporuke 😁. I od njega dobro kakam🤣

Jao super za željezo i meni na donjoj granici bio i uzela isto floradix, nadam se da ce i meni na kontroli biti nesto bolji. Nakon koliko si kontrolirala željezo? Mislim, koliko si popila? 

bebo
    09. Veljača 2022. 07:47

Dobro jutro, zenice!
    Arsancres nisam shvatila, jesi to RH negativna?
    IAT se kada se sve u redu radi reda radi u ranoj tridnoci i opet negdje pred kraj, 32-34tt mislim..
    Ali nije frka ako si RH pozitivna, moj je dr.samo odmahnuo rukom... 

bebo
    09. Veljača 2022. 07:49

Dani nemam iskustva sa problemima sa stitnjacom.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.