Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    09. Veljača 2022. 11:27

Dani30

Maya34

Danimeni hormoni štitnjače nikada bolji nisu bili nego sada i udebljala sam se za sada 9kg. Sklona sam dobivanju kila i to strašno brzo, ali eto sada hvala Bogu je oke. Tako da mislim da tvoj problem itekako ima veze sa štitnjačom. Uzimaš neku terapiju?
    Tonka 👏 za super pregled i veliku bebicu 😊❤️ A tlak je pretpostavljam bio visok? 😏
    Arsancres čestitam na ulasku u termin 🥳😊
    Ima vas puno pa svima sretno na pregledu i veselim se vijestima o velikim bebama i super pregledima 😊🤞

Uzimam terapiju od prije trudnoce,stalno mi je varirala.. sada sam na L-Thyroxu 162,5 .. prije trudnice sam uzimala 137..

Koliko često tamo ideš vaditi tsh i ft4? Kod nas je obavezno jednom mjesečno u trudnoći.. Trebala bi što prije obaviti pretrage hormona i obavezno reći i za oticanje i debljanje svom endokrinologu. A ti sama probaj barem kruh i tjesteninu svesti na minimum, ako već nisi zbog straha od kg 😏

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    09. Veljača 2022. 11:34

Evo cure od rane zore zovem doktore i 🤬🤬🤬. Haha uglavnom moj soc gin kod kojeg sam službeno samo vodila trudnoći mi je dao uputnicu i rekao da se nemam što brinuti ali da ipak napravim tu pretragu. Stvarno korektno od njega. Moja privatna gin mi se ne javlja, danas radi od 16h. Uh kad ju dobijem!!!! Baš me zanima koje je njeno objašnjenje za cijelu ovu zbrku!!! Tako da ću sutra u Petrovu.  
    Cure koje se debljate, ja se ne brinem. U prvoj sam dobila 50kg i sa bebom je sve bilo uredu. Normalno se okrenula, "normalno" rodila. Kilogrami nisu otišli, malo su se smanjili ali nikako i nikad ne ću doći na staru težinu. Ja to objašnjavamo promjenom načina života. Živjela sam jako aktivno (duge šetnje, dugo spavanje, lagana prehrana). Sa malom bebom se sve promijenilo, ali najviše me ubilo ne spavanje. Zato cure nemojte se živcirati oko debljine, promjene su dio života. Svaki dio života ima svoje lijepe i loše strane.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

plavo_nebo
    09. Veljača 2022. 11:36

Ajme ja vas bas dugo nisam citala i sad vidim da uskoro dolaze bebicee 🎉🎉

Mi imamo jos 90ak dana 

mrzlopoljka
    09. Veljača 2022. 11:46

Coksa, u koju bolnicu ideš u TA?

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2022. 12:21

Curke sretno danas sa pregledima!🌸🌸🌸
    IAT sam vadila pocetkom T. Ja sam krv grupa A + on 0 +, al vjv cu jos jednom taj Iat ponoviti i ponavljati krv. grupu zbog prezimena 😅

CoKSa
    09. Veljača 2022. 12:32

mrzlopoljka

Coksa, u koju bolnicu ideš u TA?

Petrovu. 

CoKSa
    09. Veljača 2022. 12:33

Obavila uzv, bebolina na 3370, glava dolje. Sad popiskila trakicu i cekam pregled. 
    5 zena je ispred, ali ide brzo. 

• MarijanaMartin
    09. Veljača 2022. 12:40

CoKSa

Obavila uzv, bebolina na 3370, glava dolje. Sad popiskila trakicu i cekam pregled.

Pa to je predobro i sve idealno. Čestitam!! 🍀🍀💕💕

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    09. Veljača 2022. 12:46

Tonka bome dug pregled ali dobro da su bili tako detaljni.
    Drago mi je da nisi morala odmah ostati i žao mi je da imaš sad taj stres pred kraj. Na kraju se sve uvijek nekako riješi pa ćr i to nadam se 💕
    Arsancres čestitke za ulazak u termin 🥳 j
    Luck ni meni nije radio briseve, htio je u početku ali od utrogestana nije mogao i onda kao da je odlučio a ipak nije bitno 😑
    Dani30 evo ja se sva nanerviram kad vidim koliki stres su ti stvorili... A razumijem te jer i ja sam išla tak na pregled u brizi da li će mi kaj prigovriti da kako sam dobila 2kg u 6 tjedana a na dijeti sam 🙄  Bitno da je bebica dobro 💕
    Coksa bebica je odlično znači, supeeer ❤

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    09. Veljača 2022. 12:58

Dani30

Dani30

Cure sretno danas na pregledu…
    Nisam dobro popratila zanima me dli jedna od vas ima od prije trudnoce problema sa stitnjecom, tocnije hasimoto. Ja se nemogu nacuditi sto ja dobijam toliko na kilazi.. sada sam u 26tt i do sada sam dobila 13kg.. pazim sta jedem koliko mogu jer ima dana kada mi se bas trazi koja kockica cokolade ili vec nesto slatko.. zanima me dali moze imati to debljanje veze sa stitnjacom? Znam da je glupo uopce tako nesto misliti,ali se cudim sto je to tako, prije trudnoce sam se znala odjednom udebljati 10 kg,pa isto tako nakon nekog vremena toliko smrsaviti.. stvarno neznam do cega je,a moja ginekologinja me svaki pregled napada i govori mi da sam se strasno udebljala,to mi polako ide na psihu i ubijam se zbog toga ,a nemogu nista u vezi tog..

I zaboravila sam reci da mi se zadnjih skuplja voda u tijelu.. noge su mi debele Boze sacuvaj..vise se neprimjecuju zglobovi na nogama sve je ravno..🙈🙈🙈🤣

Baš sam te htjela pitati da li ti se skuplja voda jer ti onda nisi uopće dobila toliko kila nego si samo loše sreće da nakupljaš vodu.. znam cure koje tako prvu trudnoću kao ti, a druga ništa.. Tako da nemoj se toliko nervirati. Tvoje tijelo tako funkcionira. Vidim da paziš što jedeš. Ja imam blagi autoimuni tireoiditis i na Letroxu sam godinama.. evo sad mi je i malo povećao dozu pa sam na 42mg jer je FT4 krenuo padati, a TSH je još ok. Moje kile dobre zasad.. samo 5 dobila. Na kojoj si ti dozi?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.