Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrzlopoljka
    08. Veljača 2022. 14:10

MarijanaMartin

Cure evo svježeg izvješća iz Vinogradske: došla sam u 9:10 a naručena u 9:30. Poučena iskustvom sa SD, nisam se žurila. Ide se prvo na neki šalter upisati, pa piškiti u poseban WC za TA, dok sam piškila već sam čula da netko zove moje prezime u hodniku. Kad ono, ja sam na redu. Brzo skidanje, doktor čeka. O Bože, dočekao me baš doktor kojeg sam tražila u mailu (nemam nikakvu vezu, preporuku ili sl). Bio je jako ljubazan i profesionalan, znao je sve info što sam napisala u mailu koji liči na poduži članak iz časopisa "moja sudbina",haha Nikakvo držanje s visoka, ali nije niti primitivac sa ceste. Stvarno ocjena pet plus. Beba je i dalje poprečno. Tu se ništa ne može, osim čekati. Zabetonirana sam dolje, tako da porod neće biti tako skoro. Za tjedan dana opet pregled. Čini mi se jedino da su oprema i ambijent malo lošiji tj sve je dotrajalo i jugoslavenski,haha Moram reći da me i one gospođe opterećuju što prose na ulazu. Nikako da nešto ponesem za njih i onda imam osjećaj da me prati loša karma!!! Uglavnom, ocjena je 5 iako mi srce i dalje kuca za SD🤫🤗💕

Hvala ti puno na iskustvu! Ovaj puta si pogodila dan? :D Odlično što te dočekao baš traženi doktor i što si brzo došla na red. Ja sam danas dobila prvi termin gore kod njih, idem 24.02. Isto se nadam nekom dobrom doktoru/doktorici. 

mrzlopoljka
    08. Veljača 2022. 14:34

CoKSa - presladak kompletić.  A za ostalo, hahaha. Svaka ti čast na želji uopće za seksanjem, vjerujem da ti je muž sretan. 

• Nooha
    08. Veljača 2022. 14:50

Mora da je do vremena 🙈 danas sve bebe nešto mirne...
    Dakle kod mene ista stvar ... Cijelu noć mir što je super jer sam se divno naspavala.
    Probudim se ujutro, ništa, popijem kavu tek toliko i dalje ništa...razgovaram sat vremena na telefon ništa, onda odlučim da uzmem par kockica čokolade...i da nakon nekog vremena evo par udaraca...čak ih i snimim da sama sebe uvjerim 🤣 i sad dalje opet skoro ništa...
    Mora da je takav dan 🤔🙈
    Popodne svakako planiram izvuči watcher čisto da malo provjerimo otkucaje kad je vec tako kako je, a imam ga doma.
    Dubrovčanka sretno na pregledu... Bolje da si išla barem ćeš biti mirnija...
    Coksa, čitam tvoje postove o seksu i svaki put si mislim...dobro pa kako 🤣🤣🤣🤣
    Svaka čast, treba u tvom stanju i još pored dvoje male djece naći vremena 🙈🤣🙈🤣🤣
    Mi smo već zaboravili što je to 🙈 i još kad dodam 6 tjedana iza poroda... Bolje da niti ne razmišljam 😂🙈🤣

Maya34
    08. Veljača 2022. 14:52

Dubrovcanka proradila linolada 🤭 Rekla je meni moja mama "budi sretna dok te lupa i dok te bolucka stalno nešto, falit će ti to". I bome je tako 🙈

Coksa ti si kraljica i amen 🤣🤣🤣 ja se uvijek sjetim jedne od naših cura kada je tu napisala da ne zna kud bi sa sobom na krevetu , a kamoli još i s mužem 🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• katsy
    08. Veljača 2022. 14:54

CoKSa

Evo kompletica za izlazak
    https://ibb.co/x7r2jpq

Jel na taj kompletic budes jos nesto joj obukla? Tipa nesto toplo ili samo ide u deku jos..?
    Bodi s imenom je predobar, prava uspomena ce bit :)

CoKSa
    08. Veljača 2022. 15:01

katsy

CoKSa

Evo kompletica za izlazak
    https://ibb.co/x7r2jpq

Jel na taj kompletic budes jos nesto joj obukla? Tipa nesto toplo ili samo ide u deku jos..?
    Bodi s imenom je predobar, prava uspomena ce bit :)

Imat ce gore vesticu, u jaju deku do auta, kasnije cu ju otkriti, jer ce mm parkirat ispred, tik prije nego izademo ce ugasit auto pa ce biti ugodno toplo.

Demi30
    08. Veljača 2022. 15:02

MarijanaMartin bas mi je drago da si zadovoljna pregledom. Kakonje super kad naiđeš na dobrog doktora 😊
    Sretno curama danas na pregledu!
    Dubrovčanka sad vježbaj, hodaj, dubi na glavi.. 😂 Imaš još fore
    Hvala svima na čestitkama za broj 99 🤩 Kao da sam jučer gledala neke od vas i zavidila vam na tom broju. Nadam se da će sad krenut vrijeme letit. 
    Ja se osjećam bolje, bolovi su popustili. Ponovno u petak idem kod fizioterapeuta i mislim da ću nastaviti s tom praksom.  Veselim se i što mi muž dolazi krajem idućeg tjedna. Samo njega čekam da krenem u pohod na shopping 😂 Prekosutra me čeka i OGTT, ali i KKS i URIN, pa se nadam da će to dobro proći.
    Čoksa kraljice! Ja ne znam što je seks. Zadnji put sam se seksala tamo negdje kad sam ostala trudna 😆 Onda hematom, krvarenje, mirovanje... Pa muž ode na brod... A ja se osuših doma 😆

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    08. Veljača 2022. 15:11

Dubrovčanka

Evo me curke. Bogu hvala sve ok. Ctg odličan. Protoci odlični. Aliiiiii cura na zadak 🤣🤣🤣🤣. MarijanaMartin gdje si prijateljice po zadaku🤣.Coksa šalji one vježbe. Ima da dubim od jutra do sutra na glavi😝

Odličnooo da je curka dobro a mama nek dubi na glavi onda😁

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Nooha
    08. Veljača 2022. 15:14

Dubrovčanka

Evo me curke. Bogu hvala sve ok. Ctg odličan. Protoci odlični. Aliiiiii cura na zadak 🤣🤣🤣🤣. MarijanaMartin gdje si prijateljice po zadaku🤣.Coksa šalji one vježbe. Ima da dubim od jutra do sutra na glavi😝

Super za dobar pregled ❤️❤️❤️❤️
    A zadak??? Jel tako bila od početka ili se curka okreće 🙈🙈🙈

Amelie
    08. Veljača 2022. 15:34

Nooha

Mora da je do vremena 🙈 danas sve bebe nešto mirne…
    Dakle kod mene ista stvar … Cijelu noć mir što je super jer sam se divno naspavala.
    Probudim se ujutro, ništa, popijem kavu tek toliko i dalje ništa…razgovaram sat vremena na telefon ništa, onda odlučim da uzmem par kockica čokolade…i da nakon nekog vremena evo par udaraca…čak ih i snimim da sama sebe uvjerim 🤣 i sad dalje opet skoro ništa…
    Mora da je takav dan 🤔🙈
    Popodne svakako planiram izvuči watcher čisto da malo provjerimo otkucaje kad je vec tako kako je, a imam ga doma.
    Dubrovčanka sretno na pregledu… Bolje da si išla barem ćeš biti mirnija…
    Coksa, čitam tvoje postove o seksu i svaki put si mislim…dobro pa kako 🤣🤣🤣🤣
    Svaka čast, treba u tvom stanju i još pored dvoje male djece naći vremena 🙈🤣🙈🤣🤣
    Mi smo već zaboravili što je to 🙈 i još kad dodam 6 tjedana iza poroda… Bolje da niti ne razmišljam 😂🙈🤣

Haha bas tako.. ja si računam prvi seks oko 1.7. 😂😂 Baš mi je libido skroz pao u trudnoći.. još sad kad me stavio dr na mirovanje ne pada mi napamet.. jadan muž.. a sto cu mu ja😆🙃

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.