Dubrovčanka i moj se danas samo meškolji ne lupa kao inače
MarijanaMartin super za pregled, nek je njemu lijepo
Meni je doktorica danas otkazala sutrašnji pregled jer je u izolaciji (to mi je trebao biti zadnji kod nje), rekla mi je da se javim u trudničku u četvrtak ujutro zbog toga što me prati svakih 8 - 10 nakon što je vidjela da imam oštećenja na posteljici. Sad sam vidjela da je MarijanaMartin bila naručena u trudničku.
Zna li netko trebam li se naručiti u trudničku u Osijek? Čisto sumnjam da će me naručit od danas do sutra.
Curke odoh na ctg i uzv. Gyn rekao da odma dođem. Nadam se samo da je zatišje pred porod 🤞🏻💓
Sunce sretnoo♥️da bude sve u najboljem redu,iscekujemo 🥰
Demi draga cestitam na ispod 100🎉🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartin jel još uvijek ima nadimak buco? 🙈🤭 Bitno da si zadovoljna izašla van od njega 😊
Dubrovcanka i ja ga danas osjetim u blažem izdanju, odnosno više se migolji.. Ali dobro da možeš otići da se smiriš, javi nam što je rekao 🤞❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pau18, meni je gin rekla da se ne trebam naručiti. Oni kao vide uputnicu. Samo dodjem tamo bilo kada i čekam. Nema termina za dan niti satnicu. Nego kako odlučimo. Meni je u petak rekla da odem ovaj tjedan tamo pa sam ja odabrala sutrašnji dan da taman fino udjem u novi tjedan. Nadam se da sam pomogla.
Hvalaa ti ♥️ pomogla si mi, odmah mi je srce na mjestu. Ona je meni rekla da idem u četvrtak jer onda radi doktorica Muller (meni tako svejedno tko radi jer ne znam nikoga 🤣)
Pau18, meni je gin rekla da se ne trebam naručiti. Oni kao vide uputnicu. Samo dodjem tamo bilo kada i čekam. Nema termina za dan niti satnicu. Nego kako odlučimo. Meni je u petak rekla da odem ovaj tjedan tamo pa sam ja odabrala sutrašnji dan da taman fino udjem u novi tjedan. Nadam se da sam pomogla.
Ne treba se naručiti, moj savjet vam je da ne letite odmah ujutro jer onda bude najveća gužva, nego tamo oko 11h jer do tad se već smanji gužva i budete prije. Nije pravilo jer nekad budu gužve ajmeee, ali čisto da ne morate čekati....
P.s. hvala svima na dobro došlici!
Sretno na pregledima!
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Pau18, meni moja nije nikoga preporučila. A šta to onda znači da je ta M. neka dobra? Ja isto ne znam nikoga. Baš me zanima ima li tamo neki raspored kad je tko tamo od dr. Baš ću sutra vidjeti.
Da, postoji raspored kad tko radi trudničku ambulantu.
Ja ću ići kod dr. Rubin i za sad imam samo lijepa iskustva s njom.
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Curke odoh na ctg i uzv. Gyn rekao da odma dođem. Nadam se samo da je zatišje pred porod 🤞🏻💓
Sretno i javi kako je prošlo! 🙂
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Dubrovčanka javi kako je proslo.
Inace sada pred kraj nemanu mjesta da sutiraju nogama, vec je to vise pritisak i tu u tamo koji pomak.
Meni se bebolina sad javi samo navecer, bas ako ju nesto probudi kroz dan pa se samo malo okrene, izbije neka kvrga na trbuhu i mirno je dalje.
Mi smo danas obavili setnju od 5 km, nakon izolacije🥳
Ja vise ne mogu jest ananas, ne mogu se ni toliko na dan seksat. Jednostavno je odlucila da nece van.
Evo kompletica za izlazak
https://ibb.co/x7r2jpq
Dubrovčankajavi kako je proslo.
Inace sada pred kraj nemanu mjesta da sutiraju nogama, vec je to vise pritisak i tu u tamo koji pomak.
Meni se bebolina sad javi samo navecer, bas ako ju nesto probudi kroz dan pa se samo malo okrene, izbije neka kvrga na trbuhu i mirno je dalje.
Mi smo danas obavili setnju od 5 km, nakon izolacije🥳
Ja vise ne mogu jest ananas, ne mogu se ni toliko na dan seksat. Jednostavno je odlucila da nece van.
Evo kompletica za izlazak
https://ibb.co/x7r2jpq
koja si ti kraljica... pa svaka čast da možeš uopće 🤣
Kompletić je predivan 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hvala ženske evo još čekam🤣. A ona kao da zajebava sad krenula da se mrducka🤣
I mi čekamo s tobom 😁 Sretnooo 🤞💕