Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    08. Veljača 2022. 00:56

Katja 😂😂😂😂 Vrecice 🙊🙈 Ma dok su mi oni gurnuli kadicu ja sam se sva uneredila 😭🙈
    Zgaravica me ubijala nocas i noc prije. Oka nisam sklopila, ne da gori, nego 🔥 🔥🔥 🔥
    Cezar1502 ❤
    Meri slatkooooo 🍭🍭O svaka cast na organizacijini inicijativi oko skrbi 💪💪
    Nooha drzimo figw za frizera, zasluzila si! ❤
    Kriss izdrzi jos malo 💪🐣

tanja24
    08. Veljača 2022. 07:01

bebo

Sunasce, ajme gdje si sama to nasla gurat? Digni ga!
    Tanja 30tt ❤ Pratimo se 😎 Gdje radjas? 😜😉🐣
    Bamnolina znaci ove ovcice su tooooop ❤❤
    Omerta javi ako sta nađeš.. Ja sam odustala. Sve sta spominjete nist mi nije bilo lijepo ili nije bilo na zalihi 🙈 Nosim ovo sta imam… 😜🍭
    Cure s bolovima (isijas) drzite se. Mozda najbolje savjetovati se gin.
    Elle promakle su mi slikice sobe 😭😭
    Mogu samo zamisljati koju si fototapetu s balonima narucila ❤❤

Ja cu u Vinogradsku, svi su mi rođeni u Vinogradskoj i ja sam ti prezadovoljna. Koliko mogu biti s bolnicom i osobljem:) 

Tonka341
    08. Veljača 2022. 07:13

Jutro cure :)
    Dubrovcanka hvala ti :). I meni je bila uzasna noc, sveukupno sam 2h odspavala 😒, nadam se da necu cijeli dan provesti u trudnickoj :/. Tebi drzim fige za dobre nalaze 🤗.
    Tani sretno na pregledu :).

Ante 💙 Maro 💙

LucK
    08. Veljača 2022. 09:08

Jutro 💞
    Sretno danas na pregledima ❤️
    Meri drago mi je da ste riješili situaciju i sad možeš opuštenije 😊
    Sibila dobro nam došla i sretno 😁
    Bebo žao mi je za žgaravicu 😬
    Dubrovčanka baš vas je prepala 😋 držim fige 🍀
    Tani baš glupo za pratnju 😬

31👩‍❤️‍💋‍👨38

elle 🙋‍♀️
    08. Veljača 2022. 09:20

Dobro jutro cure 🌞
    Sretno na pregledima danas 🤞😊
    Bebo a stavila sam da se obriše nakon 12h,sorry. 🙈
    Dubrovčanka žao mi je radi stresa ali drago mi je da te izlupala poslije 🤣 I naravno držim fige za dobre nalaze 🤞🥰
    Tani1984 žao mi je zbog pratnje 😔

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    08. Veljača 2022. 09:42

Tani i Tonka sretno na pregledu 🤞😊

Demi vjerujem da će ti lagana masaža i vježbe pomoći, dobro da si otišla na pregled 🤞
    Meri97 baš sam sretna zbog tebe i što ste uspjeli dogovorom riješiti tu ne baš jednostavnu situaciju 😊 Sada  pazi na sebe i bebu 🥰

Sibila dobro došla i neka ostane do kraja školska trudnoća (i porod) 😊
    Dubrovcanka držim fige za dobar nalaz 🤞 i da te curka pošteno izlupa 🤭❤️
    Coksa jesi u komadu? 😁
    -
    Nisam niti ja normalno spavala 😒 Menstrualni grčevi plus grčevi u želudcu me probudili u pola 5 🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    08. Veljača 2022. 11:05

Cure evo svježeg izvješća iz Vinogradske: došla sam u 9:10 a naručena u 9:30. Poučena iskustvom sa SD, nisam se žurila. Ide se prvo na neki šalter upisati, pa piškiti u poseban WC za TA, dok sam piškila već sam čula da netko zove moje prezime u hodniku. Kad ono, ja sam na redu. Brzo skidanje, doktor čeka. O Bože, dočekao me baš doktor kojeg sam tražila u mailu (nemam nikakvu vezu, preporuku ili sl). Bio je jako ljubazan i profesionalan, znao je sve info što sam napisala u mailu koji liči na poduži članak iz časopisa "moja sudbina",haha Nikakvo držanje s visoka, ali nije niti primitivac sa ceste. Stvarno ocjena pet plus. Beba je i dalje poprečno. Tu se ništa ne može, osim čekati. Zabetonirana sam dolje, tako da porod neće biti tako skoro. Za tjedan dana opet pregled. Čini mi se jedino da su oprema i ambijent malo lošiji tj sve je dotrajalo i jugoslavenski,haha Moram reći da me i one gospođe opterećuju što prose na ulazu. Nikako da nešto ponesem za njih i onda imam osjećaj da me prati loša karma!!! Uglavnom, ocjena je 5 iako mi srce i dalje kuca za SD🤫🤗💕

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    08. Veljača 2022. 11:19

Pozdrav curke!
    Sretno svima koje imate preglede! 🥰
     Ja sam danas malo aktivnija jer se bolje osjecam, zadnjih par dana oprali me bili i hormoni, i bh kontrak. I bol u pipi.. Sad je malo lakse 😀

Tejuska♡
    08. Veljača 2022. 11:41

MarijanaMartin

Cure evo svježeg izvješća iz Vinogradske: došla sam u 9:10 a naručena u 9:30. Poučena iskustvom sa SD, nisam se žurila. Ide se prvo na neki šalter upisati, pa piškiti u poseban WC za TA, dok sam piškila već sam čula da netko zove moje prezime u hodniku. Kad ono, ja sam na redu. Brzo skidanje, doktor čeka. O Bože, dočekao me baš doktor kojeg sam tražila u mailu (nemam nikakvu vezu, preporuku ili sl). Bio je jako ljubazan i profesionalan, znao je sve info što sam napisala u mailu koji liči na poduži članak iz časopisa "moja sudbina",haha Nikakvo držanje s visoka, ali nije niti primitivac sa ceste. Stvarno ocjena pet plus. Beba je i dalje poprečno. Tu se ništa ne može, osim čekati. Zabetonirana sam dolje, tako da porod neće biti tako skoro. Za tjedan dana opet pregled. Čini mi se jedino da su oprema i ambijent malo lošiji tj sve je dotrajalo i jugoslavenski,haha Moram reći da me i one gospođe opterećuju što prose na ulazu. Nikako da nešto ponesem za njih i onda imam osjećaj da me prati loša karma!!! Uglavnom, ocjena je 5 iako mi srce i dalje kuca za SD🤫🤗💕

Bas mi je drago da si zadovoljna bila 🤗 to je lijepo za cuti!! 
    A malisi je bas divno poprecno,sta bi se on sada okrenuo🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    08. Veljača 2022. 12:16

MarijanaMartin super za dobar pregled 😍 držim fige da se beba okrene 😋
    Anchika drago mi je da si bolje ☺️
    Demi evo i tebe na dvije znamenke 🎉

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.