Ja se uvijek zaboravim referirati na osobu koja mi se obratila 🤦♀️
Kunem se da nisam tolko blentava u prvom stanju, ovo drugo mi osamutilo mozak 🤣🤣
Komentar iznad se odnosi na temu Bolna leđa, išijas, lumbalni dio kralježnice
Sibila009, dobrodošla! Mi smo u istom gradu. Rodit ćeš u Os? Slažem se vezano uz komentare za tečaj za dojenje
. Patronazne su nam zakon!
Hvala!
Da, rodit ću u Osijeku.
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Boobamara super su ti kolica 🤩 Ej da te pitam nešto, danas sam išla u Profamiliu da predam onaj zahtjev, pa vidim u ugovoru da piše da je to isključivo za opremu za bebu, da treba čuvati račune i da ne priznaju ništa sto je kupljeno prije podnošenja zahtjeva. A ja već uzela autosjedalicu i neke stvari, nisam to znala. Meni ova žena s kojom sam razgovarala nije spominjala račune, samo je rekla da je to isključivo za bebu i da ćemo trebati rodni list njima poslati. Jel znaš možda kakva je praksa poslije, dal traže te račune? Da sam bar znala za to s prvim djetetom kad sam sve kupovala 😬
Pozdrav svima!
Ja sam vas pratila, čitala, gledala slikice…i pošto je netko napisao da sve više proljetnih bebica stiže i da je sve manje ostalo, odlučila sam se javiti, tako reći na samom kraju. Ja sam 33+3, na zadnjem ultrazvuku prošli tjedan u bolnici su mi rekli da bebica po svim mjerama odgovara 36tj. Ili ćemo se upoznati ranije ili ćemo biti sumo borac. S tim da sam se ja do sad udebljala 7kg. Cijelu trudnoću osjećam se odlično. Prvih 3 mj nisam ni znala da sam trudna. Nisam imala mučnine, niti jednom povraćala, nikakvih posebnih želja za hranom,… točno da mi nije stomaka ne bih rekla da sam trudna. 🙃
Svim curama koje se bore sa covidom, išijasom, prehladom i sl želim što brži oporavak i da svi zajedno uživamo u ovim zadnjim tjednima.
Ja sam malo odgađala sve… kupljeno je sve za bebača ali nije sastavljen krevetić, robicu lagano peglam i spremam u komodu, torba za rodilište će biti spremna sutra ( sve imam samo trebam posložiti u kofer).
Moram primijetiti da su vaše komade fantastično organizirane, sobice spremne, kolica atomska. 😍
Tečaj za porod sam odradila prije 2 tjedna, onaj s rodine stranice, online.
Radionicu dojenja i njege dijeteta kod patronažnih sestara u Osijeku i mogu reći da su pun pogodak! Sve pohvale sekama koje su držale jer su dale jako puno korisnih savjete i vremenski produžile radionice duže od predviđenog jer su se potrudili dati sve od sebe, odgovarati na sva naša pitanja…
Baš sam odužila 🤪 nemojte zamjeriti!
Dobro nam došla 💕 ti i sumo borac 🤣 baš si me nasmijala.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Boobamara hvala puno ❤️ Da nije tebe ne bih ni znala za to.
Čuvat ću račune od svega sto budem kupovala ubuduće, a možda i ne budu tražili, vidjet ćemo 😊
Nema mi logike da ne priznaju barem stvari koje sam kupila tijekom trudnoće, ali dobro, snaci ćemo se već za to ako bude trebalo. I ako nam odobre zahtjev 🤑
Mi smo odslusali tečaj doma zdravlja čisto da me ne bi poslije zezali u bolnici da muž ne može ako nije slušao. Jer nikad ne znaš s njima i njihovim pravilima. Da je nešto ekstra koristan nije.. ali slikala sam hrpu slajdova (jer ne žele poslati prezentaciju što je suludo)pa ću ih preletiti da znam što mi sve treba od stvari. Djelovalo je puno toga, ali eto ja ću imati doulu pa će mi i ona pomoći. Već je rekla i da pola od te silne kozmetike ne treba🤭🙈
Što se tiče pranja robice, zar nije najbolje da deterdžent nema mirisa? Omekšivač nikako ne mislim koristiti jer sam ga izbacila i za nas, a kamoli za bebu..mislim da su to čak i na tečaju komentirali da je loše i bolje izbjegavati tu silnu kemiju.
Tejuška imaš puno teksta u trakici pa nisam ni skužila da si i ti blizu s nama zadnjima hehe.. super;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie, uzmi onaj prašak iz dma, baš njihov, ja sam u početku prala samo s njim, kasnije s persilom sensitive, kako kad, ali taj iz dma mi je bio super. Nema mirisa, bojila, onih nekih izbjeljivača itd, onako neka mint boja je pakiranja, do nedavno je bio u najlonskom pakiranju, a sad je evo u kartonskom, ja neki dan uzela.
Imaju taj i verziju u boji kao, ne možeš promašiti 😁 i jako je povoljan, a opere stvarno super. Ja sam na 60 prala i skinuo bi mi npr. dojenačku kakicu bez problema.
Mi isto ne koristimo omekšivač dugo već, stavljala sam ocat za bebu, često i za nas.. A i u prvom periodu sam ubacivala isto neko sredstvo za dezinfekciju rublja već od 15 stupnjeva, isto je dm marka bila, ali sad su ga povukli iz prodaje, možda mijenjaju isto ambalažu, ali u biti, imaš i u mulleru za kupiti neki njihove marke, tipa 15ak kn je litra, ubaci se čep na cijelu mašinu.
Ja sam robu svoje cure skoro do 3 godine prala odvojeno od naše pa ja nisam možda neki racionalan primjer 😂😂
Vidim da se danas pisalo, sad ću čitat zaostatke 🤭🤭
Amelie, uzmi onaj prašak iz dma, baš njihov, ja sam u početku prala samo s njim, kasnije s persilom sensitive, kako kad, ali taj iz dma mi je bio super. Nema mirisa, bojila, onih nekih izbjeljivača itd, onako neka mint boja je pakiranja, do nedavno je bio u najlonskom pakiranju, a sad je evo u kartonskom, ja neki dan uzela.
Imaju taj i verziju u boji kao, ne možeš promašiti 😁 i jako je povoljan, a opere stvarno super. Ja sam na 60 prala i skinuo bi mi npr. dojenačku kakicu bez problema.
Mi isto ne koristimo omekšivač dugo već, stavljala sam ocat za bebu, često i za nas.. A i u prvom periodu sam ubacivala isto neko sredstvo za dezinfekciju rublja već od 15 stupnjeva, isto je dm marka bila, ali sad su ga povukli iz prodaje, možda mijenjaju isto ambalažu, ali u biti, imaš i u mulleru za kupiti neki njihove marke, tipa 15ak kn je litra, ubaci se čep na cijelu mašinu.
Ja sam robu svoje cure skoro do 3 godine prala odvojeno od naše pa ja nisam možda neki racionalan primjer 😂😂
Vidim da se danas pisalo, sad ću čitat zaostatke 🤭🤭
Već duže koristim denk mit pro climate.. svijetlo zelena ambalaža ali plastična. Da nije to taj?😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sunasce, ajme gdje si sama to nasla gurat? Digni ga!
Tanja 30tt ❤ Pratimo se 😎 Gdje radjas? 😜😉🐣
Bamnolina znaci ove ovcice su tooooop ❤❤
Omerta javi ako sta nađeš.. Ja sam odustala. Sve sta spominjete nist mi nije bilo lijepo ili nije bilo na zalihi 🙈 Nosim ovo sta imam... 😜🍭
Cure s bolovima (isijas) drzite se. Mozda najbolje savjetovati se gin.
Elle promakle su mi slikice sobe 😭😭
Mogu samo zamisljati koju si fototapetu s balonima narucila ❤❤
Dubrovcanka Ole! za ulazak u 9.mj ❤🍭
Hulkica, pisala je Omerta nedavno da se IAT radi na SD u podrumu soba.. Mislim da 6. Pogledaj kada dodjes dolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji