Ajoj Hukica, nadam se da je omicron, kod mene je delta pa se zato toliko dugo mučim…Pij puno tekućine i odmaraj, skidaj visoku temp, inhaliraj se, mislim da je to sve sto sad možeš učiniti.
Imala sam prvo u ujutro 37.2 a poslje je bila 38.2 popila lupocet nakon sat vremena išla mjerit jer sam osječala da se nije spustila bila je 38.4 pijem puno čaja od lumina (ne iz vrečice nego ga narežem u vodi i kuham) naravno med, uzeo muž u ljekarni vitamin c i čaj od sljeza i lekadol.. Ovo mi je prvi put da imam coronu i nada se da bu sve dobro i isto imam miris i okus jedino ta glava, sunusi i malo grlo i naravno tam temperatura.. 🤞🤞🤞💪💪
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Danas mi je frendica preporucila knjigu koju ona zove biblija za porodaj. Jel koja citala?
https://mozaik-knjiga.hr/proizvod/prirodan-porodjaj/
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Napravila kućni test i nažalost je pozitivan🤕😓
Žao mi je, nadam se da će proći što prije i da budu blagi simptomi. 🤞💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hukicapa zar i tebe😕.
Joj i taj covid neka bizi od svih nas vise🙏🤞._Katja i Hukica zelim vam sto prije da ozdravite🙏❤.
Dubrovcankada jos sitno brojis. Drago mi je za tebe. Sjecam se kako si bila u strahovima i sokovima na pocetku, a pogledaj sad, jos malo i mrvica na rukama. Mogu misliti sad srece kod muza i tebe❤.
Nažalost, a ono sve si covjek misli ma neče, hvala i da Katja isto da brzo prođe.. Sretno ❤️
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Cure s koronom držite se ❤️ držim fige da brzo prođe i što lakše ❤️
Hukice baš mi žao, još si brzo i skužila pa se na vrijeme testirala 😶
Anchika ti si i dalje negativna na kućnom? Bar nešto dobro 🙈❤️
Nadam se da će sve proći okej i da se nećete stresirati što je najbitnije😇
Ja mislim da sam jučer i danas po prvi puta imala one bh kontrakcije, nisam to nikada imala s prvom curom pa nemam pojma jel to to, onak stegne mi se stomak tj. ko da moram na wc iste sekunde, ali ništa ne boli, jel, samo kao da se skameni.
Mislim si jbt šta se pripremam već za porod 🙈🙈 ja baš u glavi nemam uopće viziju da se to sve bliži 🥺
Kak je vama?
Hvala cure ❤️ Arsancres da srečom, a znaš kak je to danas nažalost čim je nekakva hunjavica prva pomisao na to...
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Hvala cure ❤️Arsancres da srečom, a znaš kak je to danas nažalost čim je nekakva hunjavica prva pomisao na to…
Još sam htjela pitat cure koje su imale koronu i koje imate kolko lupoceta pijete s obzirom da piše 1do 2 tablete sva 4-6 sati?
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Hvala cure ❤️ Bas se odužilo, izgleda da ce oporavak biti malo duži proces.
Magy ja sam osjetila prve simptome 31.12., Lagana temp, sinusi, sutra dan odmah izgubila miris… Ta temp me držala dva dana pa sam mislila da sam bolje, miris se vratio nakon tjedan dana, al onda se opet vratila i temp pa sam zalegla, bas čudno. Sinusi me još zezaju, kad pušem nos uši mi se začepe i neki čudan zvuk u njima 😬 Kako Omerta kaže zelembaći iz nosa, grla, nema kraja tome. I čudna neka bol u grudima. Sve čari korone 😊
Hukica držim fige da puno bolje prodjes i da vise nitko ne javi da je pozitivan 🤗 Da samo o bebama pričamo 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji