Curke koje ste radile kucni test na koronu - da li su vam crtice na testu bile izrazene onako fino ili? Ja se od jucer osjecam koma, temp 37.2 i jako bolovi u kicmi i nogama, sad sam napravila test i ona crtica ko da je mrrrrvicuu roza, skoro nevidljivo.
Kada bi to bio test trudnoce, znam da bi bio pozitivan..
Pa upravo to, nema veze koliko je jaka crtica, ako je i malo vidljiva, to ti je kao i kod trudnoće pozitivan test. Tako je i meni bilo, ful slabašbo, još dok ni nisam imala nikakve simptome, nego sam se testirala kad i partner pošto ih je on već imao.. Njemu je bila itekako vidljiva, a meni bi takva bila možda koji dan kasnije.. U svakom slučaju dobro je potvrditi i na pcr. Imaš sad i ove brze antigenske testove po domovima zdravlja. Moj je išao na pcr tek nakon 10 dana kad više nije imao simptome i izlazio iz izolacije.. Nije mu se išlo prije jer je na očigled bio pozitivan. Dobra stvar kod pcr-a je da onda dobiješ potvrdu o preboljenju koja ti traje 180 dana.. Ako već nemaš od cijepljenja.
Drž se!! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dubrovčanka tnx, da evo uhvatila sam se 23.eg tjedna i nekako samo čekam da dođem bar do 27. Nekako mi je to neka prekretnica u glavi, ne znam zasto. I meni će moj bit pratnja ako sve bude uredu. Baš me zanima kako će to bit 😂😂😂 Nema on pojma što ga čeka. Prvo ćemo obavit onaj tečaj. Jesi ti zazvala na onaj broj s onog plakata i najavila se da ćete pohađat tečaj?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi ne brinem se ja za tebe i bebolinu. Kad ti budeš u 27om ja u 37om😳. Da. Zvala sam onaj broj samo da pitam ima li tečaja i jel se odvija po planu. Zazoveš tipa krajem mjeseca pa pitaš za naredni. 😄
Neki dan je Bender pričao kako se muškarci ruše u nesvijest i da je sve to ok da imaju spremno sve za njih pa se ovaj moj skroz opustio kao nema veze ako se sruši 🤣
Ajme 😂😂 A nije ovaj moj baš neki rušimir i gadljivac. Vidio je već svašta, kako sam krvarila na početku od hematoma, kad sam imala ogromne krvne ugruške i bolne kontrakcije i kad smo mislili da je sve gotovo. Baš se hrabro držo i ful mi je pomogo, pa se nadam da ce bit tako hrabar i kad budu malo sretnije okolnosti porođaja. Jaooo daaa, za 4 tjedna sam 27 tjedana i dolazi mi muž tih dana, a ti možeš tad slobodno u rađaonu 😱
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Omerta daj please reci što ti je sve trebalo da promjeniš socijalnog doktora. Jesi morala nositi kakve papire i gdje?
Ej, pa dobiješ od novog doktora onu izjavu o promjeni doktora, 2 ili 3 kopije, koje potpišeš.. I to kao nosiš na hzzo po mjestu prebivališta (npr. Jukićeva) odnosno čak ni ne moraš nositi nego možeš i mailom, bilo skenirano ili slikano mobom. Ja sam slala napisarnica-zagreb@hzzo.hr
Hvala ti. To me brinulo, ne bi onog htjela više vidjeti. Muči me što za tri dana trebam otvoriti porodiljni, pa da si ne zakomplicira sa tim doktorima! Vidjet ću još!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Curke koje ste radile kucni test na koronu - da li su vam crtice na testu bile izrazene onako fino ili? Ja se od jucer osjecam koma, temp 37.2 i jako bolovi u kicmi i nogama, sad sam napravila test i ona crtica ko da je mrrrrvicuu roza, skoro nevidljivo.
Kada bi to bio test trudnoce, znam da bi bio pozitivan..
Pa upravo to, nema veze koliko je jaka crtica, ako je i malo vidljiva, to ti je kao i kod trudnoće pozitivan test. Tako je i meni bilo, ful slabašbo, još dok ni nisam imala nikakve simptome, nego sam se testirala kad i partner pošto ih je on već imao.. Njemu je bila itekako vidljiva, a meni bi takva bila možda koji dan kasnije.. U svakom slučaju dobro je potvrditi i na pcr. Imaš sad i ove brze antigenske testove po domovima zdravlja. Moj je išao na pcr tek nakon 10 dana kad više nije imao simptome i izlazio iz izolacije.. Nije mu se išlo prije jer je na očigled bio pozitivan. Dobra stvar kod pcr-a je da onda dobiješ potvrdu o preboljenju koja ti traje 180 dana.. Ako već nemaš od cijepljenja.
Drž se!! 🤞🤞🤞
Hvala ti na savjetu.😊
Svakako cu napraviti PCR, makar da dobijem tu potvrdu u slucaju pozit.testa.
Zelim svim curama sto brze ozdravljenje! Ne znas kako je dok te ne snađe 😑😪
Vezano uz odjeću...mi složili komodu, to je uopce bio preduvjet da išta drugo, osim moje opreme i inače bi svega bilo po sobama.
Jučer nam kuma poslala robicu od svog klinca, 50 do 62 da imamo prva 3 mjeseca...ajme meni doslovno ne trebam ništa kupiti osim par čarapica i kompletić za izlazak - barem da mu to kupimo 🙈
Prati još nećemo jer mi se to čini puno prerano...da se i sutra porodim opet nebi mjesec dana došli doma pa stignu do tada 100 puta sve oprati.
Ja sam vise manje spremna...ovih dana poslozimo to u torbe... I onda ostaje samo jos kozmetika i njega za bebu.
To će isto suprug u jednom mahu...i to je to...
Omerta pitanjce, jel muz bio pozitivan na tom pcr-u i nakon tih 10 dana? Jer moj se naravno odmah javio i za pcr al su ga tek za 8 dana narucili (guzve su) pa ne znam dal ima smisla da ide i dali ce biti jos uvijek pozit.
A dobro bi mu dosla ta potvrda a ne samo ova sa brzog testiranja.
Ej, pa dobiješ od novog doktora onu izjavu o promjeni doktora, 2 ili 3 kopije, koje potpišeš.. I to kao nosiš na hzzo po mjestu prebivališta (npr. Jukićeva) odnosno čak ni ne moraš nositi nego možeš i mailom, bilo skenirano ili slikano mobom. Ja sam slala napisarnica-zagreb@hzzo.hr
Omerta, ili netko drugi ako zna, znaš li možda mora li proći godinu dana od promjene doktora? Kako nisam iz zg imala sam doktora kući, pa sam se tu u zg prebacila kad sam saznala da sam trudna, negdje 10. Mjesec. Isto razmišljam o promjeni, ali ne znam imam li pravo, znam da nakon godinu dana možeš, a prije toga?
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Slike bušica nisam sve uspijela uhvatiti, ali ovo što sam vidila Ja sam debela ko prase, neću vam svoje niti stavljati
Reforma zdravstva ukida pravo na besplatno javno zdravstvo onima koji ne uplaćuju doprinose, prvenstveno ovi koji rade vani pa dolaze kod lječnika u HR jer im je jeftinije. Nije zdravstvo nikada bilo besplatno, pa uzimaju mi pola plaće za HZZO doprinose svaki mjesec! Cure koje ne rade, sigurno imate osnovu po kojoj možete ostvariti pravo na javno zdravstvo - bilo da se prijavite na HZZ ili nekako na supruga pa da vam on uplaćuje doprinose.. Posložiti će se to, bilo je i vrijeme.
Mi čekamo dečikićaaaaaaaa Imali smo parti ovaj vikend, stariji sin je oduševljen
Sad samo muke po imenu, nista mi nije interesantno.. Ili su se moje strasti po tom pitanju ispucale na pravom dijetetu?
Nika uživaaaaaj, lijepo je kada ih osjetiš - em se topiš, em kada se jave budeđ mirnija...
Grčeve imam non-stop
Redovita prah, kažete… hm
MarijanaMartin, držimo fige da žgaravica znači da se okrenuo!! ahahah nisi spremna Brijem da nitko nije..
Hulkica, drži se! Simptomi koje si navodila su baše neki dan naveli da su tipični za ovaj novi soj..
Porod na farmi, joj cure ja se vama divim. Mene strah i u bolnici sa 5 lječnika
Sretno svima na pregledu danaaaaas <3
Sortiraj odgovore
Najstariji