Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    16. Siječanj 2022. 16:44

Super su trbuščići cure 💖

31👩‍❤️‍💋‍👨38

TiNa
    16. Siječanj 2022. 17:51

Tejuska♡

TiNa

Ej Curke vidim Da pisete o hemicima, ja ih zasad nemam, jednom, jos nisam bila trudna mi iskocio vanjski i znam da su mi na poslu rekle svinjske masti stavit, drugi dan ga nije bilo. Ili obicne djecje kreme. Probajte. Mozda nekom pomogne. Ja sam jucer bila na privatno pregled bebac je 1600gr,termib je 19.3 rekla je da do tad mozda bude i 3800 uzasno me sad vec Hvata panika kako cu se porodit najradije bi isla na carski pa nebi pa uzas znojim se od straha. Lijepo je aktivan stavljao je noge u Usta, zijevao bas je bio raspolozen. 24.1 idemo u vinogradsku radi mioma na kontrolu
    dubrovčanka i demi zelim da vam sto prije prode da vam muzevi dodu kuci.
    Moj nis ne govori za sex Al vjerojatno ceka jer mene od tog mioma ta lijeva strana bas osjetim i ne usudim se jer sam 30 tj strah me da se ne porodim prije 😂😂😂

Draga,drago mi je za super pregled.
    Da li ne odgovara tjednima ili? Nemoj da te uzasava,moji su bili 3590g i 3630g a vidjela sam i od 4kg i nema ti tu bas neke razlike vjeruj mi ♥️

Hvala Tejuska, odgovara tjednima. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    16. Siječanj 2022. 17:52

maca31

Pozz svima evo mene poslije dužeg vremena…imala sam problema u trudnoci i bilo je upitno da li cu moci izgurat do 6 mjeseca…evo mene u 22 nedelji i hvala Bogu dobro smo oboje….u maju mi stiže mali dječak…nadan se da ste sve ok

Čestitam i hvala dragom Bogu da je sve dobro, samo pazi na sebe i bebaca 💙

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Arsancres
    16. Siječanj 2022. 17:54

Joj blizu smo, nisam ni ja spremna 😂😂 Sunašce83 jeste krenuli krečit? 🙈🙈🙈 Mi još nismo do toga ni došli 🙉🙉🙉
    Ja stalno imam osjećaj kak ima još vremena hrpu, a onda kad se malo zamislim pitam se pa di je proletilo 😳
    Tonka341 odakle si ti? Hoćeš onih kupona za dm i pampers, za dodatne bodove za pelene, ja imam 2 te knjižice, ali neću iskoristiti, nek tebi bar pomognu 😅
    Ja danas naručila jaje napokon, sve si mislim ma kao riješit ću to bla bla i nikak da više odaberem šta ću, već mi muž sjeo na glavu da ću rodit a neće imat s čim doći po bebu 🙈🙈 onda sam danas naručila, ali čeka se do 10 dana, valjda će biti stvarno 10 dana, a ne da stvarno rodim 😂😂😂
    Antonela98 jesu prestali bolovi? 

• Hukica
    16. Siječanj 2022. 17:56

Pozdrav cure... Trebam malo info.. Jučer ujutro kada sam se probudila  malo me greblo grlo, i kao ono nekaj mi je vaš dobro otišla navečer u šetnju vratila se doma i nakon nekog vremena kažem mužu idem si ja izmjerit temperaturu bila je 37.1..inhalirala sam se i otišla spavat preznojula se ponoći. Danas ujutro izmjerim 37.2 boli glava, kapci i  nos zaštopan,cijeli dan na čaju uz naravno i jelo popila lupocet prešla spavati i dalje mi je onak boli ta glava da bi oko pola 17 mjerila temperaturu 38.2 popila lupocet i pol nisam se još testirala na koronu.. Kaj ste vi koristile, s čime  ste se inhalirale? Kolko znam nisam bila s nikim u kontakt ko ima koronu da bu javil jučer ili danas! 🤞🤞🤞

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

• _Katja_
    16. Siječanj 2022. 18:49

Hukica nadam se da nije korona, provjeri ipak sutra kućnim testom. Ja se inhaliram samo fiziološkom vodom. Sretno 🤗

• Nooha
    16. Siječanj 2022. 19:05

Cure, gdje ste kupile one spavcice za trudnice - one sa gumbima gore??

Ja izvadila svoje od prije 3 godine, jedva dođu do guzice 🙈😝 dakle ipak moram dvije naruciti...ove ce biti za silu...

• Hukica
    16. Siječanj 2022. 19:19

Napravila  kućni test i nažalost je pozitivan🤕😓

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

LucK
    16. Siječanj 2022. 19:30

Hukica

Napravila kućni test i nažalost je pozitivan🤕😓

Joj 😳drž se i neka brzo prođe 💪❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Siječanj 2022. 19:37

Hukica drzi se ! Glupa korona... Jesi ju imala do sada ?
    Ja i dalje dobro muz bolje. Imao je od simptoma samo temperaturu. Nit kaslje nit kise ima i okus i miris jede sve...
    Evo hvala Bogu i neka ostane tako. Ja cu svakako ici antitjela izvaditi nakon ovoga jer me bas zanima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani