Pozz svima evo mene poslije dužeg vremena…imala sam problema u trudnoci i bilo je upitno da li cu moci izgurat do 6 mjeseca…evo mene u 22 nedelji i hvala Bogu dobro smo oboje….u maju mi stiže mali dječak…nadan se da ste sve ok
Čestitam i hvala dragom Bogu da je sve dobro, samo pazi na sebe i bebaca 💙
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Joj blizu smo, nisam ni ja spremna 😂😂 Sunašce83 jeste krenuli krečit? 🙈🙈🙈 Mi još nismo do toga ni došli 🙉🙉🙉
Ja stalno imam osjećaj kak ima još vremena hrpu, a onda kad se malo zamislim pitam se pa di je proletilo 😳
Tonka341 odakle si ti? Hoćeš onih kupona za dm i pampers, za dodatne bodove za pelene, ja imam 2 te knjižice, ali neću iskoristiti, nek tebi bar pomognu 😅
Ja danas naručila jaje napokon, sve si mislim ma kao riješit ću to bla bla i nikak da više odaberem šta ću, već mi muž sjeo na glavu da ću rodit a neće imat s čim doći po bebu 🙈🙈 onda sam danas naručila, ali čeka se do 10 dana, valjda će biti stvarno 10 dana, a ne da stvarno rodim 😂😂😂
Antonela98 jesu prestali bolovi?
Pozdrav cure... Trebam malo info.. Jučer ujutro kada sam se probudila malo me greblo grlo, i kao ono nekaj mi je vaš dobro otišla navečer u šetnju vratila se doma i nakon nekog vremena kažem mužu idem si ja izmjerit temperaturu bila je 37.1..inhalirala sam se i otišla spavat preznojula se ponoći. Danas ujutro izmjerim 37.2 boli glava, kapci i nos zaštopan,cijeli dan na čaju uz naravno i jelo popila lupocet prešla spavati i dalje mi je onak boli ta glava da bi oko pola 17 mjerila temperaturu 38.2 popila lupocet i pol nisam se još testirala na koronu.. Kaj ste vi koristile, s čime ste se inhalirale? Kolko znam nisam bila s nikim u kontakt ko ima koronu da bu javil jučer ili danas! 🤞🤞🤞
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Hukica nadam se da nije korona, provjeri ipak sutra kućnim testom. Ja se inhaliram samo fiziološkom vodom. Sretno 🤗
Cure, gdje ste kupile one spavcice za trudnice - one sa gumbima gore??
Ja izvadila svoje od prije 3 godine, jedva dođu do guzice 🙈😝 dakle ipak moram dvije naruciti...ove ce biti za silu...
Napravila kućni test i nažalost je pozitivan🤕😓
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Joj 😳drž se i neka brzo prođe 💪❤️
31👩❤️💋👨38
Hukica drzi se ! Glupa korona... Jesi ju imala do sada ?
Ja i dalje dobro muz bolje. Imao je od simptoma samo temperaturu. Nit kaslje nit kise ima i okus i miris jede sve...
Evo hvala Bogu i neka ostane tako. Ja cu svakako ici antitjela izvaditi nakon ovoga jer me bas zanima...
Sretno, meni ti je to odmah sve na koronu mirisalo.
To su baš sad simptomi omicrona...
Oko mene isto sve puno!
Nooha, imaš na stranicama buks i ma-desire. Ima i u C&A, Kiki, Pepco… ja sam uzela po jednu sa buksa, ma-desire i u Kiku.
Neda mi se stvarno za jedno ili dva nošenja više novaca davati.
Nooha, imaš na stranicama buks i ma-desire. Ima i u C&A, Kiki, Pepco… ja sam uzela po jednu sa buksa, ma-desire i u Kiku.
Jesu veličine na Buksu "normalne"??
Sortiraj odgovore
Najstariji