Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    17. Siječanj 2022. 09:26

Dobro jutro cure 💕
    Arsancres  to je to, dobro si opisala,kao da se skameni trbuh 😁
    Sunašce jesu prošli bolovi?

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Demi30
    17. Siječanj 2022. 09:47

Dobro jutro cure. Nisam nešto bila aktivna ovih dana jer sam iskoristila situaciju što se dobro osjećam, što napokon nemam nikakvih bolova, krvarenja, iscjedaka.. pa sam onda učinila ono što nisam mjesecima, npr. oprala prozore i tako neke stvari po kući.  A onda su me iza toga rastavila leđa od bolova 😂 Uspjela sam popratit što ste napisale. Cure s koronom drzite se, nadam se da ce sve dobro proc.  Ja odolijevam zarazi, ali nemam se od koga ni zarazit jer sam sama. Strah me sto ce biti kad muz dođe s broda i sa 3 aerodroma🤷‍♀️ Dubrovčanka hvala što misliš na mene ❤️ I ti si u mojim mislima, odnosno tvoj skorašnji termin poroda 😂🥰

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Maya34
    17. Siječanj 2022. 10:09

Fastazia sretno na pregledu 🙂
    Cure s koronom sretno i vama u borbi s njom, neka prođe što brže i lakše 🤞❤️
    Sunašce nadam se da si danas dobro 😊

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Arsancres
    17. Siječanj 2022. 10:45

Dubrovčanka

Sunašce i mene te kontrakcije udaraju sve jače i jače. Ne smijem ni puno hodati 🤣. A pituravanje. Poznavajući svoga muža to će bit tik pred moj porod🤣. Voli on ostavit sve u zadnji momenat🤪.
    Btw kad ste vi prale robicu Itd? Ja sam kontala to tek oko 37og tjedna ako i tad 🤣. Moram i komodu sastavit za to

Tak i moj ima vremena za sve i po njemu sve se to odradi za 2 dana🙄🙄🙄 haha kosa mi se diže već od istih priča
    Onda u zadnji tren sve.. Kad sam rodila prvu on je odlučio prekrojiti staru kuhinju kad sam ja bila u rodilištu, jer eto, neće se to moć pored male bebe a da imamo više mjesta. Ne kontam al aj 🤦‍♀️ ubio se od pola za kuhinju koju smo i tak imali u planu bacit al nismo imali para za novu pa smo ju držali i dalje, bila je u stanu kad smo ga kupili😅
    Ja sam tak nekak prala robicu, 38 tjedan možda čak.. A to tak malo sve, spičiš u 2 mašine maksimalno. Još tada ni sušilicu nisam imala, sad bi se usudila biti još komotnija 🙊

Maya34
    17. Siječanj 2022. 10:56

Ovaj vikend sam sva u razmišljanju vezano za porod i još kada gledam ove naše trakice me obuzme baš strah 🙈 I jedva čekam sutrašnji pregled 🥰 Ali ono što sam vam htjela napisati je muški mozak 😂 Ovaj moj je isto sav u porodu i kakav će mi biti, ALI pozadina toga je kaotična.. on bi da bude što lakši porod, da mi što prije napravimo i drugo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ako ga ne zadavim do poroda biti će dobro 🙄😂😂

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• katsy
    17. Siječanj 2022. 10:58

Curke koje ste radile kucni test na koronu - da li su vam crtice na testu bile izrazene onako fino ili? Ja se od jucer osjecam koma, temp 37.2 i jako bolovi u kicmi i nogama, sad sam napravila test i ona crtica ko da je mrrrrvicuu roza, skoro nevidljivo. 
    Kada bi to bio test trudnoce, znam da bi bio pozitivan..

Omerta
    17. Siječanj 2022. 11:06

Tejuska♡

LISTA PREGLEDA💚👶🎀
    Fastazia - 17.01
    Luck - 18.01
    Meri97 - 18.01
    Maya34 - 18.01
    Pau18 - 18.01
    Tani1984 - 18.01
    Sunašce83 - 18.01
    Zana89 - 18.01
    Kriss - 19.01
    Elle - 20.01
    Hukica - 20.01
    Bambolina - 21.01
    Tonka341 - 25.01
    Arsancres - 26.01
    Anchy_23 - 27.01
    Bebo - 27.01
    Anchika - 28.01
    Dubrovčanka - 28.01
    Omerta - 28.01
    Nooha - 31.01
    Lovely_ - 02.02
    SaporeVero - 02.02
    Amelie - 03.02
    Magy107 - 04.02
    Tejuska - 09.02
    EvaKB - 09.02
    Boobamara - 09.02
    Dani30 - 10.02

Možeš mi zapisati i 11.02. Mislim da ću bez obzira na pregled kod novog gin, odraditi i ovaj uzv 28.01. Od (takvog) viška glava ne boli.. 
    ...
    Ja odradila jutros onaj omraženi ogtt.. Usput platila i da me testiraju na covid antitijela, kad su mi već toliko epruveta izvadili. To im je sad novo u domu zdravlja. 200kn. Ionako sam planirala.. Ovako usput dve pretrage odjednom. Ogtt prošao ok, nije mi bilo slabo sva sreća.. Pikanje također ok, samo desna ruka je kod mene "no go". Bolje su mi vene na lijevoj.. Između svakog vađenja sam lagano odšetala do doma i na miru čekala sljedeće, pitala sam jel smijem pošto sam na 2-3min. Stvarno je bila prevelika gužva tako da nije bilo ni mjesta za sjesti, jedino vani. Limun nisam ponjela, zaboravila, ali bilo je podnošljivo i popila sam kroz nekih 10min. Gin je danas ujutro pa će valjda vidjeti nalaze, a šalju i na mail. E da i ovo je bilo pikanje 3 puta, baš je pisalo gestacijski ogtt, poslao mi ovaj gin novu uputnicu jer nema smisla da radim po uputnici od onog drugog (i to samo dva vađenja) pa da bezveze njemu ide nalaz, a nisam kod njega više.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    17. Siječanj 2022. 11:16

katsy

Curke koje ste radile kucni test na koronu - da li su vam crtice na testu bile izrazene onako fino ili? Ja se od jucer osjecam koma, temp 37.2 i jako bolovi u kicmi i nogama, sad sam napravila test i ona crtica ko da je mrrrrvicuu roza, skoro nevidljivo.

Ja sam par puta radila te kućne za svaki slučaj ali znam da ih je bilo par proizvođača i na svakom je pisalo da je i svijetla crtica pozitivno, a tak je realno sa svim tim reagensima, bilo trudnoća ili već nešto, ako nije pozitivno onda bude baš snježno bijelo. Mislim da je bitno da je bilo kakva crta, ali da je pozitivan 😶😶 nemam osobno iskustvo s pozitivnim kućnim, ali samo prenosim to što sam u uputama vidjela, čak su na nekima i male slike bile kao tamjij crta ali pisalo je da je i to pozitivno. Ako imaš još koji, da napraviš predvečer? 

Omerta
    17. Siječanj 2022. 11:21

MarijanaMartin

Omerta daj please reci što ti je sve trebalo da promjeniš socijalnog doktora. Jesi morala nositi kakve papire i gdje?

Ej, pa dobiješ od novog doktora onu izjavu o promjeni doktora, 2 ili 3 kopije, koje potpišeš.. I to kao nosiš na hzzo po mjestu prebivališta (npr. Jukićeva) odnosno čak ni ne moraš nositi nego možeš i mailom, bilo skenirano ili slikano mobom. Ja sam slala na pisarnica-zagreb@hzzo.hr

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• katsy
    17. Siječanj 2022. 11:28

Arsancres

katsy

Ja sam par puta radila te kućne za svaki slučaj ali znam da ih je bilo par proizvođača i na svakom je pisalo da je i svijetla crtica pozitivno, a tak je realno sa svim tim reagensima, bilo trudnoća ili već nešto, ako nije pozitivno onda bude baš snježno bijelo. Mislim da je bitno da je bilo kakva crta, ali da je pozitivan 😶😶 nemam osobno iskustvo s pozitivnim kućnim, ali samo prenosim to što sam u uputama vidjela, čak su na nekima i male slike bile kao tamjij crta ali pisalo je da je i to pozitivno. Ako imaš još koji, da napraviš predvečer?

Poslala sam doktorici da me naruci na testiranje..ne znam si ja ovo protumaciti..
    Da, citam po portalima da i najmanja reakcija je pozitivno.
    Znaci kako me bole kosti u kicmi i nogama, ovo je prestrasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.