Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    17. Siječanj 2022. 14:21

Omerta, ti si se stvarno preporodila kod novog ginekola <3

bebo
    17. Siječanj 2022. 14:23

Demi30

Dubrovčanka tnx, da evo uhvatila sam se 23.eg tjedna i nekako samo čekam da dođem bar do 27. Nekako mi je to neka prekretnica u glavi, ne znam zasto. I meni će moj bit pratnja ako sve bude uredu. Baš me zanima kako će to bit 😂😂😂 Nema on pojma što ga čeka. Prvo ćemo obavit onaj tečaj. Jesi ti zazvala na onaj broj s onog plakata i najavila se da ćete pohađat tečaj?

Uf, tako sam i ja pikirala 27tt, sad hvatam 31tt 💙😀🍭

Demi30
    17. Siječanj 2022. 14:26

bebo

Demi30

Dubrovčanka tnx, da evo uhvatila sam se 23.eg tjedna i nekako samo čekam da dođem bar do 27. Nekako mi je to neka prekretnica u glavi, ne znam zasto. I meni će moj bit pratnja ako sve bude uredu. Baš me zanima kako će to bit 😂😂😂 Nema on pojma što ga čeka. Prvo ćemo obavit onaj tečaj. Jesi ti zazvala na onaj broj s onog plakata i najavila se da ćete pohađat tečaj?

Ajme, stalno prelazimo neke granice u glavi 😂🤦‍♀️ čestitke na malom dječaku ❤️ Ja isto nemam pojma muško ime nijedno 😂 Ako nas iznenadi muškić, nemam pojma što bi po tom pitanju 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

bebo
    17. Siječanj 2022. 14:26

bebo

Slike bušica nisam sve uspijela uhvatiti, ali ovo što sam vidilaJa sam debela ko prase, neću vam svoje niti stavljatiReforma zdravstva ukida pravo na besplatno javno zdravstvo onima koji ne uplaćuju doprinose, prvenstveno ovi koji rade vani pa dolaze kod lječnika u HR jer im je jeftinije. Nije zdravstvo nikada bilo besplatno, pa uzimaju mi pola plaće za HZZO doprinose svaki mjesec! Cure koje ne rade, sigurno imate osnovu po kojoj možete ostvariti pravo na javno zdravstvo - bilo da se prijavite na HZZ ili nekako na supruga pa da vam on uplaćuje doprinose.. Posložiti će se to, bilo je i vrijeme.
    Mi čekamo dečikićaaaaaaaa Imali smo parti ovaj vikend, stariji sin je oduševljen
    Sad samo muke po imenu, nista mi nije interesantno..Ili su se moje strasti po tom pitanju ispucale na pravom dijetetu?

Ispravak: prvom dijetetu ( ne "pravom") 🙊🍭

bebo
    17. Siječanj 2022. 14:27

Demi30

bebo

Demi30

Ajme, stalno prelazimo neke granice u glavi 😂🤦‍♀️ čestitke na malom dječaku ❤️Ja isto nemam pojma muško ime nijedno 😂 Ako nas iznenadi muškić, nemam pojma što bi po tom pitanju 😂

E, ja sad pikiram oprat prozore čim riješim posao 😀🍭🍫

• MarijanaMartin
    17. Siječanj 2022. 14:55

Sunašce83

Pa zar i tvoj neki mutavi?

Ma sjećaš se da me gnjavio da se skinem, a dan ranije sam bila kod svoje privatno na pregledu. Došla sam samo po one prve uputnice (štitnjača, šećer i dr) i naglasila da vodim privatno, ali on po svome. Još mi nije htio dati za RH faktor, kao moramo štedite, nek nađem iz prve trudnoće. Toliko mi se zamjerio (baš sam se osjećala nelagodno, a nemam problema ići kod ginekologa) da više nikad nisam išla, sve sam plaćala i onih 100 ogtt-a što me slala. Sad me muči to otvaranje porodiljnog, sigurno će on imati neku pametnu!!! Zato bi se prebacila negdje kod neke normalne i hoću da je žensko!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Hukica
    17. Siječanj 2022. 14:57

katsy

Omerta

katsy

Curke koje ste radile kucni test na koronu - da li su vam crtice na testu bile izrazene onako fino ili? Ja se od jucer osjecam koma, temp 37.2 i jako bolovi u kicmi i nogama, sad sam napravila test i ona crtica ko da je mrrrrvicuu roza, skoro nevidljivo.
    Kada bi to bio test trudnoce, znam da bi bio pozitivan..

Pa upravo to, nema veze koliko je jaka crtica, ako je i malo vidljiva, to ti je kao i kod trudnoće pozitivan test. Tako je i meni bilo, ful slabašbo, još dok ni nisam imala nikakve simptome, nego sam se testirala kad i partner pošto ih je on već imao.. Njemu je bila itekako vidljiva, a meni bi takva bila možda koji dan kasnije.. U svakom slučaju dobro je potvrditi i na pcr. Imaš sad i ove brze antigenske testove po domovima zdravlja. Moj je išao na pcr tek nakon 10 dana kad više nije imao simptome i izlazio iz izolacije.. Nije mu se išlo prije jer je na očigled bio pozitivan. Dobra stvar kod pcr-a je da onda dobiješ potvrdu o preboljenju koja ti traje 180 dana.. Ako već nemaš od cijepljenja.
    Drž se!! 🤞🤞🤞

Hvala ti na savjetu.😊
    Svakako cu napraviti PCR, makar da dobijem tu potvrdu u slucaju pozit.testa.
    Zelim svim curama sto brze ozdravljenje! Ne znas kako je dok te ne snađe 😑😪

Ja jučer kada sam se testirala kad sam nakapala  se krenulo crvenit prva crta je bila blijeda a druga je bila jača i to se pokazalo odma nije prošlo ni 15 sekundi, a poslje kad test pobijeli i ostanu crte baš se dobro vidi.. Sretno 🤞🤞

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

Nika_1610
    17. Siječanj 2022. 15:05

Puno hvala svima na lijepim rijecima i javljajte kako je kod vas? Zasad jos nisu previse izrazeni pokreti ali tu i tamo se osjeti kao mala ribica koja prepliva s jedne strane na drugu, tako sam ja to sebi prevela haha. Ne mogu vas sve polovit pa pisite kako je vama, u kojim ste vi fazama? Jel nam uskoro stizu kakve bebice? Koga iscekujete i kada, kako ce se zvati? Ajmo malo, znatizeljna sam.😊

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

Demi30
    17. Siječanj 2022. 15:16

Dubrovčanka slika ti je vrh 😍 I ja bi tako nesto da imam za uspomenu. Volila bi imat tako par slika s mužem, ali ko bi njega natjerao da odemo na neki photosession. Jedva se za vjenčanje sliko 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Omerta
    17. Siječanj 2022. 15:28

Cure, evo mojih nalaza.. 
    GUK 0' - 5.2 (trudnice <5.1)
    GUK 60' - 4.4 (trudnice <10)
    GUK 120' - 3.2 (trudnice <8.5)
    Ko za vraga opet prvi za 0.1 iznad dopuštene granice, isto kao u prošloj trudnoći. Al me zato ova druga dva baš čude.. Jel moguće da je tako jer sam hodala te dve minute simo tamo za vađenje, od doma zdravlja do kuće i poslje nazad. I piškila par puta doma, pitala jel smijem, rekli da da.. 
    Ovo mi se čini baš nisko pa ne znam jel ok ili ne. Budem se sutra čula sa dr. Nekako mi normalnije djeluje da je drugi rezultat ipak malo viši od prvog pa onda na trećem vađenju opet pada. U prošloj trudnoći je išlo ovako: 5.2, 7.8, 6.4

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.