Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nooha
    15. Siječanj 2022. 20:19

Da, ovo će nas za drugih 6 mj. Zahvatiti, s time da je opet max 7500 nije neograničeno...
    A ovo za muža i 10 dana slobodno ne 😭😭😭😭

• Kriss
    15. Siječanj 2022. 20:36

Večer curke 🥰
    Antonela98 hvala ti što brineš, dobro je, crvaruckanje i smeđi iscjedak prestali su drugi dan od pregleda, to je vjv bilo od toga. Sad se osjećam normalno i malo mi je bolje i od antibiotika. 😘 Tejuska ma bila me gledala vaginalno prstima pa je nešto pošlo po krivom 😂 ali bitno da je prošlo, nisam htjela baš paničariti i bolje da nisam
    Curke sa šećerom (nisam vam zapamtila imena, sorry😂) držim vam fige da bude sve dobro a bit će ❤️
    Corona curke vi se isto držite držite i brzo ozdravite ❤️
    Ovo što pišete za zdravstveno, zbilja užas, baš Dubrovčanka imaš pravo, nije ni čudo što nam ljudi odlaze jer ovo je postalo zbilja ne izdrživo, em poskupljenja em nikakvog smisla u zakonima, korupcije itd 
    Omerta drago mi je jako napokon da si dobila pregled i doktora kakvog zaslužuješ 😘
    Bušice su vam svima divneeeeee🤩🤩🤩🤩 evo i nas https://ibb.co/KX4FQQ4 baš sam primijetila da imam dosta manju bušu od vas🙈

• katsy
    15. Siječanj 2022. 21:20

Nooha

Da, ovo će nas za drugih 6 mj. Zahvatiti, s time da je opet max 7500 nije neograničeno…
    A ovo za muža i 10 dana slobodno ne 😭😭😭😭

Tnx za info..super sto ce nas zahvatiti :) ali steta za muževe. Ali zar nemaju oni pravo na nekih 2 mjeseca do djetetovog 7 rodendana?

Arsancres
    15. Siječanj 2022. 22:09

Sunašce83

30 dana roditeljskog odjednom ili u vise puta do djetetove 8.god. imaju pravo.

2 mjeseca ima pravo, ako su oba roditelja za vrijeme korištenja porodiljnog/rodiljnog bila zaposlena. U biti je kao uređeno da svaki roditelj ima pravo koristiti to pravo 6 + 8 mjeseci, 6 mj porodiljni od kojih je 70 dana obavezno, a ovo kao možeš prenijeti tj. kombinirati do 8.godine...ali ako mama ostaje 12 mjeseci onda kao muž mora potpisati izjavu da je on suglasan da joj "daje" svoje mjesece pa kao ispadne da mama bude 12mj, a tata može još 2 mjeseca do 8.godine. Ima vjerojatno bolje objašnjeno na njihovoj stranici, ali znam da sam ja morala mužu dat da potpiše tu izjavu da mi prepušta to pravo i on ima 2 mjeseca pravo tog dopusta.

Nika_1610
    16. Siječanj 2022. 01:16

Ema :) Mislim da sam upravo maloprije osjetila pokrete bebice dvaput zaredom. Ako je to to onda je neopisivo predivan osjecaj.😁🤭

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

• Ema:)
    16. Siječanj 2022. 01:58

Nika_1610

Ema :) Mislim da sam upravo maloprije osjetila pokrete bebice dvaput zaredom. Ako je to to onda je neopisivo predivan osjecaj.😁🤭

Joooj napokooon, vjerojatno je to to, bilo bi vrijeme da se osjeti polako ☺️ sad će to sve više i više krenuti, stvarno je neopisivo predivan osjećaj 😁 i da, seka ti je već u 37. Tjednu, znači još malo i stižu bebice 😍 baš fora da ste tako u slično vrijeme trudne obje pa možeš i od nje sve iz prve ruke čuti kad je ona taman prošla kroz to što ćemo mi tek proći 

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

Omerta
    16. Siječanj 2022. 02:16

Sunašce83

https://ibb.co/6gbXcTF
    Eto moja bovica i ja😁😂.

slatka buša.. 
    https://ibb.co/yWfXWhF
    Evo i nas dve neki dan. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Nika_1610
    16. Siječanj 2022. 04:11

Ema:)

Nika_1610

Joooj napokooon, vjerojatno je to to, bilo bi vrijeme da se osjeti polako ☺️ sad će to sve više i više krenuti, stvarno je neopisivo predivan osjećaj 😁 i da, seka ti je već u 37. Tjednu, znači još malo i stižu bebice 😍 baš fora da ste tako u slično vrijeme trudne obje pa možeš i od nje sve iz prve ruke čuti kad je ona taman prošla kroz to što ćemo mi tek proći

Da pa mislim nema kaj drugo bit a prema vasem opisu bi to bilo to. Prvi put je bilo slabije, tocno to kak ste i vi rekle "leptirici" a drugi put bi ja to vise usporedila sa nekakvom manjom ribicom koja je preplivala na brzinu s jedne strane na drugu haha. Mozda je neobicna i smjesna usporedba ali ne znam opisat, uglavnom samo dva puta zasad al valjda je to dobar pocetak za sve burnije dane.😁😊 Ja sam se najezila skroz.
    Dada uskoro ce moji necaci, cekamo ih svaki tren. U cetvrtak ide u Petrovu na hospitalizaciju do poroda pa cemo vidjet kad nam stignu.😊
    Da to mi je nesto najljepse jer si mozemo pomagat, razgovarat o svemu, dat savjet jedna drugoj oko neceg (vise ona meni trenutno) i takoo, tak da veselim se sto ce nasa djeca odrastat zajedno.🙂

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora 2,5

EvaKB
    16. Siječanj 2022. 06:43

Arsancres

Sunašce83

30 dana roditeljskog odjednom ili u vise puta do djetetove 8.god. imaju pravo.

2 mjeseca ima pravo, ako su oba roditelja za vrijeme korištenja porodiljnog/rodiljnog bila zaposlena. U biti je kao uređeno da svaki roditelj ima pravo koristiti to pravo 6 + 8 mjeseci, 6 mj porodiljni od kojih je 70 dana obavezno, a ovo kao možeš prenijeti tj. kombinirati do 8.godine…ali ako mama ostaje 12 mjeseci onda kao muž mora potpisati izjavu da je on suglasan da joj "daje" svoje mjesece pa kao ispadne da mama bude 12mj, a tata može još 2 mjeseca do 8.godine. Ima vjerojatno bolje objašnjeno na njihovoj stranici, ali znam da sam ja morala mužu dat da potpiše tu izjavu da mi prepušta to pravo i on ima 2 mjeseca pravo tog dopusta.

Joj nisam ni znala da moze prepustiti, to je odlicno. Mi planiramo kombinirati da pokrijemo nekako do odlaska u vrtic. 
    A za ovih 10 dana je vladi kao rok do 2.8. da moraju izglasat, ali se Plenki busao u prsa da planiraju glasat u prvom tromjesecju ove godine tako da se ja jos jos uvijek nadam da ce tako i biti i da ce nas zahvatiti.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

• katsy
    16. Siječanj 2022. 07:33

Ma bušice su vam 🥰🥰 kako leti vrijeme..da ga je zaustavit 😆
    Jel vi imate grčeve u nogama?  Mene već par noći bude vrlo bolni grčevi u listovima,  kao da se mišić preokrene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.