Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    16. Siječanj 2022. 08:14

MarijanaMartin hvala ti na podjeljenom iskustvu.
    Mislim da je to sad patnja,sigurno je,ali svakako kad bude veliki odrastao covjek da joj bude isto kao svima ♥️ 
    Cure trbuscici su divni divni !!! 😊♥️
    Tko je ono preporucio Redovitu prah,da ga poljubim odmah !!! 😆🤣🙈🥰😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    16. Siječanj 2022. 09:39

Dobro jutro cure 🌞
    Trbusi baš fino rastu vidim 💕
    Nika_1610 to je sigurno to, predivno je kad osjetiš bebicu 🥰
    Katsy ja sam imala prije par tjedana 2 noći zaredom i prestrašno mi je to bilo, od kad pijem magnezij ništa, nadam se da će tako i ostati 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Omerta
    16. Siječanj 2022. 10:25

A grč u nozi, dole u listu.. Meni se to znalo desit u prijašnjim trudnoćama tokom noći ili buđenja, ako krivo istegnem nogu.. Treba samo odma na suprotnu stranu stegnut čim skužite prije nego krene taj grč. Sad mi se isto možda desilo jednom dva put.. A ono kad se probudiš sa zaležanom rukom, pa mlataraš sa njom da krene cirkulacija.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• MarijanaMartin
    16. Siječanj 2022. 11:32

Cure ja od novih simptoma/tegoba prijavljuje natečene prste i natečene noge. Kao u svinje,haha 🐷🐷 Sinoć mi se pojavila strašna žgaravica, što tumačimo kao dobar znak, jer znači da Martin s nečim pritišće želudac. Možda se okrenuo!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    16. Siječanj 2022. 11:58

Sunašce83

MarijanaMartin

Cure ja od novih simptoma/tegoba prijavljuje natečene prste i natečene noge. Kao u svinje,haha 🐷🐷 Sinoć mi se pojavila strašna žgaravica, što tumačimo kao dobar znak, jer znači da Martin s nečim pritišće želudac. Možda se okrenuo!

O pa okruglih 33 😃🎉❤.

Joj,da da! Od petka sam na 45 do poroda! Žene, ja nisam spremna! 😱😱😱

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Nooha
    16. Siječanj 2022. 12:20

Cure, neke definitivno još tjedan - dva i ulaze u sam finiš trudnoce! Taman se veljaca okrene i to je to 💪🌺🥰
    Lagano odbrojavanje....

Tonka341
    16. Siječanj 2022. 14:45

Marijana.Martin mislim da sam ja jedina u grupi koja je prvi porod imala carski? A sta se tice oporavka, pa prvih tjedan dana je bas gadno, te neke osnovne stvari su teske za napraviti, a kasnije je sve lakse i lakse i nekako prode da ni ne skuzis. Jedino mene i dan danas zna zaboliti podrucje reza i nije mi se do kraja vratio osjet na tom dijelu. I ja sam dugo krvarila, 2 i pol mjeseca i taman kad sam prestala je stigla menga 😂. Nego da, i ja imam strah od oba poroda, od vaginalnog jer ne znam sta me ceka, a od carskog zbog tog oporavka jer opet je lakse kad imas samo malu bebicu ili uz nju jos i tako malo dijete koje je prakticki jos beba, velika beba.
    Cure trbuscici su vam divni 😍
    Dm- iduci tjedan idem u kupovinu jer vrijeme leti ko ludo a bolje je biti spreman na vrijeme. Prelistala sam katalog i vidjela da su Pampers premium care 2+1 gratis od 16.1 pa eto tko planira s njima krenuti da zna. Ja sam i s proslim malcem krenula s njima i planiram i sad s ovim,a kasnije na obicne Pampersice.

Ante 💙 Maro 💙

Amelie
    16. Siječanj 2022. 15:05

Posvuduša.. da ti to nije onaj carpal tunnel syndrome sto se javlja u trudnoći u prstima? Prođe poslije ali boli:/

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

LucK
    16. Siječanj 2022. 16:44

Super su trbuščići cure 💖

31👩‍❤️‍💋‍👨38

TiNa
    16. Siječanj 2022. 17:51

Tejuska♡

TiNa

Ej Curke vidim Da pisete o hemicima, ja ih zasad nemam, jednom, jos nisam bila trudna mi iskocio vanjski i znam da su mi na poslu rekle svinjske masti stavit, drugi dan ga nije bilo. Ili obicne djecje kreme. Probajte. Mozda nekom pomogne. Ja sam jucer bila na privatno pregled bebac je 1600gr,termib je 19.3 rekla je da do tad mozda bude i 3800 uzasno me sad vec Hvata panika kako cu se porodit najradije bi isla na carski pa nebi pa uzas znojim se od straha. Lijepo je aktivan stavljao je noge u Usta, zijevao bas je bio raspolozen. 24.1 idemo u vinogradsku radi mioma na kontrolu
    dubrovčanka i demi zelim da vam sto prije prode da vam muzevi dodu kuci.
    Moj nis ne govori za sex Al vjerojatno ceka jer mene od tog mioma ta lijeva strana bas osjetim i ne usudim se jer sam 30 tj strah me da se ne porodim prije 😂😂😂

Draga,drago mi je za super pregled.
    Da li ne odgovara tjednima ili? Nemoj da te uzasava,moji su bili 3590g i 3630g a vidjela sam i od 4kg i nema ti tu bas neke razlike vjeruj mi ♥️

Hvala Tejuska, odgovara tjednima. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.