Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    21. Siječanj 2022. 10:09

Bambolina sretno na pregledu 🤞😊
    Anchika nadam se da ti nisi dobila u mjerici tj. posudi za prašak tu groznu (meni) mješavinu 🙈🤭 izdrži još malo i 🤞 za dobar nalaz 😊
    -
    Hvala vam svima na odgovorima vezanim za dodatke koje uzimate ❤️ Uglavnom, sve je to tu negdje.. Osim što idem guglat za što je Panda, zaboravila što ste pisale 🙈

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• _Katja_
    21. Siječanj 2022. 10:13

Bambolina i Anchika sretno danas 🤗

EvaKB
    21. Siječanj 2022. 10:40

Upravo mi kolegica otisla doma sa posla jer joj mali ima koronu, uz to troje kolega ovaj tjedan ostali doma sa koronom, srecom nitko teze simptome. Uzas, sad me vec frka. Nadam se da ce ce booster pomoci, iako je proslo tek tjedan dana od kad sam ga primila. 
    Mene u ponedjeljak ceka ogtt. Pazim sto jedem cijelo vrijeme, stvarno izbjegavam sve slatko i nezdravo od kad mi je bio secer secer na kks na gornjoj granici, nadam se da me nece zeznuti sad da i ovo malo grijesne hrane sto pojedem ne smijem. 

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

Tejuska♡
    21. Siječanj 2022. 12:48

Bambolina suppper za pregled 🥰🥰🥰  a za kile,ma budu one kasnije vec otisle 🥰
    Koronasi drzite mi se ♡ Neka ako je vec morao da je barem omikron,on je daleko laksi 🤞
    Ja sam u plusu 4kg od pocetka,budemo vidjeli kako bude do kraja,sad dolazi period debljanja haha😅
    Od tableta pijem jedino Sideral Folic zbog zeljeza koje mi je u padu.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    21. Siječanj 2022. 13:05

Cure ja sam na porodiljnom!!! 🎉🎉🎉🥂🎉🎉🎉 Napokon malo odmaranja!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

EvaKB
    21. Siječanj 2022. 13:16

MarijanaMartin

Ajme, ja imam osjecaj da jos sto godina do tog trenutka, a vec mi je sad tesko na poslu neke dane.
    Mozes li molim te za nas koje to prvi put moraju obaviti sto si tocno od papira trebala i da li si morala nositi ili slati mailom? I naravno koliko prije si sve to poslala?

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

• MarijanaMartin
    21. Siječanj 2022. 13:46

EvaKB

MarijanaMartin

Ajme, ja imam osjecaj da jos sto godina do tog trenutka, a vec mi je sad tesko na poslu neke dane.
    Mozes li molim te za nas koje to prvi put moraju obaviti sto si tocno od papira trebala i da li si morala nositi ili slati mailom? I naravno koliko prije si sve to poslala?

Danas mi je prvi dan porodiljnog i danas sam dobila doznake. Dobiju se dva primjerka: jedan za HZZO i jedan za poslodavca. Ja moram te doznake dati svome poslodavcu, "radim za državu" i oni će mi sve napraviti. Na netu piše da može sve mailom i da ti trebaju doznake, potvrda o plaći i preslika računa na koji želiš uplatu. Čini se jednostavno!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    21. Siječanj 2022. 14:05

Bambolina

Evo mene s pregleda.. Imamo 1800 🥰 trenutno je glavom prema dolje, a ja sam dobila 5kg od zadnjeg pregleda i samo me pilio s tim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ dobila, dobila sta cu sad 🙈😂

Odlične vijesti, Bambolina!!
    A za kile, ja ne znam odakle dolaze... Nekome dolaze, nekome ne... Tko to može shvatiti... 

bebo
    21. Siječanj 2022. 14:08

Boobamara biti če sve okej sa kćeri :)
    MarijanaMartin, zavidiiiiim 

Mak18
    21. Siječanj 2022. 14:15

Magy razmišljam o Vukovaru zbog onog što je Lu napisala, a ia za vukovarske djelatnike sam čula sve najljepše. Doduše nemam iskustva s osječkom bolnicom, ali se u njoj ne osjećam nimalo ugodno, ne znam mislim da mi je to do glave više 🤣
    Bambolina čestitam na super pregledu, a za kile ja ih više ne brojim, kad mi kaže koliko sam dobila samo kažem dobro

Od dodatak uzimam samo magnezij i kalcij (kalcij jer se bojim da ću ostat bez zubi 🤣🤣)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI